- Konu Sahibi ikincielci
-
takıntılı yengeç erkeklerinden imdaat yaniBenim obsesif kocamda yengeç
zıt burçlardasınız.senden biraz edepli adaplı olmayı öğrensin bence.zaten hep inatlaşırsınız.o senin bakış açını soğuk maddi bulur.zamanla sende ona acımamayı ne yapsam yanıma kar demeyi öğreneceksin.bence o da senle geçinmeyi öğrenmeli sen anası değilsin sorumluluk sahibi olmak ayrı şey anne gibi naz çekmek ayrı şey.ona senden daha fazla dayanan birini bulacağını sanmıyorum.sana değeer vermezse sabredersin ama gidersen afedersin gt gibi ortada kalır.hep sürekli huysuzluk yapıp kalbini kırıp senin terkedeceğini anlayınca yalvarmaya kalkabilir.seninde canına yetince mancınıkla en uzak yere postalarsın.
Ayarı bozuk bunlarındemek ki karışan çok karışıyor, karışmayan hiç karışmıyor ortası yok erkek milletinin :)
teşekkür ederim.benim eşim oğlak bende kaynamış yumurta suyunun lavaboya dökerken görürse karışıyor.bizimkinin örneğinden bir tane var başka yok onu da ben bulmuşu mÇok güzel bir yorum yapmışsın ve güzel analiz etmişsin. Elbette benim yanlış yönlerim de ona göre çoktur ama kimseyi yaptıklarıyla yargılamam yanlış bile olsa bir kez söylerim ya da düzelmeyecekse durum hiç bahsetmem.
size bir olay anlatayım. Biz balayından geldik ev çok eski 83te yapılmış lojman. İki gün oturduk ben kurufasulye yapmıştım. suyunu sıcak suyla karıştırıp lavaboya döktüm. Lavabo tıkanmış. Belki fasulye suyundan belki de önceki kullanımlardan. günlerdir düzeltemedik tesisatcı da gelemedi bir türlü. Ama her lavabo sıkıntısı olduğunda kurufasulyeden oldu dikkat etmiyorsuna geliyor konu.
o da neymişteşekkür ederim.benim eşim oğlak bende kaynamış yumurta suyunun lavaboya dökerken görürse karışıyor.bizimkinin örneğinden bir tane var başka yok onu da ben bulmuşu m
birşeyler yapıyorum bakalım. iki hafta yorgunluktan evi süpüremedim kendi de biliyor birlikte çalışıyoruz. haftasonu bile çalıştık akşamları geç çıktık sabah 7de başlıyor mesai. Neymiş beyimizin içi daralmış temizlik huzurmuş sinirleniyorum da al sen yap diyemiyorumbeğenmiyorsan yapabilirsin canım deyip mutfağı ona bırak 2.den sonra susar
bakımınla ilgili kadınlarla ilgili ne çok şey biliyorsun bence kendi bakımınla ilgilenmelisin canım fikirlerini her zaman söylemek zorunda değilsin değil mi aşkım
gibi daha nazik ama sert uyarıyı içinde barındıracak şekilde konuşabilirsiniz
ama tartışma ortamı yaratmamaya çalışın çünkü bu tip herşeye karışan insanlar maalesef frenleyemiyor kendini
Benimkide yengec ve ayni oyle. Ama ben cozumu buldum. Ilk baslarda mutfakta soganin nasil dogranacagina kadar karisirdi. Birgun dedimki madem cok biliyorsun yapmiyorum gel kendin yap iyisini dedim gittim televizyon izledim. Yapmadim yemegi sonralari karistiginda ben ne yapacagimi bilirim karisma istersen dedim. Mesela biz mutfakta birlikte calisamiyoruz herkes kendi yemegini yapsin digerine karusmasin dedim ben yemegi yapardim o salatayi hic ona karismadim. O yaptigindada pis mutfagi hic elestirmedim. Cocukla ilgili simdi cok karisiyor. Madem biliyorsun cocuk burda buyur diyorum. 30 dk sonra delurmis vaziyette cocugu getiriyor ozur diliyor. Herkesin bir sınırı olmali bunu zamanla ogreniyor. Eger diyorum sen karismaya devam edersen tam zittini yaparim. Ve yapoliyorum da oyle oyle alisti artik sen bilirsin en dogrusunu diyo. Bunun babasi budan daha fena kayinvalidem cildirmis ve adamin ustune yurumus o kadar yani. Simd aileside karismak istesiginde beyabaaan en iyisini bilir diyip konuyu kapatiyor. Zamanla olcak evlilik daha yeniYengeç :)
Hangileri mesela hep dediğiniz?Senin anlattığın şey karışmadan ziyade adam nefes kokuna takmış, karıştığı şeyler hep bu konuda gibi geldi.
Ay evet ya ütüye bile laf söyler mi erkek milleti. Aynı valla dur ben yapayım göstereyim diyor bir de. Kendimi iş bilmez biri gibi hissediyorumUtuledigim camasira kulp bulurdu ilk baslarda. Olmamis bu soyle ütüle falan. Dedim elimden gelen bu begenmiyorsan kendin utuleyebilirsin ben ütüye dokundun diye dert etmem rahat ol. Bir sure utuledi kendisi ben onunkileri sectim hic utulemeyip kenara biraktim. Simdi kotude utulesem sesi cikmiyor giyiyor herseyi
Hangileri mesela hep dediğiniz?
Midem ağrıyor cips yediğimde bu yüzden. Diş fırçalama konusu evet ağız kokusundan. Ama en az beş tane şey söyledim iki tanesinin bu konuda olması( ki bir tanesi bununla ilgili) hep diye bi genelleme yapmanıza sebep olamaz.Dişini düzgün fırçala, cips yeme vs.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?