Kocam herşeye karışıyor!

Hmm ok takmamış diyorsanız takmamıştır.

Hmm ok takmamış diyorsanız takmamıştır.
Takmamış demiyorum. Demek istediğim karışmadı tamamen kendiyle ilgili. Yönetmek istiyor ben yapamıyorum gibi düşünüyor ya da yaptığım yanlış. Yüzüme krem sürüyorum onlar zararlı diyor. İçeriğine baktın mı yani ya da kim dedi zararlı. Yüzümü gül toniğiyle siliyorum yüzüne yazık ediyorsun diyor. Sabah kaşarı doğramama karışıp trip attı. Ne bileyim işte ütüye evi silmeme herşeye karşıyor. Mesele benim sağlık sorunum değil. Anlatmak istediğim bu.

Canım benim ilk beş yıl evlilik içinkritik dönem bu beş yıldan sonra herşey rayına giriyor ama bu süre seni korkutmasın ağır ağır düzeliyorlar zaten bir süre sonra sıkılır bence. Sendebu konulardan rahatsızlığını dile getir ama yumuşak yumuşak hani krize çevirmeden. Muhalefet olduğu her konuda onun nasıl yaptığını ya da yapılmadı gerektiğini göstermesini iste sonra senin neden okonuda o şekilde davrandığını ya da yaptığını anlat. Zsman içinde davranış karakter kişilik öyle bir harman oluyorli arkana dönüp baktığında üzüldüğüne üzülüyorsun. Kızdığın kırıldığın şeyleri umursamaz hatta onun istediği gibi yaptığınıfarkediyorsun bu aradada eşinde senin gibi olmaya başlıyor . Yani herşey rayına giriyor üzülme sakın.

Bence hiç üzme kendini ilk zamanlar oluyor benim eşimde öyleydi hayatin seninle birlikte yapalım diyordum hem daha keyifli oluyor canım bir bakıyorsun bir zaman sonra o senin düzenine sende onunkine ayak uyduruyorsun herşey yoluna girer sen yeterki güçlü ol daha dur bakalim yolun başındasın hemen pes etme

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…