Kocam herşeye karışıyor!

Ben de biraz tepki gösteriyorum ama çok üzülüyorum yaptığım şeyleri hep eleştirmesi kırıyor beni

Bunu ben de yaptım biraz. Mutfakla ilgili evle ilgili işlerde buyur sen yap canım diyorum yapıyor o da :)

zamanla oturuyor inan bana, ilk senelerimizi düşününce aman allahım diyorum şimdi :) gecıyor ama dedıgım gıbı sindirilmiş gibi hissetme ve öyle davranma sakın, mutlaka kendi bildiklerin konusunda kırıcı olmadan anlat kendını :)

Ben de biraz tepki gösteriyorum ama çok üzülüyorum yaptığım şeyleri hep eleştirmesi kırıyor beni

daha iyisini biliyosa kendi yapsin bu kadar basit bi cozumu var .buyur sen yap de:)

Benim eşime bi aralar karışırdı temizliğime şuna buna...rahatsiz oluyordum sonra bi kaç kere yüzüne vurdum anlamadı ayni şeyi ben ona yaptım vazgeçti aynı duyguyu sende ona yaşat cnm...

Benim esimde bana karisiyordu renklileri 30derecede at derdi tmm derdim yine 50de yikardim allah askina renkli hic 30da yikanir mi peeeh simdi artik anladi nederse desin kendi kafama uyuyorum o yuzden sesinicikarmiyor

Bunun 10 kat fazlası bende var . Aklınıza gelebilecek her şeye karışır ama herşeye ..Yazsam sayfalar yetmez ... Kv demden çekmedim onun çenesinden çektiğim kadar . Yazık kadıncağız hiç bişeyime karışmaz ama eşimm akıllara zarar ...çok zor oluyor değişmiyor . Yani benimi 4 yıldır değişmedi değiştiremedim.. inş seninki susmayı başarır..

Allah yardımcın olsun. Yani elbette fikrini söylemekte özgür ama bu fikir vermeye değil davranışlara müdahale etmeye giriyor bu üzücü. Tamam evle ilgili uygun bulmadığı güzel görmediği şeyleri söylesin gerekirse düzeltsin. Bende beğenmediği birşey varsa söylesin ama tırnağımı kesişimden sürdüğüm kreme, tabakları makineye nasıl koyacağımdan çamaşırları nasıl yıkayacağıma yaptığım yemeğe herşeye karışıyor. Geçmez diyorsun böyle de hayat çok zor.

aynen bızde de genetıkmiş, rahmetli babası on bin katıymış eşimin :) kv devamlı anlatır, inanılmaz örnekler var ...
Benim kp de herşeye ama herşeye karışır.eşim tam tersi hiç bişeye karışmaz.yeni evimize çıkıyoruz eşyasından duvar kağıdına herşeyi ben seçtim insan hiç bişeye mi karışmaz ya.bende karışsın isterim mesela fikir versin.ama yok.sadece tv ünitesinin kulplarını beğenmedi.onuda marangoz kendi takmış kafasına göre.sonuç onuda ben seçip aldım o takılınca gördü

Yani birşeylere karışsın fikrini söylesin tabi onun da evi neticede ben de onun hayatında gece gündüz olan bi insanım. Ama "yüzüne birşeyler sürüyorsun bi faydası olmuyor kendine kötülük yapıyorsun " şeklinde cümleler biraz fazla. Üstelik de belki ayda bir bakım yapan biri olarak bi yüz maskesi yapmaya korkar oldum. Maske dediğim de şu günlük temizleme şeylerinden

Ne güzel kendi istediğin gibi yapmissi bnm herseyim nisanlimin istediği gibi oldu
Ve takintilidir da tv yi kendi seçti begenmedi gitti tekrar degistirdi halısı mobilyası millet bi kere çıkar düğün alisverisine biz aylarca alıp alıp iptal ettik küsür buldu diye ve daha aynı eve girmedim bile

eleştirdiği her şeyi ona devret.
dişini fırçalarken eleştirdiğinde ver fırçayı, senin dişlerini fırçalamasını iste.
yemek yaparken eleştirince, olduğu gibi bırak ve onun yapmasını iste.

Yöntem çok iyiymiş

eleştirdiği her şeyi ona devret.
dişini fırçalarken eleştirdiğinde ver fırçayı, senin dişlerini fırçalamasını iste.
yemek yaparken eleştirince, olduğu gibi bırak ve onun yapmasını iste.
Yaptım ah yapmam mı. Tırnaklarını düzgün kesemiyorsun dedi al kes dedim verdim eline adam resmen kesti tırnaklarını biraz zaman geçince de ne güzel kesmişim dedi

Kısmen benim de öyle oldu. Takıntılı olduğu için fikir bile sunamadım hiç beğenmediğim birşeyse istemiyorum dedim ama beğendiklerimi söyleyemedim pek şimdi kusur bulur ya da alırız senin beğendiğin böyle çıktı işte der diye

Yani belki iyiliğini düşündüğü için söylüyodur.mesela benim eşimde yüzüme pudra sürmemi istemez cildini bozuyo diye.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…