- 29 Haziran 2016
- 57
- 39
- 8
- Konu Sahibi HayatBuysaUstuKalsin
-
E istemediğiniz halde onunla nasıl birlikte olacaksınız? Zorla olmaz ki. Bu adam bundan nasıl zevk alır?
Hiç istemiyorsanız ve bir sağlık sorununuz yoksa sorun ondadır. Bakımsız mı? Kötü mü sevişiyor? Çekici mi değil?
Kocanız haklı falan değil bildiğin zorla birlikte olmak istiyor. " sen istemesen de benim için katlanacaksın" diyor. İğrenç valla.
konu sahibi olmayabilirim eğer siz yorumunuz hakkında konuşulmasını istemiyorsanız konu sahibine özelden yazınsiz konu sahibi misiniz? ona sordum ben. kaldı ki neden istemedin, istemek zorundasın mı dedim*
konu sahibi olmayabilirim eğer siz yorumunuz hakkında konuşulmasını istemiyorsanız konu sahibine özelden yazın
İsteksiz biri değilim. O istedi diye o anda birlikte olmadığım için sıkıntı oluyor.
Gündüz vakti, çocuk ayakta. Çocuk yatak odasına girip çıkıyor nasıl olacak kapıyı mı kilitleyelim el kadar çocuğun üstüne gelmesin diye.
Ki zaten gerçekten de o anda tamamen isteksizdim kendimi de zorlasam olacak gibi değildi. Neden benim de reddetme hakkım yok niye bu kadar mecburum
Israrla haftada rutinini yazmıyorsun ki haklı mı haksız mı oldugunu sana söyleyebilelimİsteksiz biri değilim. O istedi diye o anda birlikte olmadığım için sıkıntı oluyor.
Gündüz vakti, çocuk ayakta. Çocuk yatak odasına girip çıkıyor nasıl olacak kapıyı mı kilitleyelim el kadar çocuğun üstüne gelmesin diye.
Ki zaten gerçekten de o anda tamamen isteksizdim kendimi de zorlasam olacak gibi değildi. Neden benim de reddetme hakkım yok niye bu kadar mecburum
Adam sorunluymuş.
İstemiyorsanız sizi öpmesine bile izin vermeyin. Bu adamla kim sevişir ki?
Daha kötüsünü yapmasa bari.
Bu adamı seviyor musunuz?
bende size sormıycam saygılar sevgiler :)size mi sorcam? konu sahibine soru sormuşum araya kaynak yapan sizisiniz. bu nasıl mantık.
Siz konuyu başta öyle bir anlattınız ki eşinizin sizden tek istediği sevişmek siz de hep reddediyormuşsunuz gibi. Ortada dayağa teşebbüs var tabi ki de sevişmeyi bırak normal iletişim bile kurulmaz bu durumda.İsteksiz biri değilim. O istedi diye o anda birlikte olmadığım için sıkıntı oluyor.
Israrla haftada rutinini yazmıyorsun ki haklı mı haksız mı oldugunu sana söyleyebilelim
bende size sormıycam saygılar sevgiler :)
Bence ikinizde biraz bunalmışsınız, Çocuğum rahatsız dediniz haliyle bakımı daha zor, Çocuklarımızın diş Çıkarma dönemi bile depresyona giriyoruz kendimizi Çaresiz hissediyoruz, eşinin çalışma saatleri çok kötü akşam kaçta geliyor bilmiyorum ama onun içinde zor bir hayat maalesef günümüz Şartları hepimiz için çok zor biraz sabırYa aslında o kadar kötü bi haldeyimki neyi nasıl anlatıcam onu bile bilmiyorum yaşadıklarımı ifade edemiyorum artık
Cogu yoruma cevap vermissin ama bu sorulara cevap vermemissiniz demek istiyorum. Fakat bu konunun kilit noktası budurIsrarla yazmıyorsun ne demektir hanımefendi
Siz konuyu başta öyle bir anlattınız ki eşinizin sizden tek istediği sevişmek siz de hep reddediyormuşsunuz gibi. Ortada dayağa teşebbüs var tabi ki de sevişmeyi bırak normal iletişim bile kurulmaz bu durumda.
Artık sevemiyorum. Sevmek için sebebim kalmadı. Bugune kadar duymadığım küfür hakaret kalmadı. İş dayağa geldi elini kaldırıyor ama gidiyor duvara vuruyor. Ha bana vurmuş ha duvara.
çok teşekkürler ulu manitu hazretleri3 günlük üyesiniz gelmiş burda bana dünyanın en mantıksız cümlesini kuruyosunuz.
siz benim yorumumu alıntıladınız. dikkatinizi çekerim. neyse gizliyorum sizi. kendiniz çalıp kendiniz oynayın.
O niyeymiş mahkemeler bunun için var neden dava açmıyorsunuz boşanmak istiyorsanız?Kuramıyoruz zaten. Artık bitsin diyorum yormayalım birbirimizi. Yürümüyor bitsin. Ruyanda görürsün diyor. Ölürsem bitermiş ancak bu evlilik.
Kuramıyoruz zaten. Artık bitsin diyorum yormayalım birbirimizi. Yürümüyor bitsin. Ruyanda görürsün diyor. Ölürsem bitermiş ancak bu evlilik.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?