- 11 Mart 2011
- 327
- 70
- 318
- Konu Sahibi banahuzurgerek
-
eşinize sahip çıkın..
sürekli ilgi bekleyerek, bunaltmayın adamı..
kendini size borçlu gibi hissettirmeyin..
o sarılmıyosa siz sarılın, öpmüyosa öpün..
o da alışır böylelikle..
ben de eşimin ilgisizliğinden yakınıyodum..
sonra dedim bu adamı kendime öyle bi bağlıcam ki ilgisiz duramasın..
o yapmasa da tüm beklentilerimi ben ona yaptım, yaptırdım..
öpülmek istedim, gittim yanağımı uzattım şirinlikle..
sarılsın istedim, elini belime koydum gülümseyerek..
arasın istedim, gün içinde komik ya da ilginç mesajlar attım..
her gün yaptım, pes etmedim..halbuki yapım soğuktur normalde..
ama yine de yaptım öğrensin diye..
şimdi öyle alıştı ki bunlara..
geliyo kendi sarılıyo..
durduk yere öpüyo..
aramadan duramıyo ayrıyken..
erkekler çocuk gibi terbiye edilesi varlıklar..
bilmiyosa siz öğretin anacımm...
mutluluklar..
bence kocaniza destek olmalisiniz suan onun sizden daha fazla ilgiye ihtiyaci var adami bunaltip elinizle ellere vermeyin. malesef bizim.durumumuzda pek. iyi degil. onceden esim surekli napcaz nasi yeticek der dururdu. benim sayemde rahatladi biraz. bende kafama takiyorum ama takinca bisey degismiyor.malesef.
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Eşinizede peygamber sabrı varmış maşaallah. Sizin kendinize çeki düzen vermeniz gerekiyor erkekler kadınlar gibi ince düşünemez fakat eşiniz bütün sebeblerini sakince dile getirmiş. Ya görmezden geleceksiniz ilgisizliği ya da siz üzerine düşeceksiniz.
Sen de kavga çıkaracak mübarek vakti mi buldun ya.
Bi yemeğinizi yeseydiniz, sonra sakince konuşsaydınız.
Bi de bu ilgi istiyorum lafına erkekler gıcık oluyor benden söylemesi.
Derdini anlatacaksan bile bu kelimeyi kullanma. Beni sevmiyorsun dedikçe adamı kendinden soğutursun.
Galiba daha önce şiddet de olmuş evliliğinizde, eşin beni tahrik etme kendimi tutuyorum dediğine göre.
Yani böyle giderse bence kötü olur.
Sürekli erkeklerden çocuk gibi ilgi beklemek de yanlış.
Kendine başka meşgaleler bul.
Evlilik romantik komedi filmlerindeki gibi değil maalesef.
Ben ilgi istiyrm dedikçe o daha çok cekiyo kendini bana senin ilgi anlaysinla benimki bir değil benim daha ciddi düşüncelerim var dedi borçlari bitirmeye calisiyrm dedi
Erkekler daha hayata ve sorunlara odaklı yaşar.
Biz kadınlar sevgi karın doyurur zannediyoruz bazen, ama olmuyor.
Eşine destek olmalısın. Onu çileden çıkarınca eline ne geçecek?
Sevgisini görmeye çalış,mesela sabah çayını karıştırıyorsa, gecenin bi vakti çikolata istediğinde gidip alıyorsa, banyoda seni keseliyorsa seviyordurYani demek istediğim ufak şeylerden mutluluk çıkar kendine.
boş yere kendini gaza getirme kocam beni sevmiyor diye.
Esim kendi isteğiyle yapıyordu bunları ama benim takintim bitmedi artarak çoğaldı çok bunalttim galiba o da kendisini böyle çekti sanırım suan sırf duymak istiyrm diye seni seviyorum demiyo sırf ben istiyrm diye
Bu sıcaklarda oruç tutabilmek gerçekten takdire şayan.
Adam aç karna eve geliyor, biraz dinlenip iftar yapacak. Kadın kapıyı açar açmaz adamın canına okumaya başlıyor. Bardak masaya vuruluyor, ardından birde beddua...
Bu ne böyle?
Birisi size bela okusa siz onu sevebilir, ona ilgi gösterebilirmisiniz :26:? Adamın şu açlık, bunalmışlık durumunda içinde yoksa bile kendisine çemkiren insana patlatası gelir.
Hatalısınız. Bence haklılık kredilerinizi şimdiden tüketmeyin, sürekli mızmızlanırsanız eşiniz bir süre sonra gerçekten hatalı olduğu durumlarda bile sizi ciddiye almaz.
hmm..anladım canım..
benimki de sürekli ilgi beklediğim için çok bunaldığını söylüyo bazen..
ondan öyle dedim..
tabi eskiye nazaran biraz daha ilgili ama..
henüz istediğim gibi değil..
yani ben durduk yere gelsin öpsün istiyorum ama çok nadir yapıyo..
tabi yine de değişiklikler var...
mesela yatakta hiç sarılmazdı, daralıyom diye artık kendiliğinden yapıyo..
yani dediğim gibi gelişme var ve o da benim olağanüstü çabamla..
seninki eskiden yapıyomuş şimdi niye yapmıyo bilemedim..
ama benimki hep odundu..
ben donuğum napıym diyooo...
Odun olmasina benimkide odum hatta ben bazen diyorum seninle evlenecegime bi agacla evlenseydim meyve verirdi diyorum
Ben ilgi istiyrm dedikçe o daha çok cekiyo kendini bana senin ilgi anlaysinla benimki bir değil benim daha ciddi düşüncelerim var dedi borçlari bitirmeye calisiyrm dedi
Doktorların hepsi de paraya takık mı nedir borçsa borç ne yapalım hayatı zindan etsek bitecek mi 40binlira borcumuz var bizim de ama tutup da birbirimize soğuk davranmıyoruz.. Bide eşin sana hiç şiddet uygylamış mıydı öyle bişey hatırlıyorum
Odun olmasina benimkide odum hatta ben bazen diyorum seninle evlenecegime bi agacla evlenseydim meyve verirdi diyorum
Arkadaşlar merhaba..
Dun akşam kocam eve geldi tam iftarda evde oldu..ben doluyum tabi biz bi şekilde tartıştık ben ağlamaya başladım bi sus çok açım ve halsizim bildiğin gibi orucluydum dedi..bu siritiyor en uyuz olduğum şeydir..neyse ben sen ilgi bekliyrm bıktım artık bu evlilikten de sendn de dedim...koca olamiyosn olamiyrm de dedim..olamiyrm dedi siritiyo tabi köpek dedi bana bi ara bende sensin köpek dedim masada bardak vardı vurdum bardağa allah belani versin dedim kalktım masadan bir saat susmadan ağladım.sonra geldim yanına konuşalim dedim..gel yanima dedi çekti beni sarıldı öptü konuş dedi ben tabi yime basladim ben ilgi istiyrm beni sevmiyosuun dedim resmn çocuk gibi agladim...bu başladı konuşmaya bak borcumuz var kafam orda rahat uyuyamiyrm bıktım artık yorgunum dedi..eve geç gelmek benimde hoşuma gitmiyor dedi...sana elimden geldiğince vakit ayirmaya çalışiytm Dedi..benimde hosuma gitmiyor laftan anlamayan adamlara laf anlatmaya çalışmak dedi...bak seninle uzaklastik fatkindaysan konusamyitz bile sonu kavgayla bitiyor dedi..sana güvenimi sarsiyosun kızdığın an bambaşka biri oluyorsun dedi beni yarı yolda bırakacakmissin gibi hissediyorum dedi...bende önceden ne güzel bana aşkım derdin gelip sarilirdin dedi çocukça bakma herşeye benim ciddi sıkıntılarım car ve sen bana böyle davrandigin icin bende sanaa istediğin gibi davranmiyrn dedi...bak bizden sonra evlenenler bile araba akdi veya borçlatini kapattı biz hala aynı yerde sayiyoruz. Kavga ettikcede be hereket olur ne huzurumuz dedi..seninle çok cirkinkestik şiddet kvaga herşeyi yaşadık ben artık kendimi tutuyorum ama tahrik etme beni dedi..sonra konuçocuktan açıldı bende bak plan yapalım onlar (çocuğun annesi ge kocası) bzim planımızı bozmasın biz onların planını bozmayalim dedi...bak ne güzel dusunmusaun insanlarda planını bozmasın bizde dedi..çocuğu istediğin gibi alıp veriyosun zaten bini bile bana sorun yapma dedi..sonra lütfen bak artık su eve gelirken acaba kavgami edicez demek istemiyrm...sınırlarini bilerek çık dışarı hava al evde zamn geçir sana bir sürü şey aldım evde oyalan diye dedi.ama arkadaslrunla dışarı çıkamazsınız onlar bize gelsin yada birlikte gideriz dedi..offg arkadaşlar..bu evlilik düzelir mi ben nasıl davranmaliyim:''(
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?