- 23 Mart 2022
- 439
- 695
- 33
- Konu Sahibi Degerli001
Evliliğin ilk ayından sonra nasıl 1-2 ayda bire düştü? Siz isteyince red mi ediyor sizi?
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Bahaneye bak. E bizim de çocuğumuz olmuyor, çocuk olmuyor diye kanka gibi mi yaşayalım.Sanırsam ihtiyaç duymuyor yada ben istediğim zaman oluyor doktora gerek yok birkaç kere çocuk olmuyor diye yapmıyorum dedi çabalamiyorsun ki dedim cevap gelmedi
Offfff yeter yaaa!!!Millet asıl yana yakıla çocuk olmadan yapmanın derdindedepresyonda olabilir mi ? Ben de normalde sular seller gibi ıslanan bir kadınım ama moralim bozuk oldu mu sahra çölü gibi kuruyorum.girmiyor bile.beyinde bitiyirsa beyni için ilaç kullansın.
+1Cinsel sorunları olan ve tedaviyi reddeden adamları boşayın gözünüzü seveyim. Beş yıl çekilir mi bu?
Kizlar 5 yıllık evliyim eşim evlendikten Bir ay sonra isteği azaldı ve 5 senedir ayda veya 2 ayda bir veya iki kere birliktelik yaşıyoruz çok bunaldım çok sıkıldım ne yapmam gerektiğini bilmiyorum aile danışmanına gittik iki kere gitti bir daha gitmedi aileme gittim 15 gün kaldım her şey düzelecek diye getirdi ailem yuvamı kolay bozma tekrar dene diye gönderdi henüz hiçbir gelişme yok böyle sorun yaşayan var mı lütfen yardım edin
Siz yapsaydınız hem rezil ederdi hemde boşardıKizlar 5 yıllık evliyim eşim evlendikten Bir ay sonra isteği azaldı ve 5 senedir ayda veya 2 ayda bir veya iki kere birliktelik yaşıyoruz çok bunaldım çok sıkıldım ne yapmam gerektiğini bilmiyorum aile danışmanına gittik iki kere gitti bir daha gitmedi aileme gittim 15 gün kaldım her şey düzelecek diye getirdi ailem yuvamı kolay bozma tekrar dene diye gönderdi henüz hiçbir gelişme yok böyle sorun yaşayan var mı lütfen yardım edin
Iyice şuursuzca yazmaya başladım feriha konu senin kukun değil soran da olmadı zatenMillet asıl yana yakıla çocuk olmadan yapmanın derdindedepresyonda olabilir mi ? Ben de normalde sular seller gibi ıslanan bir kadınım ama moralim bozuk oldu mu sahra çölü gibi kuruyorum.girmiyor bile.beyinde bitiyirsa beyni için ilaç kullansın.
.neye off diyorsun anlamadım konu cinsellik zaten.ne istiyorsunuz benden yaa.hoşlanmıyorsan engelle.bıktım be bir yorum yapamaz oldum.size ne be.ben de kendine has biriyim.öyle kafana göre oflayamazsın.dediğimin neresi yanlış ? Yana yakıla nasıl korunsam diye düşünmüyor mu millet?Offfff yeter yaaa!!!
Yorum yapamamış haliniz buysacisn.neye off diyorsun anlamadım konu cinsellik zaten.ne istiyorsunuz benden yaa.hoşlanmıyorsan engelle.bıktım be bir yorum yapamaz oldum.size ne be.ben de kendine has biriyim.öyle kafana göre oflayamazsın.dediğimin neresi yanlış ? Yana yakıla nasıl korunsam diye düşünmüyor mu millet?
Her konunu içine gerekli gereksiz cinsellikle ilgisi olmayan her konu içine üreme cinsellik sevişmecisn.neye off diyorsun anlamadım konu cinsellik zaten.ne istiyorsunuz benden yaa.hoşlanmıyorsan engelle.bıktım be bir yorum yapamaz oldum.size ne be.ben de kendine has biriyim.öyle kafana göre oflayamazsın.dediğimin neresi yanlış ? Yana yakıla nasıl korunsam diye düşünmüyor mu millet?
Niye? Boşanmak için son derece geçerli bir sebep. Bir tanıdık boşandı bu sebepten, ailesi de biliyor. 10 dakika sürmüş mahkeme. Çünkü eşin cinsel ihtiyaçlarını karşılayamamak bir kusur.Aileye söylenmesini doğru bulmuyorum. Ya tedavi olsun ya da boşa
5 yildir mi?Adam üşeniyordur
PC de oyun oynuyordur
Yaz zaten insan tüm gün uyumak istiyor