Kocam herşeye karışıyor!

Belki eski evindeki mesela annesinin, ablasının düzenini arıyordur ama burası benim evim, benim düzenim, benim yöntemim de, karışmamasını söyle, yoksa eleştirdikçe sende de huzur kalmayacak, onun da düzelttikçe gözüne batacak

Uzun yıllardır bekar yaşıyor kendisi düzenli toplu biri. Ben de dağınık değilim karıştığı şeyler de zaten garip şeyler. Yüzünü yıkadın mı dişini öyle fırçalama yüzüne bir sürü şey sürüyorsun tırnağını öyle kesme yemeğe tuzu öyle katma böyle gereksiz şeyler yani

Evet böyle yapıyorum bazen ama bazı şeylere söylenmiyor bazen de sinirleniyorum doğrusu

O zaman Allah size sabır versin. Belki siz de aynı şekilde karşılık verebilirsiniz anlaması için, misilleme yapın, yüzünü yıkadın mı, eve geldin ayaklarını yıka, çoraplarını sepete at, dişlerini fırçala, bardağını kaldır, çayı hüpürdetme gibi :) Bekar hayatı yaşayan erkeklerin kendi alıştıkları bir düzeni oluyor o da zor :)

bence bu dikkat ettiysenz yeni evlilerde aksediyor genellikle
bu neden oluyor
çünkü kişi eşine bazı seyleri empoze edip hayata öyle yön verecegini düşünüyor
sen hakim ol yavrum diyor bazı kv lerden yani bir nevi ipi eline verme herseye sen bil sen istediğin gibi yön ver geline diyor anlayacagınz malaesef bazı erkekeler böyle düşünüyor

Ayyyy ayyy, ben bunu taaaaa 11 senedir cekiyorum, artik gina geldi resmen.
O niye böyle, bu niye böyle. Ilk baslarda senin gibiydim ne yapacagimi sasirirdim. Yaptigmi da yanlis yapardim, daha iyisini yapacam diye, simdi hiiiic takmiyorum. corba tuzsuz mu diyor, al bak dolabta tuz, camasir niye mi böyle diyor, kendin istedigin gibi katla, sacini su sekil niye yapmadin mi diyor, ben bu sekil seviyorum diye... Cok da tin cok da fifi modundayim artik.

sende terazimisin canım?oteraziysen buyrun cenaze namazına tam saç baş yolduracak birliktelik.benim kardeşim yengeçken anlaşamıyorum.ev konusunda titiz kusur bulucu kaprisli dırdırcı evi kalesi gibi evindeki hiçbir şeyi atmaz.yengeç erkeği başlı başına huysuz çocuk gibi.öyle mülayim görünüşe aldanma neye uyuz olduğunu bazen saklar illallah edersin.pek anaç iç güdüleri varmış sözde kardeşimde görmedim pek öyle şeyler.aslında burda bayanların dediği gibi karıştığı şeyi ona yaptırabilsen orta yolu bulursunuz biraz.

Ben oğlağım bizim uyum nasıldır acaba :)

Eger tum dediklerini onun istedigi gibi yapmaya calisirsaniz siz siz olmaktan cikarsiniz. Kisiliksiz silik biri olursunuz. Omur boyu boyle yasarsiniz.

Benim babamda böyle. 27 senelik evliler herseyine karışıp sindirdi anneciğimi. Daha yeni yeni açılıyor annem. Benim babam bulaşık yıkamama, çatal tutuşuma, dondurma açmama bile karışır. Bana, anneme, fix yeri geliyor ananneme, teyzeme, dayıma bile laf söyler. Sana tavsiyem yaşlanınca daha beter oluyorlar. Cocuk yapma dan önce bir kaç kere düşün

demek ki karışan çok karışıyor, karışmayan hiç karışmıyor ortası yok erkek milletinin :)

Bende var biraz bu huy.. ama soyle deyim.. dis nasil fircaladigina degil disini fircalamamasina kizarim.. copu atiyorsa copun icine yeni poset koymamasina vs. Haricinde o bana karissa alir agzinin payini cok net

Ben oğlağım bizim uyum nasıldır acaba :)
zıt burçlardasınız.senden biraz edepli adaplı olmayı öğrensin bence.zaten hep inatlaşırsınız.o senin bakış açını soğuk maddi bulur.zamanla sende ona acımamayı ne yapsam yanıma kar demeyi öğreneceksin.bence o da senle geçinmeyi öğrenmeli sen anası değilsin sorumluluk sahibi olmak ayrı şey anne gibi naz çekmek ayrı şey.ona senden daha fazla dayanan birini bulacağını sanmıyorum.sana değeer vermezse sabredersin ama gidersen afedersin gt gibi ortada kalır.hep sürekli huysuzluk yapıp kalbini kırıp senin terkedeceğini anlayınca yalvarmaya kalkabilir.seninde canına yetince mancınıkla en uzak yere postalarsın.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…