Kocam herşeye karışıyor!

Çok güzel bir yorum yapmışsın ve güzel analiz etmişsin. Elbette benim yanlış yönlerim de ona göre çoktur ama kimseyi yaptıklarıyla yargılamam yanlış bile olsa bir kez söylerim ya da düzelmeyecekse durum hiç bahsetmem.

size bir olay anlatayım. Biz balayından geldik ev çok eski 83te yapılmış lojman. İki gün oturduk ben kurufasulye yapmıştım. suyunu sıcak suyla karıştırıp lavaboya döktüm. Lavabo tıkanmış. Belki fasulye suyundan belki de önceki kullanımlardan. günlerdir düzeltemedik tesisatcı da gelemedi bir türlü. Ama her lavabo sıkıntısı olduğunda kurufasulyeden oldu dikkat etmiyorsuna geliyor konu.

teşekkür ederim.benim eşim oğlak bende kaynamış yumurta suyunun lavaboya dökerken görürse karışıyor.bizimkinin örneğinden bir tane var başka yok onu da ben bulmuşu m

beğenmiyorsan yapabilirsin canım deyip mutfağı ona bırak 2.den sonra susar
bakımınla ilgili kadınlarla ilgili ne çok şey biliyorsun bence kendi bakımınla ilgilenmelisin canım fikirlerini her zaman söylemek zorunda değilsin değil mi aşkım

gibi daha nazik ama sert uyarıyı içinde barındıracak şekilde konuşabilirsiniz
ama tartışma ortamı yaratmamaya çalışın çünkü bu tip herşeye karışan insanlar maalesef frenleyemiyor kendini

birşeyler yapıyorum bakalım. iki hafta yorgunluktan evi süpüremedim kendi de biliyor birlikte çalışıyoruz. haftasonu bile çalıştık akşamları geç çıktık sabah 7de başlıyor mesai. Neymiş beyimizin içi daralmış temizlik huzurmuş sinirleniyorum da al sen yap diyemiyorum

Hanımlar ben dediklerinizi hiç yapamıyorum çenemi tutamıyorum çünkü daraldım artık.

Bugün kahvaltıya tost hazırlayacakken eşim geldi ne yaptın nasıl yaptın faslından sonra sen kaşarı doğra ben devam edeyim dedi ben de aldım elime bıçağı kenara çekildim elimde büyük ve ince bi şekilde kesmeye başladım. Eşim yine durur mu? " öyle kaşar mı kesilir bi yerini keseceksin" dedi aldı elimden. Ben de "28 yıldır yaşıyorum ve bu zamana kadar yaptığım şeylerde kendime zarar vermedim demek ki kesiliyormuş" dedim. Bu sinirlendi " bişeye de itiraz etme" dedi bıçağı tezgaha attı gitti. Duşa girdi. Ben de kendime yaptım çayımı koydum yedim bir güzel. Çıkınca da ona hazırladım tripli tabi beyimiz. "Yiyeceksin beni sinirlendirme" dedim. "Sana uymayacağım Cuma cuma" dedi sessiz sessiz yedi " eline sağlık" dedi ve birşey söylemeden dışarı çıktı. ( çıkacağını biliyordum ama giderken çıkıyorum falan demedi.)

İnsanlar eşleriyle mutfakta güzel vakit geçirir eğlenirler. Benim de hayalim mutlulukla sarılarak öperek birlikte birşeyler yapmaktı ama şimdi o mutfağa gelince şimdi ne bulacak diye geriliyorum. Herşeyi yanlış yapıyorum hissi oluşuyor.

ilk basta böyle olması normal kıbara uyarın baktınız olmuyor zaman içinde biraz daha şiddetli uyarırsınız.

Benim bildigim bu kadar daha iyisini biliyosan sen buyur diyorum esimde susup isine geri donuyor
Benim esim herseye karismaz ama biseye gicik olursam boyle derim o da anlar ve isine bakar :))

İşte bazen tahammül edemiyorum çocuk değilim ki sabahki olay mesela çok saçma nasıl yapıyorsam yapıyorum sana ne yani iyiliğimi düşünüyorsan sus biraz

Benimkide yengec ve ayni oyle. Ama ben cozumu buldum. Ilk baslarda mutfakta soganin nasil dogranacagina kadar karisirdi. Birgun dedimki madem cok biliyorsun yapmiyorum gel kendin yap iyisini dedim gittim televizyon izledim. Yapmadim yemegi sonralari karistiginda ben ne yapacagimi bilirim karisma istersen dedim. Mesela biz mutfakta birlikte calisamiyoruz herkes kendi yemegini yapsin digerine karusmasin dedim ben yemegi yapardim o salatayi hic ona karismadim. O yaptigindada pis mutfagi hic elestirmedim. Cocukla ilgili simdi cok karisiyor. Madem biliyorsun cocuk burda buyur diyorum. 30 dk sonra delurmis vaziyette cocugu getiriyor ozur diliyor. Herkesin bir sınırı olmali bunu zamanla ogreniyor. Eger diyorum sen karismaya devam edersen tam zittini yaparim. Ve yapoliyorum da oyle oyle alisti artik sen bilirsin en dogrusunu diyo. Bunun babasi budan daha fena kayinvalidem cildirmis ve adamin ustune yurumus o kadar yani. Simd aileside karismak istesiginde beyabaaan en iyisini bilir diyip konuyu kapatiyor. Zamanla olcak evlilik daha yeni

Senin anlattığın şey karışmadan ziyade adam nefes kokuna takmış, karıştığı şeyler hep bu konuda gibi geldi.

Utuledigim camasira kulp bulurdu ilk baslarda. Olmamis bu soyle ütüle falan. Dedim elimden gelen bu begenmiyorsan kendin utuleyebilirsin ben ütüye dokundun diye dert etmem rahat ol. Bir sure utuledi kendisi ben onunkileri sectim hic utulemeyip kenara biraktim. Simdi kotude utulesem sesi cikmiyor giyiyor herseyi

Ay evet ya ütüye bile laf söyler mi erkek milleti. Aynı valla dur ben yapayım göstereyim diyor bir de. Kendimi iş bilmez biri gibi hissediyorum

Dişini düzgün fırçala, cips yeme vs.
Midem ağrıyor cips yediğimde bu yüzden. Diş fırçalama konusu evet ağız kokusundan. Ama en az beş tane şey söyledim iki tanesinin bu konuda olması( ki bir tanesi bununla ilgili) hep diye bi genelleme yapmanıza sebep olamaz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…