Kocam için ne yapmam lazımdı?

İsteksiz biri değilim. O istedi diye o anda birlikte olmadığım için sıkıntı oluyor.

Gündüz vakti, çocuk ayakta. Çocuk yatak odasına girip çıkıyor nasıl olacak kapıyı mı kilitleyelim el kadar çocuğun üstüne gelmesin diye.

Ki zaten gerçekten de o anda tamamen isteksizdim kendimi de zorlasam olacak gibi değildi. Neden benim de reddetme hakkım yok niye bu kadar mecburum

Mecbur falan değilsin. Hiçbir zaman istemek zorunda değilsin. Kocanın istediği seks değil. Seks iki kişinin karşılıklı isteği ile olur. İstemediğinde dokunmasına bile izin verme. Bir sebebe de ihtiyacın yok. İstemezsin işte. En geçerli sebep budur. Kendine saygını kaybetme.

Israrla haftada rutinini yazmıyorsun ki haklı mı haksız mı oldugunu sana söyleyebilelim

Yani kahvaltıyı ve akşam yemeğini kendi talep etmiyormuş. Kavga anında başıma kalkacaksan hazırlarım bundan sonra de.. ayrıca ne demek bi tek çocuğa bakıyorsun. Evde tam zamanlı hizmetli mi var. Ev işini, çamaşır bulaşık ütüyü kim yapıyor? Ayrıca bi gece önce kavga ettiysek bende birlikte olmak istemem gayet normal. Ama bu konuda benim eşimde kavga çıkartır maalesef. Görevimmiş gibi davranır iki kat nefret ederim.

Adam sorunluymuş.

İstemiyorsanız sizi öpmesine bile izin vermeyin. Bu adamla kim sevişir ki?

Daha kötüsünü yapmasa bari.

Bu adamı seviyor musunuz?

Artık sevemiyorum. Sevmek için sebebim kalmadı. Bugune kadar duymadığım küfür hakaret kalmadı. İş dayağa geldi elini kaldırıyor ama gidiyor duvara vuruyor. Ha bana vurmuş ha duvara.

Siz konuyu başta öyle bir anlattınız ki eşinizin sizden tek istediği sevişmek siz de hep reddediyormuşsunuz gibi. Ortada dayağa teşebbüs var tabi ki de sevişmeyi bırak normal iletişim bile kurulmaz bu durumda.

bende size sormıycam saygılar sevgiler :)

3 günlük üyesiniz gelmiş burda bana dünyanın en mantıksız cümlesini kuruyosunuz.
siz benim yorumumu alıntıladınız. dikkatinizi çekerim. neyse gizliyorum sizi. kendiniz çalıp kendiniz oynayın.

Ya aslında o kadar kötü bi haldeyimki neyi nasıl anlatıcam onu bile bilmiyorum yaşadıklarımı ifade edemiyorum artık
Bence ikinizde biraz bunalmışsınız, Çocuğum rahatsız dediniz haliyle bakımı daha zor, Çocuklarımızın diş Çıkarma dönemi bile depresyona giriyoruz kendimizi Çaresiz hissediyoruz, eşinin çalışma saatleri çok kötü akşam kaçta geliyor bilmiyorum ama onun içinde zor bir hayat maalesef günümüz Şartları hepimiz için çok zor biraz sabır

sadece konunuzdan dolayı sizi haklı bulamadım. ben ev hanımı değilim ama eşime genel olarak dışarıda yedirtmem mesela. bu para veya sağlık meselesi değil. benim hayat felsefem diyeyim. mesela sabahları işte kahvaltı yapan eşi de ev hanımı olan erkekler tuhaf geliyor bana. hadi sabah kahvaltıları sekteye uğrayabilir bizde ama akşamı hiç aksatmam. ramazan da geceye gittiği günler eşim eve giderdim hazırlardım yemeğini işe giderken götürürdü . evde olsam ben sabah da hazırlarım yani. sabah 6.30 da kalkıyoruz çocuğu hazırla bırak işe geç olmuyor. cinsel hayatta acaba hep eşiniz mi yanaşıyor.siz genel olarak reddediyor musunuz? ben eşimi hayır dediğim de o da çok bozuluyor. çok özel bir konu olduğundan kimseyle de konuşulmuyor. yani hafta 2 falan az mı diye düşünüp kendimi sorguluyorum.
belki adamla hiç ilgilenmiyorsundur o da patlamıştır yani. detayları tam bilemiyorum. tabi bu konumda hep eşini tutmuş gibi oldum ama tam detay olmadığı için yazıdan çıkardıklarım bunlar.

Kuramıyoruz zaten. Artık bitsin diyorum yormayalım birbirimizi. Yürümüyor bitsin. Ruyanda görürsün diyor. Ölürsem bitermiş ancak bu evlilik.

Kuramıyoruz zaten. Artık bitsin diyorum yormayalım birbirimizi. Yürümüyor bitsin. Ruyanda görürsün diyor. Ölürsem bitermiş ancak bu evlilik.

Bu adam işi farklı bir boyuta taşımış. Bence boşanma hazırlıklarına başlayın.

Korkarım ki bir dahaki sefere duvara değil size vurur ya da "hayır" demenizi beklemez. Bu adam yapar.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…