kocam iyi degil :'(

Adamda şiddet, bencillik ne ararsan mevcut.
Bir süslü konuşma ile iyi koca oluverdi

Konu sahibi bu adamın özü bu değil biliyorsun değil mi?
Keşke tek sorun gerçekten borçlar, moral bozukluğu olsaydı..

Yorum yapan arkadasların %95 'i konu sahibinin ilk mesajına göre yorum yapmış.
Adam bir melek yahu !
Önceki konularına bakılsa kazın ayağının öyle olmadığı anlaşılır aslında..

Bazen biz kadınlar çok abartıyoruz o yüzden çuvaldızı kendimize batırmalıyız hem senin hemde eşinin haksız olduğu yerler vardır mutlaka. Önceki konuyu okumadım başlıktan okudum yazıyı. En başta kocam iyi değil ben iyi değilim dememelisin bence eğer o iyi olmasaydı sen onu eş olarak seçmezdin eğer sen iyi olmasaydın o seni eş olarak seçmezdi. Herkes bilir evlilikten sonra yaşanan sıkıntıları önemli olan maddiyat değil kimseyle kendinizi kıyaslamayın a kişisi bizimle aynı zamanda evlendi borçları bitti bizim neden bitmedi şeklinde düşünmeyin çünkü o insanların düğünlerini nasıl yaptıklarını biliyosunuz/bilmiyosunuz ayrıca eşine maneviyatı yüksek olarak adımlar at bence anlaşabileceğinizi tatlıya bağlayacağınızı düşünüyorum hep mutlu huzurlu olun

sizin konularınız yakında beni hasta edecek o yuzden en iyisi sizi yasaklamak, gerçekten problemsiniz

Hanimefendi konuların hasta edicekse okumayiverirsiniz olur biter...yanlış bişey solemek istemiyorm ama mutsuzum ve buraya yazıp rahatlayıp akıl almaya calisiyorum..o yuzden lütfen bu tarz kırıcı olmayalım

Yoo kiyaslamiyoruz zaten ama insna bi durup biz yine bitiremedik diyor ve bizim gelirimz daha iyiyken..yoksa rabbim herkesee hherşeyin en iyisini versin içinde bizede...aslin bi evlilikte tek taraflı hatalar olmuyor elbet kıvamında hataları var ama ben o gün hataliydim...aslin kendimi oturup düşündugunde benim en büyük hatam takıntılı olmam...takintilarimdan kurtulsam esimde böyle davranmaz diye düşünüyorumm cunku ilk evlndigimizde gece kalkıp saçımı okşayıp uyuduğunu bilirim..he
Yapı olarak çok belli etmez zaten ama kendince belli ediyordu..ama benim takintilarim çoğaldı her lafindan bişey çıkarmaya çalıştım o da siddetlendi hakaretler havada uçuştu sinir krizleri geçirdim...yani biz cok mutlu oluruz diye evlendik ama en güzel zamanlarında kavga gürültü ole gecti halada mutlu degiliz

Yorum yapan arkadasların %95 'i konu sahibinin ilk mesajına göre yorum yapmış.
Adam bir melek yahu !
Önceki konularına bakılsa kazın ayağının öyle olmadığı anlaşılır aslında..

Eşimi ilk zamanlar düşünüyorum sacimi koklayip uyurdu eve gelip mutlaka mutfakta peşimde olurdu...yorgun bile olsa ben hadi çıkalım desem akşam yürüyüş yapardık...ama zamanla benin takintilatim arttı her lafindan bişey çıkarmaya başladım..geçmişi sürekli düşündüm her sohbetimizi geçmişe bağlayıp kavga çıktı sonunda...ee oda tahammülsüz oldu ben zaten takintiliydim iyice çileden çıktı...önceden sürekli karicim aşkın falan yazardı seni seviyrm yazardı..her akşam alnimdan öperek ee tanı yaşananlar bunları bitirdi ben daha hırçın oldum...su gar allaha bin şükür gözü dışarda değil ne bakarken ne evlendik.teki sürekli ortadir.oyle gizlediği birşeyi yok zaten..işi gereği bayanlatkada haşır neşir ki ben çok saldim kendimi bazı bayanlar gerckten bakımlı hoş ama o konuda gözüm arkada değil.allah sasirtmasin tabi.zaten bana bekarken demişti seninle tanıştım buyudugumu anladım evlendikk koca olmayı öğrendim dedi..ki bu söylediklerine inaniyrm herkes söylüyor...ama oyle bi hal aldikki o insanlık çıkıp sidder hakaret eder oldu ben sinir krizleri geçirip evi yikyigim oldu bi ara havlulari kesmistim bi kere laptopunu kırdıMm ama laptop eski kullandigiydi bende bahaneyle kirkırdım.. bende iyi degikm esimde ama iyi olmamak kötü anlamda değil biz cok yıprandım:''(

o zaman bence en yakın zamanda bi aile terapistine gitmelisiniz çünkü iş farklı boyutlara taşınmış. Benim anladığım eşine fazla değer veriyosun ona kıyamıyosun ve bizlerin bile onun hakkında kötü düşüncelere sahip olmasını istemiyosun ama; o insanla ömür geçirecek olan sensin bunu sakın unutma olur mu. Bugünler de tabi ki de tatsızlıklar olabilir ben hiç bi zaman ayrılık taraftarı değilim. Sonuna kadar mücadele et ama kendini hırpalama suçlama çünkü zamanla özgüvenini kaybedersin.

Su yazdigin mesajda bile hata kimde kendin yazmissin bu evlilik sen degismeden degismez kararli ol yardim al takintilisin ve bu durum seni de esini de biktirmis psikiyatriye gitmek zor ayip ya da kotu bisey degil sizin mutlulugunuzun ilk adimi senin psikiyatriye gitmen

bu ne şımarıklıktır ya hu

sizin çocuğa filan ihtiyacınız yokki
adamın derdinden sıkıntısından anlamadığını geçiyorum
birde trip atıp naz yapıp ilgi bekliyorsun
bu adam böyle gidersen çok çekmez seni
söylemedi deme

Mücadele etmeye çalışıyorum az önce aradim sesini duymak istedim dedim konuştuk kapattım oda çık mutlu oldu hissetim

Kesinlikle psikiyatriye gitmeyi ayip veya zor gormuyrm sadece suan maddiyattan ötürü gidemiyrm ama gidicem esimde git dedi yeter ki düzel artık dedi..esimde bende de hata var ama sen beni cikdirtiyorsun diyor..eger onunla inatlasmiyrsam tatlı dille soluyorsam kabuk ediyr..ama azıcık dahi olsa sınırlı konuşup onu sucliyim olsem kabul etmiyor hatasını ve indina yapiyor

:'''(Az önce aradim sesini duymak istedim dedim oda mutlu oldu...dün gecede yemek hazırladım eve gelince zaten gelene kadar uyumadim..bende biseykeri düzeltmek istiyrm gerçekten mutsuzum gece rahat uyumak istiyrm hayattan zevk almak istiyorm...kocamla mutlu olmak istiyrm..

iyi bir adım atmışsın
devamını da getir
mızmızlık yapacağına
neşeli ol
emin ol birsüre sonra
bu sahte gibi başlayan neşe
senide mutlu etmeye başlayacak

iyi bir adım atmışsın
devamını da getir
mızmızlık yapacağına
neşeli ol
emin ol birsüre sonra
bu sahte gibi başlayan neşe
senide mutlu etmeye başlayacak

Çocukta bizde birzdan cikicaz gezmeye goturucem gezdiricem dondurma falan alicam akşamda ya babasıyla donucez eve onun işi olursa biz donucez...kitap falanda alicam bugun eğitici...bayramda da bizde olucak ikinci gün birakicam son gün kocamla başbaşa olucam oyle konuştuk kararlastirdik...bende son gün icin güzel bivgun gecirelim onada iyi gelsin istiyrm...

Aynı şekilde eşiniz de davransa siz de kabul etmezsiniz güzel söyleyince ikna olursunuz.
Normal zaten bunlar siz düz yol dururken yokuşa çıkayım ama nefes nefese kalmayayım istiyorsunuz.
Zor...
Değişim eğer ki mutlu bir yuva ve hep sevdiğinle yaşamak içinse çok güzeldir ve asla taviz ve aptallık değildir...
Siz de zorlayın kendinizi ya da bir kağıda yazın eksi artılarınızı...
Olmadı eşinize söylediğiniz kırıcı sözleri aynaya bakarak söyleyin yüz ifadenize dikkat edin...
aynı duygularla söylediğinizde sanki eşiniz karşınızda imiş gibi bakın siz bile kendinize yakıştırmayacak pişman olacaksınız.
Sükunetle söylenen her söz muhabbeti artırır bu bir yakınma bile olsa doğru ses tonu doğru kelimeler ve cümleler.

Evet doğru soluyorsunuz...benim tek sorunum eşimin geçmişini çok takiytm kafama bi turlu atamiyrm kafamdan bazen sırf düşünmemek icin akşama kadar yatiyrdum eşimin gelmesine yakın kalkıp yeni yapiyrdm ee tabi hali ile esim eve gelince yuzmde düşük oluyrdu dalgın oluyordum

İnşallah bundan sonra herşey sizin iiçin daha güzel olur. Sen ilgi için şımarıklık yaparken ben eşim olmadan doğum yaptım 10 gün geçti yeni görecek oğlunu ve sadece 5 gün. biz yılın 7 ayı ayrı kalıyoruz iş dolayısıyla. Şükredin ki gece yatağa yattığınızda bir tarafınız hep dolu...ben sırf yataktaki boşluğu görmemek için salonda yatıyorum eşim gelene kadar neyse Rabbim herkesin evine muhabbet, sofrasına bereket, cebine rızık, diline tatlılık versin. Amin

Aminn..Sizin durumunuzda zor allah kolaylık versin..çok sukur yanımda tabi...allah benim içimdeki su huzursuzluğu alır ınş

İşte arada ki fark bariz ortada, bu farkı kabul etmek gerekiyor. Ne onlar bizim gibi düşünebilir ne de biz onlar gibi düşünebiliriz.
benim bir fikrim var ister katılın ister katılmayın...boşanmış erkekten koca olmaz.bir hayrı olsaydı eski eşine olurdu.

Bu kadar ön yargılı olmayın bence, kendi hemcinslerimiz de sütten çıkmış ak kaşık değiller. Benim eşim daha önce evlenmiş boşanmış, ve ben sadece şunu diyorum "Allah onu doğuran, büyüten annesinden razı olsun. Her akşam dua ediyorum ki, Allah'ım iyi ki eşimi çıkartmış karşıma." Sadece şunu söyliyim, eski eşi kayınvalidesini tokatlamış, yatağın üstünden üzerine atlamış, eşimi eve kitlemiş" Ve bunları yapmasının sebebi de, kendi İstanbul'lu eşim Bursa'lı, evlenirken "tamam kabul seninle heryerde yaşarım" diyor. Evlendikten sonra illa İstanbul'a yerleşelim diyor. Eşim de "işim gücüm burada, evim burada, ben bu eve sen kabul ettin diye 50 milyar masraf yaptım, borca girdim. Sırf İstanbul'da oturmak için işimden çıkıcam, kendi evimden çıkıp İstanbul'da kira vericem, üstelik iş bulup bulamayacağım garanti değil. Ve sonuç boşanma, tüm boşanma evraklarını tek tek gördüm, tanıkların ifadelerini okudum. Eski eşi herşeyi kabul etmiş zaten. Kayınvalidesi için "para karşılığı erkeklerle yatıyor diye dedikodu çıkartmış. Açılan manevi tazminat davasını kaybetmiş ve eşimin annesine 20 milyar tazminat ödemiş. Eşimin annesi de, tüm parayı bir kuruma bağışlamış. Yani ben de bir bayanım ama, kusura bakmayın kadınlar sütten çıkma ak kaşık değiller maalesef. Eşimi ve ailesini 3 senedir tanıyorum, 1 senesi nişanlıydık,7 aydır da evliyiz, el üstünde tutuyorlar desem yalan olmaz. Bir bayan olmam, her zaman her durum da kadınları haklı görmemi gerektirmez.

Alakasız olacak ama bişey sormak istiyrm size..sizin ilk evliliginiz mi peki...ve hiç eşinizin geçmişini kafanıza taktiniz mi...ozelden de yazabilirsiniz...bende duzelmek sizin gibi pozitif bakmak istyrm mutlu olmak istiyrm

Alakasız olacak ama bişey sormak istiyrm size..sizin ilk evliliginiz mi peki...ve hiç eşinizin geçmişini kafanıza taktiniz mi...ozelden de yazabilirsiniz...bende duzelmek sizin gibi pozitif bakmak istyrm mutlu olmak istiyrm

Uzun bir cevap yazdım sana, konuşmak istersen her zaman yazabilirsin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…