Kocam için ne yapmam lazımdı?

Ben istemesem eşim tamam der. Zaten tek taraflı olmaz bu işler. Bana sizi isteksiz görünce eşinizin istemeye devam etmesi garip geldi.

sizin evliliğiniz bence komple sıkıntı. benim canım istemese bile bana zul gelmez zorla olmuş tecavüze uğramış gibi gelmez mesela. olayın akışı içinde keyfimi de almasını bilirim çünkü kocamla cinselliği seviyorum. tecavüz gibi gelecek ise evlilik kurumunda bir sıkıntı var demektir.

Esinizi reddetmenizin sebebi nedir acaba ? Birde devamli mi oluyor bu sorun ?
Benim esim yemem gerek yok hava soguk kahvalti hazirlama aksam bir yumurta kirsan yeter der ama kahvalti hazirlarim yer yada sevdigi bir yemegi yaparim yer bence sizde esinizi bu ara sasirttin

Sen de çözüm odaklı değilsin kardeş; tehditlere aldırmadan boşanacaksın madem şiddet var hakaret var "tecavüze uğramış gibi" hissetmek var ki bu sizin cümleniz. Asarım keserimler de senin bahanen olmuş boşanmamak içün ki istediğin de bu gibime geliyor...

Siz yorgunum cocugum var iste su sıkıntım var dersiniz ama erkek asla anlamaz bi kere bunu kabul edelim.
Erkek icin cinsellik yoksa bitmistir bence cunku onlarin tek deger verdigi budur.
Cinsellik iyiyse mukemmelsindir. Onun icin seviyosaniz bence bu konuda elinizden gelenin en iyisini yapin.

Eşini Geri cevrilmenin gururuyla kirici konuşmuş.
Akşam geldiği zaman güzelce konuşursanız çözüme ulaşırsınız site dusunuyorum.

Ayrıntıları sonradan yazdığınız için tekrar yorumlamak istedim

Ki şu da var yine de ayrıntılar tam değil

Eşini neden.sevmiyorsun? Aileler arasında problemler mı var senin yanında olmuyor mu

Bu dayağa yöneliş neden ? Yanı hep böyle mı oldu bu adam

Burda olay birbirine laf giydirmeye geçmiş sana yardımcı olalım aslında.

Yanı bu adamla severek mı evlendin şiddete yöneliş hep var mıydı psikolojik olarak ?

Yoksa işi yogun diye mı böyle oldu sonradan

Belki çok az başbaşa kalıyorsunuz o.yuzden mi bu hırçınlık

Şimdi anlatmak başka yaşamak çok cok başka

Benim için birsey yapmıyorsun anlamında demedigi belli. Yani sana yük olmuyorum zorlamiyorum bari bu isteğimi yap anlamında demiş siz buyutmussunuz gii geldi. Anlatmak istediğini yanlış kelimelerle anlatmış okadar. Kafanıza takip aglamayin bence.

Bence bırbırınıze yeterınce vakıt ayırmalısınız. Beraber kalıtelı vakıt gecıremeyınce esler, sorun yasamak kacınılmaz. Maddı doyum degıl duygusal doyum lazım. Bundan dolayı da sız ısteksız olabılırsnz ayrıca.

Adam diyor ki evde yemek yok sex yok ne işe yarıyor bu kadın niye evlendim ben bence bu düşünceyi eşinizin kafasından atmasına yardım edin yaklaşınca nie geri çeviriyorsunuz ki

cinsellik her iki tarafın da birbirini istemesiyle oluşan bir eylemdir. bir tarafın canı bunu istiyorsa, bir tarafın istemiyorsa bu zaten tecavüze girer arkadaşlar. (evli bile olsanız) her daim iki tarafta aynı anda isteyemez ki bunu. kimyasal bir şey yani. istemeden de bu işi yapmak ne kadar sağlıklı olabilir? iki taraf için de ne kadar zevkli olabilir? istemiyorsanız yapmayacaksınız, istediğiniz vakit zevkle yapacaksınız. bence eşiniz oturup düşünmeli bu kadın beni niye istemiyor diye. size kızmak yerine biraz sorunu kendinde aramalı. size yeterli tutkuyu, ilgiyi, duygusal bağı veremiyor demek ki. harekete geçmeniz için bir şeyler lazım belki de size.

Çok haklisiz bende ayni şeyden muzdarip bir i olarak karşılıklı istek şart diyorum

İyiki bir.çalışıyorlar iyi kakılası bir durum sanki .s aman bütün hepsi aynı . Ben herşeye katlanırım ederim .. Oda aynısını der .. Erkek milleti üzülme derim. Hayat kısa buna takılı kalıp eşinlede soğutma arayı .. Madem istediği o .. Sende ona onu ver .. :)

Yemek ve kahvaltı onun sorunu. Kendisi istemiyorsabunu kullanmayacqk da.

Haksiz degilsin bence.

Surekli reddediyorsan tamam ama her istedigi anda olmayinca boyle yapiyorsa tamamen haksiz. Hic birsey yapmadan temizlik, camasir, ütü bir yana ikinizin çocuğuna bakiyorsun nihayetinde. Nasıl bir şey yapmıyorsun ?

Millet de hemen sorgusuz sualsiz adamları savunma derdinde. Kadın dayak da yese aldatilsa da naptin diyebilen kadinlarla dolu ülke. Ne yazık ki.

Cevap basit halbuki. Kendisi bir insan oldugu icin herzaman canı istemeyebilir. İstedigini ver/vermezsen baskasina gider'le olmuyor bu işler. Ara sayfalar okunursa da adamin normal olmadigini herkes anlar.

H HayatBuysaUstuKalsin bence kavganin ayrintilarini konuya ekle de yorumlar hala aynı olavak mi bakalim

Son düzenleme:
Tabiki de hakkı yok.. Ben genelde çevremde gördüklerimden dolayı söyledim.. Hatta adamın teki beni kandırmaya çalışmıştı
boşanıyorum mutsuzum senle evlenmek istiyorum vs.. Sonradan öğrendimkii(kesin kaynaklartan)Eşiyle cinsel hayatı olmadığı için beni kullanmaya kalkmış. Bak yine sinirlendim köpek herif
O aldatanin serefsizligi. Boşansin memnun degilse ama aldatmaya hakki yok degil mi?

Kahvaltı hazırlayayım mı ya da yemek ister misin diye sormak yerine sabah erken kalkıp hazırlasanız akşam da güzel sofra kursaniz gerek yok diyen adam nasıl yiyiyor şaşar kalırdınız. Cidden kahvaltı hazırlamıyor yemek yapmıyorsanız o evlilikten ben de istiyorum yaa şaka bir yana eşiniz belki yap hazırla demek yerine sizden bir jest bekliyordur. Cinsel anlamda da talebi reddedilince canı sıkılmıştır valla ben eşinizi haklı buldum ne yalan söyliimm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…