hoş geldin hüsamettinBu konuyu kimseye anlatmadım burada kimse kimseyi tanımadıgından yazabiliyorum bu olanlari. Arkadaşlar kocam sürekli anal sex istiyor bende olmaz diyorum zorluyor. Oral yapiyoruz ama anal yapmak istemiyorum ve gerçekten çok ısrar ediyor vazgeçirmek için bir yol gösterin bana rica ediyorum.
Bu konuyu kimseye anlatmadım burada kimse kimseyi tanımadıgından yazabiliyorum bu olanlari. Arkadaşlar kocam sürekli anal sex istiyor bende olmaz diyorum zorluyor. Oral yapiyoruz ama anal yapmak istemiyorum ve gerçekten çok ısrar ediyor vazgeçirmek için bir yol gösterin bana rica ediyorum.
Bu konuyu kimseye anlatmadım burada kimse kimseyi tanımadıgından yazabiliyorum bu olanlari. Arkadaşlar kocam sürekli anal sex istiyor bende olmaz diyorum zorluyor. Oral yapiyoruz ama anal yapmak istemiyorum ve gerçekten çok ısrar ediyor vazgeçirmek için bir yol gösterin bana rica ediyorum.
normalmi sence bu peki.Yaniii zor bir durum ama bunu istemesi sapıkça mı oluyor?
Bende başka bişi diyeceksiniz sandım..
Farkı yok mu?oralın analdan bence bir farkı yok
tatlım sen nasıl tav oldun böyle akademik bir yorum yaptın yahuÇok net ve kati şekilde hayır diyin. Alın karşınıza konuşun. Bunun yasalar önünde boşanma gerekçesi olduğunu ve zorlamaya devam ederse boşanmaya kadar gideceğini söyleyin. Kararlı olursanız, güçlü durursanız kocanız da eşek değilse anlar. Ama "of aşkım hayır istemiyorum" şeklinde olmamalı konuşmanız.
insanın istemediği her şey sapıkçadır hanımefendi .Cinsel ilişkide iki tarafın da gönüllü yaptığı hiç bir şey ise sapıkça değildir.Arada böyle bir fark var .Yaniii zor bir durum ama bunu istemesi sapıkça mı oluyor?
Zor bir durum diye belirttim zaten ama kocam sapıkça şeyler istiyor değince,normalmi sence bu peki.
Isin normal mi degil mi kismina girmiyorum. Ancak siz istemiyorsaniz kesin sinirlar cizin.zorlarsa sizi bu istegine tecavuzle es deger bir durum yasarsiniz.istemediginizi belirtin.Bu konuyu kimseye anlatmadım burada kimse kimseyi tanımadıgından yazabiliyorum bu olanlari. Arkadaşlar kocam sürekli anal sex istiyor bende olmaz diyorum zorluyor. Oral yapiyoruz ama anal yapmak istemiyorum ve gerçekten çok ısrar ediyor vazgeçirmek için bir yol gösterin bana rica ediyorum.
Yaniii zor bir durum ama bunu istemesi sapıkça mı oluyor?
Arkadasim tabiki sapikca bi istek ve beraberinde bir suru saglik sorunu getiren bir durum nasil boyle birseyi normal gorebiliyorsunuzYaniii zor bir durum ama bunu istemesi sapıkça mı oluyor?
ikisi de iğrenç demek istedin herhalde seboş?oralın analdan bence bir farkı yok
Farkı yok mu?
Birinde eylem popo ile gerçekleşiyor diğerinde ağız yoluyla
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?