- 29 Haziran 2016
- 57
- 39
- 8
- Konu Sahibi HayatBuysaUstuKalsin
-
Cogu yoruma cevap vermissin ama bu sorulara cevap vermemissiniz demek istiyorum. Fakat bu konunun kilit noktası budur
Cogu yoruma cevap vermissin ama bu sorulara cevap vermemissiniz demek istiyorum. Fakat bu konunun kilit noktası budur
O niyeymiş mahkemeler bunun için var neden dava açmıyorsunuz boşanmak istiyorsanız?
Evet gördüm psikolojik siddet uyguladıgını. Ama yeterli degilse adamın sinir patlaması yasamasına hak veriyorum. Yeterli olan minimum haftada 2dir. Buna bile naz yapıyorsan adam sinirlenmekte haklıButun yorumları da okuduysanız bu adamın bana psikolojik şiddet uyguladığını da gördünüz mü? Konunun kilit noktasına cevap vereyim o zaman "çetele tutmuyorum"
Bu adam işi farklı bir boyuta taşımış. Bence boşanma hazırlıklarına başlayın.
Korkarım ki bir dahaki sefere duvara değil size vurur ya da "hayır" demenizi beklemez. Bu adam yapar.
Evet gördüm psikolojik siddet uyguladıgını. Ama yeterli degilse adamın sinir patlaması yasamasına hak veriyorum. Yeterli olan minimum haftada 2dir. Buna bile naz yapıyorsan adam sinirlenmekte haklı
Tabiki öyle demiyorum. Fakat bazen isteksiz oldugumda eşimi kırmamak adına istekli gibi davranıyorum. Keza o da öyle beni reddetmez. Saglık durumları haric.Siz istemediğiniz halde kocanızın size istediğini yapmasına izin veriyorsunuz herhalde?
"Al bu bedenim , tepe tepe kullan" mı diyorsunuz?
O nasıl iş ya, aileniz var mı arkanızda olurlar mı boşanmak isteseniz?Açıkçası korkuyorum. Yaşayacaklarımdan ve bana yaşatacaklarından korkuyorum. Istiyorumki o da bitti desin. Daha evvel de konuştuk ima ettim, öldürürmüş beni.
Dün gece boğazımı da tuttu güya sıkmak için. Yani vurmuş olsa ekstra canım yanmış olacak dövmemiş olmadı canım acımadı diye.
Evet gördüm psikolojik siddet uyguladıgını. Ama yeterli degilse adamın sinir patlaması yasamasına hak veriyorum. Yeterli olan minimum haftada 2dir. Buna bile naz yapıyorsan adam sinirlenmekte haklı
Tabiki öyle demiyorum. Fakat bazen isteksiz oldugumda eşimi kırmamak adına istekli gibi davranıyorum. Keza o da öyle beni reddetmez. Saglık durumları haric.
Ayyy zorla ise şiddet var ise boşansın gitsin Allahm yha. Burada bi çözüm istemiş benim çözümüm daha fazla isterik olmasıdır. Ha dayanamıyorsa vursun kocasının poposuna tekmeyi. Kimse kimseyi cekmek zorunda degil. Ama bosanmayaccaksa bunun cözümü seks yapmamak olmamalıHaftada iki kere "zorla" seks?
Eşini kırmamak adına istemediğin halde yapıyorsan tabii konu sahibinin eşini haklı bulursun. Ayrıca sıklık süresi illa ki değişiyordur habire sormuşsun cevap versin diye orası da ayrı. Zaten çoğu kadın da senin yaptığını yaptığı için bu kadar huysuz ve sinirli oluyor dışarda. Kocanıza hizmet diye görmeyip kendi istek ve zevkinizi düşünseniz hepiniz ertesi güne mutlu olacaksınız da neyse...Tabiki öyle demiyorum. Fakat bazen isteksiz oldugumda eşimi kırmamak adına istekli gibi davranıyorum. Keza o da öyle beni reddetmez. Saglık durumları haric.
Evet adam yeterince seks yapamıyor diye beni dövmeli, bana sövmeli, hatta zorla da tecavüz etmeli. Hakkı dimi? Çok haklı gerçekten ben nasıl idrak edemedim hay Allah.
Ben kendi istegimi düsündügüm icin kocamı yataga atıyorum her gün merak etme mutsuz da degilim çok sukurEşini kırmamak adına istemediğin halde yapıyorsan tabii konu sahibinin eşini haklı bulursun. Ayrıca sıklık süresi illa ki değişiyordur habire sormuşsun cevap versin diye orası da ayrı. Zaten çoğu kadın da senin yaptığını yaptığı için bu kadar huysuz ve sinirli oluyor dışarda. Kocanıza hizmet diye görmeyip kendi istek ve zevkinizi düşünseniz hepiniz ertesi güne mutlu olacaksınız da neyse...
böyle düsünüyorsan boşan güzelim
Adamdan korkuyor. Öldürürm demiş.
Empati duygunda mı köreldi? Seks kölesi olmak bunu mu gerektiriyor?
Cogy erkek böyle tepkiler verir ilk bosanma sürecinde. Sonra hazmederler. Ama siz niye bosanacaksınız ben onu tam anlayamadım. Hani cinsellik dısında baska ne gibi sorinlarınız var biraz anlatırsanız daha çok yardımcı olur buradaki bayanlar. Tek sebep esinizin biraz fazla istekli olması sizi bu konuda zorkaması mı? Simdi konuya böyle girdiginiz icin bu yönde cevaplar geliyor. Baska problemleriniz varsa giris metnini düzenleyin derim.Açıkçası korkuyorum. Yaşayacaklarımdan ve bana yaşatacaklarından korkuyorum. Istiyorumki o da bitti desin. Daha evvel de konuştuk ima ettim, öldürürmüş beni.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?