kocam iyi degil :'(

Boyle bir este bile sorun cikiyorsa ben sizin yerinizde olsam kendimi sorgularim.
Biraz rahat olun her kucuk seyde sorun cikarmayim.
Boyle bir esi elde tutmak icin ugrasin.

Bende asla kocama bela okumazdim oda bana bakmaya bile kiyamazdi ama oyle bi hak aldık ki o bana vurdu ben ona bağırdım hakaretler havada uçuştu evde sinir krizi geçirdim biz bi Olmaktan çıktık.bende dün gece hep dua ettik fok pişman oldum dün gece

Amin cumlemizin yuvasına huzur versin...esim hep içine atıyor çok nadir anlatır derdini arkadaşlarına

Hayır ben çalışmiyorum...bugun eşime içinden gelerek güzel Msj attım az evvelde geldi sarıldu. Güzel karşıladım güldük yemek yedik işi çıktı o yüzden yine gitti giderken de gelmeden ara sana yine yemek veya meyve hazirliyim dedim oda beni öptü Tamm dedi gitti..hep böyle yapabiksem keske

Kocanız nasıl iyi değil adam daha ne yapsın keyfinden değil borçlar için çalışıyor geç geliyor bir de oruçlu tam iftar vakti kavga çıkarıyorsunuz siz tüm gün evinizdesiniz o kimbilir neler yaşıyor ve sizinle çok güzel konuşmuş sinirlenebilirdi de ve haklıydı da. Siz eğer güleryüzle karşılar onu dinler vakit geçirirseniz o da değişir.

Suan kocama karşı kendimi çok suçlu hissediyorum dün akşam yaptığım gercktem yanlıştı bana bu akşam cikolata almus istemiştim :'(

Suan tatil falan zor bi kaç ay borcumuz var ve her ay baya yüksek bi miktar ödüyor...yani ben cilve deseniz onuda yapıyorum ama bilemedim br yapayım fikir verirmisiniz..eşim utangactir böyle romantik şeylerde utanir karakter olarak da acayip inat ve doktor sadece onun dediği doğrudur

Şu mesaj senin mesajın, bana cevap vermiceksin galiba.

Canim esini ayni kendi esime senide (senin kadar olmasada) kendime benzettim. Benm esiminde is skntilari vardi o kadar agir sartlards calisti ki guya sirkette personel muduruydu ama patronu zirt pirt arar gel beni hastaneye gotur adam agir panik atak hastasiydi esimde napsin ekmek parasi icin katlaniyordu. Ben ona neler yaptim bu durum yuzunden ne kavgalar ne bardaklar firlattm ama suan o kadar pismanim ve utaniyorum ki ( esim Allaha sukurler olsun is degisikligi yapti ve artik 8 saat calisip dogruu eve geliyyor, hafta tatillerinin neredeyse tumunu evimizde benmle geciriyor... Diyecegim su ki; senin esinde belli ki evinin esinin sorumlulugunu bilen ve asla yuk gibi gormek soyle dursun canla basla ugrasan biri ve bizler boyle eslere deil iyi davranmak ayaklarini yikayip sularini icmemiz lazim.... Sende oyle yap tatlm daha guzel olur hayatiniz.... Rabbim borclariniza da odeme kolayligi versin :)

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

ideal kocayi bulmussunuz belanizi mi arıyorsunuz ayıptır sormasi

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Canim kardesim sen evini temiz tut kendini temiz tut esine guzel yemekler yap yeri geldiginde uykundan feragat et hazirlan suslen bekle yorgunsa masaj yap ayaklarina soguk su getir koysun takma ya icini temiz tut eski evliligi adi ustunde eski evde butceye katki icin biseyler yap sat cok sinirlendiginde seytani sevindirmicem de sabret yani esin kotu bi insan diil demekki lutfen ya

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Adamda şiddet, bencillik ne ararsan mevcut.
Bir süslü konuşma ile iyi koca oluverdi

Konu sahibi bu adamın özü bu değil biliyorsun değil mi?
Keşke tek sorun gerçekten borçlar, moral bozukluğu olsaydı..

Gormemisimiz Msjinizi kusura bakmayın..yoo esim doktor değil bazı kelimeleri telefon otomatik başka kelime olarak yazıyor bende kontrol etmemisim herhalde

Amin canım...Zaten dikkat ediyorum eger işi yoksa benimle geçiriyor vaktini hatta bi ara pazar günü işi vardı gidicekti c.tesi de geç gelmişti bana sabah erkenden kalk kahvaltıya gidelim sonra benim islerim var dedi.bende kiyamadim kaldırmadim kendim kalktım kahvaltı hazırladım birlikte yaptık gitti...bana iyi yaklaştığında canimi veriyorum zaten...he su doğru ciddi anlamda borçları kafaya takıyor..bi kaç ay evvel Baya hafiflemistik akşamları daha erken geldi pazar günleri arasalar bile gitmedi yarın uğrarım dedi..esim acayip geriliyor borç varken bide ben acayip takıntılı davranıp bezdirdim onu sanırım o yüzden sürekli bi sıkıntı halindayiz:'( allah mutlulugunuzu daim etsin canm

Dün gece masaj yaptım baktım ki uykuya dalmış bile eki kolu bi yerde...ahh canım Ua si yaptıklarım süreklilik arz etse mutlu olucaz da ışte benim bu takıntılarim falan yoruyor bizi

Adamda şiddet, bencillik ne ararsan mevcut.
Bir süslü konuşma ile iyi koca oluverdi

Konu sahibi bu adamın özü bu değil biliyorsun değil mi?
Keşke tek sorun gerçekten borçlar, moral bozukluğu olsaydı..

Bende kocama hangi tarafına inanacagima şaşırdım valla..yok ben hiç iyi değilim su takıntılarım bitmeden ne evliliğim iyi olur ne kocam:'(

Meşgale bumu kardeşim?
yürüyüş?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…