- 31 Ocak 2017
- 145
- 35
- 13
- Konu Sahibi Kar melegi
Şimdi ne yapmalıyım onu söyle bana bunun farkındayım oda bozulmaya müsait ve bozulduSenin kocan laftan anliyoda sen yanlış şekilde davranmışsın yiyip bitirmişsiniz birbirinizi
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Şimdi ne yapmalıyım onu söyle bana bunun farkındayım oda bozulmaya müsait ve bozulduSenin kocan laftan anliyoda sen yanlış şekilde davranmışsın yiyip bitirmişsiniz birbirinizi
Huzur varmıydı kaçtı acaba sizden bahsetmiştir büyük ihtimalle o da akıl veriyordur ona bide böyle deniyim demistirOda var kimi zaman aileme sinirlenip onlara bişi söyleyemeyip gelip eşime çattığımda oluyodu biriktirmiş hepsini Yok böyle bişey ya o arkadaşı geldi tüm huzurum kaçtı
Söyledim ben daha öncede daha çok uzaklassin istemiyorsan aramayı göze alcaksın cagircaksin düzgünce anlatacaksın suçlamadan yüzüne vurmadan bizim kendimizi düzeltmemiz lazım ben değişmeye çalışcam sendende aynı şeyi bekliyorum kimseyi evliligimize karistirmicaz diye ve en önemlisi gittiğiniz tedaviye tekrar baslayinŞimdi ne yapmalıyım onu söyle bana bunun farkındayım oda bozulmaya müsait ve bozuldu
Tabi canım o sorumsuz adam ya kadın mı yok ne dolanıp duruyon bak sen beni dinle zararlı çıkmazsın dene gör diye fişekledi onunla takıldı küfürle başladı uyardım benim nazlı karım kırılgan karım çok dikkat edicem onu işten çıkarıcam haklısın dedi ve onun yanına gittiHuzur varmıydı kaçtı acaba sizden bahsetmiştir büyük ihtimalle o da akıl veriyordur ona bide böyle deniyim demistir
Hahaaayyy çok guldum yaaa ilahi sen kendi kendini fistekliyosun su andaTabi canım o sorumsuz adam ya kadın mı yok ne dolanıp duruyon bak sen beni dinle zararlı çıkmazsın dene gör diye fişekledi onunla takıldı küfürle başladı uyardım benim nazlı karım kırılgan karım çok dikkat edicem onu işten çıkarıcam haklısın dedi ve onun yanına gitti
Ama bak burada yaşlı bi teyze var ikimizide tanıyo arama Eşini vazgeçemedi der arkadaşının dedikleri işe yaradı diye düşünüp iyice onunla takılır bugünde bekle yarın ara dedi yarında çoktan planını yapmış çoktan yola çıkmış olacak napıyımSöyledim ben daha öncede daha çok uzaklassin istemiyorsan aramayı göze alcaksın cagircaksin düzgünce anlatacaksın suçlamadan yüzüne vurmadan bizim kendimizi düzeltmemiz lazım ben değişmeye çalışcam sendende aynı şeyi bekliyorum kimseyi evliligimize karistirmicaz diye ve en önemlisi gittiğiniz tedaviye tekrar baslayin
Biraz öyle oldu galibaHahaaayyy çok guldum yaaa ilahi sen kendi kendini fistekliyosun su anda
Seni hiç aradimi ne zaman gittiydiAma bak burada yaşlı bi teyze var ikimizide tanıyo arama Eşini vazgeçemedi der arkadaşının dedikleri işe yaradı diye düşünüp iyice onunla takılır bugünde bekle yarın ara dedi yarında çoktan planını yapmış çoktan yola çıkmış olacak napıyım
Hayır aramadı dün akşam gitti bak şöyle düşündüm hasta numarası yapıp arıycam iyi değilim dicem hastaneye gidelim diycem sonrada kötüyüm yanımda kal derim sonrada düzelmiş numarası yapıp konuşucam nasılSeni hiç aradimi ne zaman gittiydi
Hayır aramadı dün akşam gitti bak şöyle düşündüm hasta numarası yapıp arıycam iyi değilim dicem hastaneye gidelim diycem sonrada kötüyüm yanımda kal derim sonrada düzelmiş numarası yapıp konuşucam nasıl
Ara bakalım çok.basim dönüyo de ne yapcak hastaneye gidelim deHayır aramadı dün akşam gitti bak şöyle düşündüm hasta numarası yapıp arıycam iyi değilim dicem hastaneye gidelim diycem sonrada kötüyüm yanımda kal derim sonrada düzelmiş numarası yapıp konuşucam nasıl
Gelince konuşacak arkadasinin yanından getirmek için dicek oylebence yemez.
hastaneye gittin diyelim ee sonrası ?
Hastanede midem gibi karnım gibi agrıyo bulanıyor diycem baksınlar işte bitsin gitsin o adam daha fazla kanına girmemelibence yemez.
hastaneye gittin diyelim ee sonrası ?
Heyecan yaptımAra bakalım çok.basim dönüyo de ne yapcak hastaneye gidelim de
Sen kaçır kaçır adamı evden sonra heyecan yaptım ara hadi gurura ne gerek var yaaHeyecan yaptım
Of ya varya arıycam şimdi dicem ya rabbim ya ne hallere düştümSen kaçır kaçır adamı evden sonra heyecan yaptım ara hadi gurura ne gerek var yaa
Allah dusurmesinOf ya varya arıycam şimdi dicem ya rabbim ya ne hallere düştüm
Aynen hastayım dedim nerdesin geliyorum hemen dedi hhuhhhuuu hazırlanın hastalık moduna girim sonra görüşürüzAllah dusurmesin![]()
Yat çabuk yat battaniyeyi çek tepene başını da sar bi yazmaylaAynen hastayım dedim nerdesin geliyorum hemen dedi hhuhhhuuu hazırlanın hastalık moduna girim sonra görüşürüz![]()