Kocam ilişkiye girmek istemiyor

Sanırsam ihtiyaç duymuyor yada ben istediğim zaman oluyor doktora gerek yok birkaç kere çocuk olmuyor diye yapmıyorum dedi çabalamiyorsun ki dedim cevap gelmedi
Bahaneye bak. E bizim de çocuğumuz olmuyor, çocuk olmuyor diye kanka gibi mi yaşayalım.

Millet asıl yana yakıla çocuk olmadan yapmanın derdinde 😃 depresyonda olabilir mi ? Ben de normalde sular seller gibi ıslanan bir kadınım ama moralim bozuk oldu mu sahra çölü gibi kuruyorum.girmiyor bile.beyinde bitiyirsa beyni için ilaç kullansın.
Offfff yeter yaaa!!!

aseksüel olabilir, yani gay değilse, ki öyle bile olsa kendisini keşfetmemiş olabilir. hiç öpüşmüyor musunuz? penetrasyon yaşamasanız bile ne bileyim birbirinize sarılıp özel yakınlıklar yaşamıyor musunuz?

Bi süre akışına bırakıp yok sayın bu konuyu ama alttan alttan araştırın, meselâ girdiği sitelere , araştırdığı konulari arama geçmişinden bulmaya çalışın, boyle bir problemi olduğunu evlenmeden once gayette biloyordur muhtemelen yönelimleri farklı , bu evlilikte paravan evlilik olmuş olabilir.

Kizlar 5 yıllık evliyim eşim evlendikten Bir ay sonra isteği azaldı ve 5 senedir ayda veya 2 ayda bir veya iki kere birliktelik yaşıyoruz çok bunaldım çok sıkıldım ne yapmam gerektiğini bilmiyorum aile danışmanına gittik iki kere gitti bir daha gitmedi aileme gittim 15 gün kaldım her şey düzelecek diye getirdi ailem yuvamı kolay bozma tekrar dene diye gönderdi henüz hiçbir gelişme yok böyle sorun yaşayan var mı lütfen yardım edin

Çok açılıyor bu tip konular, kk dan yola çıkarak bu konunun yeni nesil erkeklerin genel sorunu olduğunu düşünüyorum ; ruh rahatlığı lazım cinsellik için, 30 lu yaşlarda hayat mücadelesi veren adamın ruhu nasıl rahat olsun, borç harç geçim vs...

Kizlar 5 yıllık evliyim eşim evlendikten Bir ay sonra isteği azaldı ve 5 senedir ayda veya 2 ayda bir veya iki kere birliktelik yaşıyoruz çok bunaldım çok sıkıldım ne yapmam gerektiğini bilmiyorum aile danışmanına gittik iki kere gitti bir daha gitmedi aileme gittim 15 gün kaldım her şey düzelecek diye getirdi ailem yuvamı kolay bozma tekrar dene diye gönderdi henüz hiçbir gelişme yok böyle sorun yaşayan var mı lütfen yardım edin
Siz yapsaydınız hem rezil ederdi hemde boşardı

Millet asıl yana yakıla çocuk olmadan yapmanın derdinde 😃 depresyonda olabilir mi ? Ben de normalde sular seller gibi ıslanan bir kadınım ama moralim bozuk oldu mu sahra çölü gibi kuruyorum.girmiyor bile.beyinde bitiyirsa beyni için ilaç kullansın.
Iyice şuursuzca yazmaya başladım feriha konu senin kukun değil soran da olmadı zaten
🤮ne alaka şimdi bunu yazdin

cisn
Offfff yeter yaaa!!!
.neye off diyorsun anlamadım konu cinsellik zaten.ne istiyorsunuz benden yaa.hoşlanmıyorsan engelle.bıktım be bir yorum yapamaz oldum.size ne be.ben de kendine has biriyim.öyle kafana göre oflayamazsın.dediğimin neresi yanlış ? Yana yakıla nasıl korunsam diye düşünmüyor mu millet?

cisn.neye off diyorsun anlamadım konu cinsellik zaten.ne istiyorsunuz benden yaa.hoşlanmıyorsan engelle.bıktım be bir yorum yapamaz oldum.size ne be.ben de kendine has biriyim.öyle kafana göre oflayamazsın.dediğimin neresi yanlış ? Yana yakıla nasıl korunsam diye düşünmüyor mu millet?
Yorum yapamamış haliniz buysa 😏

cisn.neye off diyorsun anlamadım konu cinsellik zaten.ne istiyorsunuz benden yaa.hoşlanmıyorsan engelle.bıktım be bir yorum yapamaz oldum.size ne be.ben de kendine has biriyim.öyle kafana göre oflayamazsın.dediğimin neresi yanlış ? Yana yakıla nasıl korunsam diye düşünmüyor mu millet?
Her konunu içine gerekli gereksiz cinsellikle ilgisi olmayan her konu içine üreme cinsellik sevişme
Gibi sürekli kendinle ilgili konuyla alakasız yorumlar yapma o zaman
Cinsellikse bol bol git o bölüme yaz

Herkes senin kimle nasıl seviştiği bilmek zorunda değil feriha
Yeter yani

Back
X