Kocam ilk defa evi terketti...!

Peki akşam gelmezse aramalı mıyım sürekli arkadaşlarıyla balığa gitmek istiyo çünkü orada içeçek muhabbette var izin vermiyorum onun planındadır ne yapmalıyım sizce

Ben olsam arardım. Çok ısrarcı olmazdım ama tavrımı görmesini sağlardım. Böylece arkadaşlarıyla kalmaya devam etse bile aklına bir şeyler düşmesine sebep olurdum. Akşam evine dönmeli tabi. Evin dirliği kalır mı bu şekilde? Siz karı kocasınız. Evliliğe saygıdır yani. Evliliğin amacı zaten birlikte yaşamak, aile olmak. Siz birbirinizi önce eve bağlamalısınız. İstediğiniz zaman eve dönmezseniz başkalarıyla zaman geçirirseniz aranızdaki sıcaklığı da kaybedersiniz. Ama dediğim gibi eşinize vermeniz gereken tepkiyi tam olarak yazamıyorum çünkü siz bunu ondan önce defalarca yapmışsınız.

Şimdi yapmanız gereken şey eşinizi arayıp öncelikle eve çağırmak. Eve geldiği zaman onunla bu konuyu güzel güzel konuşmalısınız. Bu konu hakkında düşündüğünüzü, artık tartışmalardan kaçmak yerine, evi terk etmek yerine, onunla sorunlarınızı aşmaya çalışacağınızı söyleyin. Öncelikle kendi adınıza, eşinzde oluşturduğunuz o evden giden kadın modelini düzeltin. Burada ilk adım sizden gelmeli. Çünkü kalıcı çözüm arıyorsanız önce şu terk etmeleri bırakmanız gerekiyor. Ki oda kendini haklı bulamasın. Bu açıklamadan sonra, yalan söyleyerek arkadaşlarıyla görüşmesinin sizi ne kadar kırdığını anlatın. Bu olayda sizin kendinizi sorgulama sebebiniz olsun. Bir daha aranızda yalan olmaması için sizi anlamasını sağlayın. Sizinle zaman geçirme isteği, arkadaşlarıyla geçirdiği zamanın ötesinde olmalı. Tabi ki onlarla da zaman geçirebileceğini, ama bunun da bir dozu olduğunu, eşiyle geçirdiği zaman ve onlarla geçirdiği zamanı birbirinden ayırması gerektiğini açıklayın. Ve şunu da ekleyin, özellikle aranızda henüz çözülmemiş bir problem varken sizi öncelikli görmesi gerekiyor. Sorunları birbirinizi cezalandırarak değil, konuşarak çözmelisiniz. Ben her şeyin yoluna gireceğini düşünüyorum..

Geri donecekseniz lutfen terketmeyin evinizi
Sizin iliskinizde normallesmis
Bekleyin baska napabilirsiniz
Döndüğünde birbirinize soz verin evi terketmemek adina yoksa cok yipratici olur gercektn

bence gidecek ailesi olmayan yada siz ailenize gidince dert yanacak ailesi olmayan eşinizi evde tek bırakarak çok üzmüşsünüz... nasıl vicdanınız rahat gidebildiniz.şimdi onu anladığınızı söyleyerek eve çağırın o daha fazla halt yemeden. bir daha da gitmeyin.

Alışkanlık haline getirmişsiniz zaten.Nasılki sen her seferinde gidiyorsan şimdi de o hakkı eşin kendisinde bulmuş.Bu durum evliliğinizi fazlasıyla yıpratır.

Eşimle 2 yıllık evliyiz ve bu zamana kadar kavgalarda evi ben terkederdim bu sefer o gitti ve ortada hiç bişey yokken sadece küçük bir tartışma o kadar. Sorumsuz bir arkadaşı var ve bu adam bizim şirketimizde çalışıyo eşimde ona ayak uyduruyor bana iş için deyip onunla bir hafta sonu gezmeye gitti. Şimdi bir gün oldu daha gelmedi aramadı ne yapmalıyım lütfen yardım konuşmaya ihtiyacım var.
İlk önce eşini ara eğer gelmezse ailesini ara.Aynısı başıma geldi pislik bir arkadaşının goy goyuyla aldatıldım.haftasınuda büyük ihtimal iş için değildi.Sana tavsiyem olabildiğince sakin davran ve ilişkinizi toparlamak için bir aile danışmanına gidin.Hatta o arkadaşıyla görüşmese daha iyi olur ama sen görüşme desen sana saldırır.Benimkide kardeşimmm diye açardı telefonlarını o aradığında sular dururdu banada berbat davranmaya başlamıştır sonra o arkadaşı kendisini kullandı üstüne birde güzel şantaj yaptılar ondan sonra bana benim seni hiç dinlememişim diyip durdu.Çok kavga edip konuşunca dinlememwye başlıyorlar.

Ben olsam arardım. Çok ısrarcı olmazdım ama tavrımı görmesini sağlardım. Böylece arkadaşlarıyla kalmaya devam etse bile aklına bir şeyler düşmesine sebep olurdum. Akşam evine dönmeli tabi. Evin dirliği kalır mı bu şekilde? Siz karı kocasınız. Evliliğe saygıdır yani. Evliliğin amacı zaten birlikte yaşamak, aile olmak. Siz birbirinizi önce eve bağlamalısınız. İstediğiniz zaman eve dönmezseniz başkalarıyla zaman geçirirseniz aranızdaki sıcaklığı da kaybedersiniz. Ama dediğim gibi eşinize vermeniz gereken tepkiyi tam olarak yazamıyorum çünkü siz bunu ondan önce defalarca yapmışsınız.

Şimdi yapmanız gereken şey eşinizi arayıp öncelikle eve çağırmak. Eve geldiği zaman onunla bu konuyu güzel güzel konuşmalısınız. Bu konu hakkında düşündüğünüzü, artık tartışmalardan kaçmak yerine, evi terk etmek yerine, onunla sorunlarınızı aşmaya çalışacağınızı söyleyin. Öncelikle kendi adınıza, eşinzde oluşturduğunuz o evden giden kadın modelini düzeltin. Burada ilk adım sizden gelmeli. Çünkü kalıcı çözüm arıyorsanız önce şu terk etmeleri bırakmanız gerekiyor. Ki oda kendini haklı bulamasın. Bu açıklamadan sonra, yalan söyleyerek arkadaşlarıyla görüşmesinin sizi ne kadar kırdığını anlatın. Bu olayda sizin kendinizi sorgulama sebebiniz olsun. Bir daha aranızda yalan olmaması için sizi anlamasını sağlayın. Sizinle zaman geçirme isteği, arkadaşlarıyla geçirdiği zamanın ötesinde olmalı. Tabi ki onlarla da zaman geçirebileceğini, ama bunun da bir dozu olduğunu, eşiyle geçirdiği zaman ve onlarla geçirdiği zamanı birbirinden ayırması gerektiğini açıklayın. Ve şunu da ekleyin, özellikle aranızda henüz çözülmemiş bir problem varken sizi öncelikli görmesi gerekiyor. Sorunları birbirinizi cezalandırarak değil, konuşarak çözmelisiniz. Ben her şeyin yoluna gireceğini düşünüyorum..
Öncelikle çok teşekkür ediyorum barıstık ve onunla bunları konuştum böyle birazda dikkat dağınıklığı var eşimde samimi olarak konuşmamla ilgilenmedi arkadaşınıda bir ay sonra çıkartacakmış

bence gidecek ailesi olmayan yada siz ailenize gidince dert yanacak ailesi olmayan eşinizi evde tek bırakarak çok üzmüşsünüz... nasıl vicdanınız rahat gidebildiniz.şimdi onu anladığınızı söyleyerek eve çağırın o daha fazla halt yemeden. bir daha da gitmeyin.
Evet barıstık ve bana evde tek kalmak nasıl bişeymiş seninde yaşamanı istedim dedim tmm dedim bi daha evi kimse terketmiyor ben zaten terketmiyorumki sen terkediyosun diyo tmm gitmiycem bende dedim

İlk önce eşini ara eğer gelmezse ailesini ara.Aynısı başıma geldi pislik bir arkadaşının goy goyuyla aldatıldım.haftasınuda büyük ihtimal iş için değildi.Sana tavsiyem olabildiğince sakin davran ve ilişkinizi toparlamak için bir aile danışmanına gidin.Hatta o arkadaşıyla görüşmese daha iyi olur ama sen görüşme desen sana saldırır.Benimkide kardeşimmm diye açardı telefonlarını o aradığında sular dururdu banada berbat davranmaya başlamıştır sonra o arkadaşı kendisini kullandı üstüne birde güzel şantaj yaptılar ondan sonra bana benim seni hiç dinlememişim diyip durdu.Çok kavga edip konuşunca dinlememwye başlıyorlar.
Evet artık kavga ederek konuşunca dinlememeye başladı aldığı akıllar sayesinde daha sakin ve dingin bir hayat yaşıycam

Evet artık kavga ederek konuşunca dinlememeye başladı aldığı akıllar sayesinde daha sakin ve dingin bir hayat yaşıycam

Konuya şöyle bir göz attım, barışmanıza sevindim kimsenin evliliği yok yere bitmesin tabi
Ancak yaşın çok genç ve hayat konusunda tecrüben az
Yazdıklarına baktım, belki öfkeyle yazdın ama kötü şeyler
Öncelikle borçların ödenmesi konusunda planlar yapın bu bataktan çıkın
Sonrasında da unutmaman gereken bazı şeyler var ; birincisi vermeyle dost olan her gün küs gezer derler, yani ona sağladığın imkanlarla sevgi alamazsın. Madem ki bu evliliği sürdüreceksin o zaman dikkatli adımlar atman lazım, eşine sana dayanmayı değil, sana destek olmayı öğretmelisin.
Evlilik zor bir kurum ama ben yaptım, ben ettim, ben verdim tehlikeli bir yaklaşımdır, günün birinde yapmasaydın cevabını alırsın mutlaka. Hayatta her şey nasiptir, belki o adamın toparlanması için Allah seni vesile kılmıştır bilemezsin, o yüzden yaptığını başa kakma. Ama sorumluluğu da yavaş yavaş onun üzerine doğru geçir. Umarım bundan sonra güzel gider, gerçekten aile olmayı başarırsınız

Konuya şöyle bir göz attım, barışmanıza sevindim kimsenin evliliği yok yere bitmesin tabi
Ancak yaşın çok genç ve hayat konusunda tecrüben az
Yazdıklarına baktım, belki öfkeyle yazdın ama kötü şeyler
Öncelikle borçların ödenmesi konusunda planlar yapın bu bataktan çıkın
Sonrasında da unutmaman gereken bazı şeyler var ; birincisi vermeyle dost olan her gün küs gezer derler, yani ona sağladığın imkanlarla sevgi alamazsın. Madem ki bu evliliği sürdüreceksin o zaman dikkatli adımlar atman lazım, eşine sana dayanmayı değil, sana destek olmayı öğretmelisin.
Evlilik zor bir kurum ama ben yaptım, ben ettim, ben verdim tehlikeli bir yaklaşımdır, günün birinde yapmasaydın cevabını alırsın mutlaka. Hayatta her şey nasiptir, belki o adamın toparlanması için Allah seni vesile kılmıştır bilemezsin, o yüzden yaptığını başa kakma. Ama sorumluluğu da yavaş yavaş onun üzerine doğru geçir. Umarım bundan sonra güzel gider, gerçekten aile olmayı başarırsınız
İnş ama daha olumlu ve ılımlı davranmaya çalışıcam ve yanımda huzurlu olmasını sağlıycam gerçekten bu şekilde daha çok paylaşımda bulunuruz ve daha çok bağlanır

Hatam yokki sadece sırtım ağrıyo dedim ve beni duymamış oralı olmadı bende sana yaptığım iyilikler için pişmanım dedim şirketi kredi çekip ben açtım eşyaları kredi çekip ben aldım o ödüyo ama üzerime kayıtlı bi ton borç var ve bana dediği şu oldu dırdırından bıktım senin yüzünden sigarayı almayı unuttum ve kapıyı çarptı gitti aşağılık

Kendin de diyorsun ki beni duymamis orali olmadı diye buna rağmen yaptığınız iyilikleri adamın başına kakmissiniz ve sık sık ta bunları dile getiriyorsaniz adam bunalmistir. Bence döndüğünde biraz alttan almalısınız .

Duaların kabul olmadı canım demekki dilek kapın açık değilmiş artık başka sefere :KK70:
Sende bu kafa ve bu dil olduktan sonra,o adamın kaçışı veya aldatması an meselesi.dilemedim bunu,senin gibi öfke kontrolü olmayan ve insan dilinden anlamayan biri için üzüldüm.gerçekten eşinden çok sen acınacak haldesin.psikolojik destek alman şart.tek odak noktano eşin yapıp bez bebek gibi adamla oynuyorsun.taş olsa çatlardı

Özür dilemek benim için zor ve ben ona maddi manevi emek verdim nankör kredi çektim eşya aldım şirket açtım içkici ayyaşın tekiydi gecesi gündüzü yoktu bu hayatı ben verdim ona
Sizin eşinizi sevdiğinizden şüpheliyim bu nasıl bir konuşma tarzı her lafınızda aşağılamışsınız eşinizi eşinizde de hata yok değil tamam ama kurduğunuz cümleler hiç hoş değil versiğiniz hayatı resmen başa kakmışsınız insan hayat arkadaşını bu kadar yerden yere vurmamalı...

ee sürekli terk ederek adamı bezdirirsen olacagı o inişli çıkışlı evlilik hiç saglıklı değil. Ailenizede yazık olmuyorsa evli kalma neden koz gibi kullandın ki niyetin yoksa kimse vazgeçilmez değil.:KK51:

Özür dilemek benim için zor ve ben ona maddi manevi emek verdim nankör kredi çektim eşya aldım şirket açtım içkici ayyaşın tekiydi gecesi gündüzü yoktu bu hayatı ben verdim ona

başa kakıp duruyorsan ki adama da demişsin her erkeğin bi gururu var başta bile bile evlenmissin niye asagılıyorsun güya seviyorsun ama ayyas hovarda demeyide ihmal etmiyosun gelsin diyede aglıyorsun sanki eş değil de köle almıssın her kavgada giden sürekli yalvarmasını bekleyen kompleksli bir kadın görüyorum ve dayanamayıp gitti diyemi nankör oluyor sende gidiyormussun kafana estikçe ben seni hiç anlayamadım kusura bakma kendini düzelt bian önce yoksa bu adam seni ya bosayacak ya aldatacak yüzde yüz.:işsiz:

Back
X