- 5 Temmuz 2014
- 1.322
- 1.026
- 333
- Konu Sahibi HayatBuysaUstuKalsin
-
Teşekkürler anlatabilmişim demekki derdimi. Ben sevişmeyi görev olarak görmüyorum, ama eşim görevimmiş gibi davranıyor. Yani gerçekten her zaman istekli olamamki dün hiç hiç yapasım yoktu o istedi diye ben kendimi tecavüze uğramış gibi hissetmek zorunda mıyım Zorla olacak çünkü.
Adam diyor ki evde yemek yok sex yok ne işe yarıyor bu kadın niye evlendim ben bence bu düşünceyi eşinizin kafasından atmasına yardım edin yaklaşınca nie geri çeviriyorsunuz kiDün gece saçmasapan bi mevzudan kavga ettik. Kavga esnasında bana bu soruyu sordu; benim için ne yapıyorsun? dedi.
Eşim işinden ötürü erken gidip geç gelen birisi. Kahvaltı yapmaz erken gittiği zaman, işyerinde atıştırabiliyor ve bu yuzden kahvaltıya ayıracağı zamanı uykuya ayırmak istiyor. Yani kendisi talep etmedi hiç kahvaltı hazırla diye, hatta defalarca sorduğum halde istemedi.
Yemeğini de işte yediği için gece gelince yemek yemez nadirdir yediği. Yine de her akşam karnın aç mı ne yemek istersen hazırlayayım diye soruyorum telefon edip.
Ve dün işe geç gitti. Bana sırnaştı ama ben istemedim. Asıl mevzu bu oldu. Benden istediği yaptığım tek şey onun için buymuş onu da yapmıyormuşum. 3 yaşında çocuğumuz var Allah razı olsun bi ona bakıyosun dedi.
Kahvaltı etmezmiş evde yemek yemezmiş. Bi tek o iş varmış yaptığım, onu da yapmıyormuşum. Benim için ne yapıyorsun dedi, hiç dedim münakaşa etmemek için. Ama o bizim için gece gündüz çalışıyormuş.
Ben çocuk bakmaktan başka eşim için hiç bişey yapmıyormuşum. Size soruyorum ne yapmam lazımdı çocuk doğana kadar riskli hamilelikle çalıştım. Çocuğuma bakacak kimse olmadığı için devam edemedim işe.
Gece çok ağladım uykusuzum da. Umarım doğru ifade edebilmişimdir kendimi.
cinsellik her iki tarafın da birbirini istemesiyle oluşan bir eylemdir. bir tarafın canı bunu istiyorsa, bir tarafın istemiyorsa bu zaten tecavüze girer arkadaşlar. (evli bile olsanız) her daim iki tarafta aynı anda isteyemez ki bunu. kimyasal bir şey yani. istemeden de bu işi yapmak ne kadar sağlıklı olabilir? iki taraf için de ne kadar zevkli olabilir? istemiyorsanız yapmayacaksınız, istediğiniz vakit zevkle yapacaksınız. bence eşiniz oturup düşünmeli bu kadın beni niye istemiyor diye. size kızmak yerine biraz sorunu kendinde aramalı. size yeterli tutkuyu, ilgiyi, duygusal bağı veremiyor demek ki. harekete geçmeniz için bir şeyler lazım belki de size.
İyiki bir.çalışıyorlar iyi kakılası bir durum sanki .s aman bütün hepsi aynı . Ben herşeye katlanırım ederim .. Oda aynısını der .. Erkek milleti üzülme derim. Hayat kısa buna takılı kalıp eşinlede soğutma arayı .. Madem istediği o .. Sende ona onu ver .. :)Dün gece saçmasapan bi mevzudan kavga ettik. Kavga esnasında bana bu soruyu sordu; benim için ne yapıyorsun? dedi.
Eşim işinden ötürü erken gidip geç gelen birisi. Kahvaltı yapmaz erken gittiği zaman, işyerinde atıştırabiliyor ve bu yuzden kahvaltıya ayıracağı zamanı uykuya ayırmak istiyor. Yani kendisi talep etmedi hiç kahvaltı hazırla diye, hatta defalarca sorduğum halde istemedi.
Yemeğini de işte yediği için gece gelince yemek yemez nadirdir yediği. Yine de her akşam karnın aç mı ne yemek istersen hazırlayayım diye soruyorum telefon edip.
Ve dün işe geç gitti. Bana sırnaştı ama ben istemedim. Asıl mevzu bu oldu. Benden istediği yaptığım tek şey onun için buymuş onu da yapmıyormuşum. 3 yaşında çocuğumuz var Allah razı olsun bi ona bakıyosun dedi.
Kahvaltı etmezmiş evde yemek yemezmiş. Bi tek o iş varmış yaptığım, onu da yapmıyormuşum. Benim için ne yapıyorsun dedi, hiç dedim münakaşa etmemek için. Ama o bizim için gece gündüz çalışıyormuş.
Ben çocuk bakmaktan başka eşim için hiç bişey yapmıyormuşum. Size soruyorum ne yapmam lazımdı çocuk doğana kadar riskli hamilelikle çalıştım. Çocuğuma bakacak kimse olmadığı için devam edemedim işe.
Gece çok ağladım uykusuzum da. Umarım doğru ifade edebilmişimdir kendimi.
Evde cinselliği olmayan aldatıyor genellikle
Evet gördüm psikolojik siddet uyguladıgını. Ama yeterli degilse adamın sinir patlaması yasamasına hak veriyorum. Yeterli olan minimum haftada 2dir. Buna bile naz yapıyorsan adam sinirlenmekte haklı
O aldatanin serefsizligi. Boşansin memnun degilse ama aldatmaya hakki yok degil mi?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?