Kocam için ne yapmam lazımdı?

Cogu yoruma cevap vermissin ama bu sorulara cevap vermemissiniz demek istiyorum. Fakat bu konunun kilit noktası budur

Butun yorumları da okuduysanız bu adamın bana psikolojik şiddet uyguladığını da gördünüz mü? Konunun kilit noktasına cevap vereyim o zaman "çetele tutmuyorum"

Cogu yoruma cevap vermissin ama bu sorulara cevap vermemissiniz demek istiyorum. Fakat bu konunun kilit noktası budur

Siz istemediğiniz halde kocanızın size istediğini yapmasına izin veriyorsunuz herhalde?

"Al bu bedenim , tepe tepe kullan" mı diyorsunuz?

Butun yorumları da okuduysanız bu adamın bana psikolojik şiddet uyguladığını da gördünüz mü? Konunun kilit noktasına cevap vereyim o zaman "çetele tutmuyorum"
Evet gördüm psikolojik siddet uyguladıgını. Ama yeterli degilse adamın sinir patlaması yasamasına hak veriyorum. Yeterli olan minimum haftada 2dir. Buna bile naz yapıyorsan adam sinirlenmekte haklı

Bu adam işi farklı bir boyuta taşımış. Bence boşanma hazırlıklarına başlayın.

Korkarım ki bir dahaki sefere duvara değil size vurur ya da "hayır" demenizi beklemez. Bu adam yapar.

Dün gece boğazımı da tuttu güya sıkmak için. Yani vurmuş olsa ekstra canım yanmış olacak dövmemiş olmadı canım acımadı diye.

Siz istemediğiniz halde kocanızın size istediğini yapmasına izin veriyorsunuz herhalde?

"Al bu bedenim , tepe tepe kullan" mı diyorsunuz?
Tabiki öyle demiyorum. Fakat bazen isteksiz oldugumda eşimi kırmamak adına istekli gibi davranıyorum. Keza o da öyle beni reddetmez. Saglık durumları haric.

Dün gece boğazımı da tuttu güya sıkmak için. Yani vurmuş olsa ekstra canım yanmış olacak dövmemiş olmadı canım acımadı diye.

Korkma. Böyle ömür geçmez. Birgün tutup bırakmayacak. Ya boşanacaksın ya da ömür boyu dayak ve zorla seks. Başka bir şey göremiyorum.

Zorla seks diye niye hafifletiyorsam. Tecavüz işte.

Evet gördüm psikolojik siddet uyguladıgını. Ama yeterli degilse adamın sinir patlaması yasamasına hak veriyorum. Yeterli olan minimum haftada 2dir. Buna bile naz yapıyorsan adam sinirlenmekte haklı

Evet adam yeterince seks yapamıyor diye beni dövmeli, bana sövmeli, hatta zorla da tecavüz etmeli. Hakkı dimi? Çok haklı gerçekten ben nasıl idrak edemedim hay Allah.

Tabiki öyle demiyorum. Fakat bazen isteksiz oldugumda eşimi kırmamak adına istekli gibi davranıyorum. Keza o da öyle beni reddetmez. Saglık durumları haric.

Ben istenmediğim zaman seks yapamam. Ben de reddederim kocam da reddetsin lütfen. Beni istemiyorsa benim için yapmasın. Çok onur kırıcı bence.

Haftada iki kere "zorla" seks?
Ayyy zorla ise şiddet var ise boşansın gitsin Allahm yha. Burada bi çözüm istemiş benim çözümüm daha fazla isterik olmasıdır. Ha dayanamıyorsa vursun kocasının poposuna tekmeyi. Kimse kimseyi cekmek zorunda degil. Ama bosanmayaccaksa bunun cözümü seks yapmamak olmamalı

Eşini kırmamak adına istemediğin halde yapıyorsan tabii konu sahibinin eşini haklı bulursun. Ayrıca sıklık süresi illa ki değişiyordur habire sormuşsun cevap versin diye orası da ayrı. Zaten çoğu kadın da senin yaptığını yaptığı için bu kadar huysuz ve sinirli oluyor dışarda. Kocanıza hizmet diye görmeyip kendi istek ve zevkinizi düşünseniz hepiniz ertesi güne mutlu olacaksınız da neyse...

Ben kendi istegimi düsündügüm icin kocamı yataga atıyorum her gün merak etme mutsuz da degilim çok sukur

Açıkçası korkuyorum. Yaşayacaklarımdan ve bana yaşatacaklarından korkuyorum. Istiyorumki o da bitti desin. Daha evvel de konuştuk ima ettim, öldürürmüş beni.
Cogy erkek böyle tepkiler verir ilk bosanma sürecinde. Sonra hazmederler. Ama siz niye bosanacaksınız ben onu tam anlayamadım. Hani cinsellik dısında baska ne gibi sorinlarınız var biraz anlatırsanız daha çok yardımcı olur buradaki bayanlar. Tek sebep esinizin biraz fazla istekli olması sizi bu konuda zorkaması mı? Simdi konuya böyle girdiginiz icin bu yönde cevaplar geliyor. Baska problemleriniz varsa giris metnini düzenleyin derim.

Hem kahvalti yemek isteme hemde ilk firsatta yuzune vur.
Ayrica sevismek iki taraflidir caniniz istemiyorsa sirf adam istedi diye sevismek ne demek, kac erkek esi mutlu olsun diye sevisiyor acaba.
Bu odun erkeklerle evli kaliyor olmak bir kadinin yaptigi en buyuk fedakatliktir zaten.
KK yuzunden erkek dusmani oldum ciktim, Allah sonumu hayretsin.

Esim bana bagirip, hakaret etse, elini kaldirsa vurmasa bile sogurum ve yanasmam. Bana hakaret eden adami neden mutlu edeyim? Kalbimi kiriyorsa once gonlumu almali. Evlilik sadece cinsellikten olusmuyor, sinirsiz seks icin mi evleniyorsunuz? Sahsen bir omur beraber olmak icin evleneceğim. Hayatimi birlestirdigim adam kapilari yumruklayip, ertesi gun hic birsey olmamis gibi davraniyorsa sadece cinsellik icin evli kaldigini dusunurum.

Aranizda saygi kalmamis. Sevgi belki vardir, bilemiyorum. Ancak oturup sorunlarinizi duzgunce konusmanizi tavsiye ederim. Adam bu sekilde psikolojik şiddet uyguladikca saglikli bir iliskiniz olmayacak. Sevismedigi icin giderek agresiflesecektir.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…