- 6 Ocak 2015
- 2.212
- 1.208
- 133
- 35
- Konu Sahibi ikincielci
-
Yengeçkaynana derecesi düşük koca.
geleceğin güldür güldür deki kaynana adamı
bir de başak burcu mu ikizler mi yengeç mi?
Hanımlar bu öyle bi karışma değil elbette eşler birbirinin davranışlarına karışır eleştirir ama benimki yüzüme yaptığım bakıma bile karışıyor. Dişimi nasıl fırçaladığıma karışıyor, mutfaktaki çalışma şeklime karışıyor. Daha evleneli bir ay oldu ama sürekli bi eleştiri yağmuru hissediyorum. Belki psikolojik olarak çok etkileniyorum fazla geliyor ama üzülüyorum ve ağlamak istiyorum. Sanki herşeyi yanlış yapıyorum gibi hissettiriyor. Sizce ne yapmalıyım nasıl çözmeliyim bu sorunu?
Güldüm sabah sabahKendinden Kaynanalı KOCA
Uzun yıllardır bekar yaşıyor kendisi düzenli toplu biri. Ben de dağınık değilim karıştığı şeyler de zaten garip şeyler. Yüzünü yıkadın mı dişini öyle fırçalama yüzüne bir sürü şey sürüyorsun tırnağını öyle kesme yemeğe tuzu öyle katma böyle gereksiz şeyler yaniBelki eski evindeki mesela annesinin, ablasının düzenini arıyordur ama burası benim evim, benim düzenim, benim yöntemim de, karışmamasını söyle, yoksa eleştirdikçe sende de huzur kalmayacak, onun da düzelttikçe gözüne batacak
Evet böyle yapıyorum bazen ama bazı şeylere söylenmiyor bazen de sinirleniyorum doğrusuAaa doğrusu nasıl hayatım bi gösteriver de yapsın tüm işi bak bidaha karışıyo muhayatım ne yaparsam yapayım seninki kadar güzel olmuyor diyeceksin yığacaksın da yığacaksın işi tez vakitte tabaktaki nohuta aa kurufasulyemi harika olmuş demezse gel yüzüme tükür tecrübeyle sabit canım bende geçtim o yollardan
Uzun yıllardır bekar yaşıyor kendisi düzenli toplu biri. Ben de dağınık değilim karıştığı şeyler de zaten garip şeyler. Yüzünü yıkadın mı dişini öyle fırçalama yüzüne bir sürü şey sürüyorsun tırnağını öyle kesme yemeğe tuzu öyle katma böyle gereksiz şeyler yani
Hanımlar bu öyle bi karışma değil elbette eşler birbirinin davranışlarına karışır eleştirir ama benimki yüzüme yaptığım bakıma bile karışıyor. Dişimi nasıl fırçaladığıma karışıyor, mutfaktaki çalışma şeklime karışıyor. Daha evleneli bir ay oldu ama sürekli bi eleştiri yağmuru hissediyorum. Belki psikolojik olarak çok etkileniyorum fazla geliyor ama üzülüyorum ve ağlamak istiyorum. Sanki herşeyi yanlış yapıyorum gibi hissettiriyor. Sizce ne yapmalıyım nasıl çözmeliyim bu sorunu?
bazı eşler içlerinde kaynana barındırıyor onu fark ettim
sende terazimisin canım?oteraziysen buyrun cenaze namazına tam saç baş yolduracak birliktelik.benim kardeşim yengeçken anlaşamıyorum.ev konusunda titiz kusur bulucu kaprisli dırdırcı evi kalesi gibi evindeki hiçbir şeyi atmaz.yengeç erkeği başlı başına huysuz çocuk gibi.öyle mülayim görünüşe aldanma neye uyuz olduğunu bazen saklar illallah edersin.pek anaç iç güdüleri varmış sözde kardeşimde görmedim pek öyle şeyler.aslında burda bayanların dediği gibi karıştığı şeyi ona yaptırabilsen orta yolu bulursunuz biraz.Yengeç
Ben oğlağım bizim uyum nasıldır acaba :)sende terazimisin canım?oteraziysen buyrun cenaze namazına tam saç baş yolduracak birliktelik.benim kardeşim yengeçken anlaşamıyorum.ev konusunda titiz kusur bulucu kaprisli dırdırcı evi kalesi gibi evindeki hiçbir şeyi atmaz.yengeç erkeği başlı başına huysuz çocuk gibi.öyle mülayim görünüşe aldanma neye uyuz olduğunu bazen saklar illallah edersin.pek anaç iç güdüleri varmış sözde kardeşimde görmedim pek öyle şeyler.aslında burda bayanların dediği gibi karıştığı şeyi ona yaptırabilsen orta yolu bulursunuz biraz.
Eger tum dediklerini onun istedigi gibi yapmaya calisirsaniz siz siz olmaktan cikarsiniz. Kisiliksiz silik biri olursunuz. Omur boyu boyle yasarsiniz.Hanımlar bu öyle bi karışma değil elbette eşler birbirinin davranışlarına karışır eleştirir ama benimki yüzüme yaptığım bakıma bile karışıyor. Dişimi nasıl fırçaladığıma karışıyor, mutfaktaki çalışma şeklime karışıyor. Daha evleneli bir ay oldu ama sürekli bi eleştiri yağmuru hissediyorum. Belki psikolojik olarak çok etkileniyorum fazla geliyor ama üzülüyorum ve ağlamak istiyorum. Sanki herşeyi yanlış yapıyorum gibi hissettiriyor. Sizce ne yapmalıyım nasıl çözmeliyim bu sorunu?
Benim kp de herşeye ama herşeye karışır.eşim tam tersi hiç bişeye karışmaz.yeni evimize çıkıyoruz eşyasından duvar kağıdına herşeyi ben seçtim insan hiç bişeye mi karışmaz ya.bende karışsın isterim mesela fikir versin.ama yok.sadece tv ünitesinin kulplarını beğenmedi.onuda marangoz kendi takmış kafasına göre.sonuç onuda ben seçip aldım o takılınca gördü
zıt burçlardasınız.senden biraz edepli adaplı olmayı öğrensin bence.zaten hep inatlaşırsınız.o senin bakış açını soğuk maddi bulur.zamanla sende ona acımamayı ne yapsam yanıma kar demeyi öğreneceksin.bence o da senle geçinmeyi öğrenmeli sen anası değilsin sorumluluk sahibi olmak ayrı şey anne gibi naz çekmek ayrı şey.ona senden daha fazla dayanan birini bulacağını sanmıyorum.sana değeer vermezse sabredersin ama gidersen afedersin gt gibi ortada kalır.hep sürekli huysuzluk yapıp kalbini kırıp senin terkedeceğini anlayınca yalvarmaya kalkabilir.seninde canına yetince mancınıkla en uzak yere postalarsın.Ben oğlağım bizim uyum nasıldır acaba :)
bazı erkekler de evlenince sapıtıyor hemen annelerine naz çektirir gibi kadınları yıpratıyorlar.benimkide öyle ilk daha fenaydı simdide var
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?