Kocam iyi bir iş bulması için hangi duaları edebilirim?

pelincims

Üye
Kayıtlı Üye
16 Nisan 2024
36
17
8
24
Merhaba kocamın işleri iyi gitmiyor bu duruma çok üzülüyorum defalarca hakkı yenildi evlendiğimiz günden beri iş konusu düzelmiyor baska yerlere giriyor ama bir türlü olmuyor zam çok az oluyor maaşlar çok az oluyor emeğinin karşılığını alamıyor çok üzülüyorum eşim çok çalışkan titiz saygılı becerikli bir adam gerçekten işinde de çok iyidir elinden çok iş gelir bu bizim sınavımız belkide bilmiyorum çok dua ediyorum ama gerçekten bu konuda artık umutsuzlaşıyorum allahtan umut kesilmez biliyorum ama ne yapmalıyım sizce size çok iyi gelej bir dua var mı nolur yardımcı olun

Sevdiklerinizle 19 tane Fetih suresi paylaşıp okuyabilirsiniz.
Allah yardımcınız olsun, bolluk bereket nasip eylesin

Sevdiklerinizle 19 tane Fetih suresi paylaşıp okuyabilirsiniz.
Allah yardımcınız olsun, bolluk bereket nasip eylesin
Çok teşekkür ederim çok sağolun ben insanlara anlatamıyorum bu durumu en yakınlarımla bile paylaşamıyorum kendimi kötü hissediyorum sanki birisi ondan birsey isteyeceğim diye düşünür gibi geliyor birde paylaşınca herkesin binbir türlü fikri oluyor bazen kalbim kırılıyor

Direkt ‘Allahım eşime hayırlı zamanda, hayırlı bir iş nasip et’ diyebilirsiniz. Sizin kalbinizden, aklınızdan geçeni bilen Allah, elbet nasibinizdekini sizin için hayırlıysa verecektir.

Şu kadar sayıda şunu okuyun demicem, 1 fazla veya 1 eksik olmasın…..

Burda paylaşabilirsiniz

Teşekkür ederim merak ediyorum acaba siz böyle bir durum yaşadınız mı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…