Kocam ilk defa evi terketti...!

Önce sakin kalacaksın. Geldiğinde onu güzel karşıla bence. Nazik ve naif ol. Bu süreci sen baslatmissin sen bitireceksin. Kriz var, yoneteceksin)))
Adamı işten çıkartmak da çözüm değil. Yine gider yine... sen gidilmeyen olmaya bak derim.

başa kakıp duruyorsan ki adama da demişsin her erkeğin bi gururu var başta bile bile evlenmissin niye asagılıyorsun güya seviyorsun ama ayyas hovarda demeyide ihmal etmiyosun gelsin diyede aglıyorsun sanki eş değil de köle almıssın her kavgada giden sürekli yalvarmasını bekleyen kompleksli bir kadın görüyorum ve dayanamayıp gitti diyemi nankör oluyor sende gidiyormussun kafana estikçe ben seni hiç anlayamadım kusura bakma kendini düzelt bian önce yoksa bu adam seni ya bosayacak ya aldatacak yüzde yüz.:işsiz:
Sen biraz aldatılma meraklısı bi vatandaşa benziyorsun allah herkesin gönlüne göre versin tartışmalar vs aldatma sebebi olup haklı gösterilemez yada şöyle söyleyim şu sürekli aldatıp kendini haklı gösteren bayanlar varya sen onlardan birisin galiba ve bu yüzden muhattabım diilsin sohbet ettiğim insanlarında bir seviyesi vardır öyle herkesle konuşmam

Sen biraz aldatılma meraklısı bi vatandaşa benziyorsun allah herkesin gönlüne göre versin tartışmalar vs aldatma sebebi olup haklı gösterilemez yada şöyle söyleyim şu sürekli aldatıp kendini haklı gösteren bayanlar varya sen onlardan birisin galiba ve bu yüzden muhattabım diilsin sohbet ettiğim insanlarında bir seviyesi vardır öyle herkesle konuşmam

beni tanımadan etmeden yorum yaptıgın için tesekkur ederim ssenin seviyen ortada ne aldattim ne aldatıldım son derece sadakatli bir insanım iftira attıgın için sagol muhattabım olmazdın da cevaben yazmak durumundayım burda benim yorumlarımdan aldatılma konularına ne kadar kızdıgımı bilirler gemileri yakın tarzı yorumlarımı görenler ayrıca esinı oyle sıkıyorsunkı dısarıya göz kaymasına davetiye cıkarıyosun bu dogru olan bir varsayım bundan aldatmayı mesrulastırdıgımı mı cıkarıyosun adama dolaptaki limon muamelesi yapan ben değilim kusura bakma huylu huyundan vazgecmez ve ınan bana sen kaprislerinle ve komplekslerinle anca parayla yanında insan kalır zaten......oyuzden fazla güvenme azcık mutavazi olmayı öğren hanfendi evli değilim ama hanfendiliğin ne oldugunu biliyorum yada iyi bir eş olmanın gereklerini oyuzden zırttttttt yani lafların bana :KK70: :KK70:

Back
X