Kocam iyice sapıklaştı arkadaşlar degişik isteklerde bulunuyor.

ecem1986

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
6 Ekim 2014
8
2
8
39
Bu konuyu kimseye anlatmadım burada kimse kimseyi tanımadıgından yazabiliyorum bu olanlari. Arkadaşlar kocam sürekli anal sex istiyor bende olmaz diyorum zorluyor. Oral yapiyoruz ama anal yapmak istemiyorum ve gerçekten çok ısrar ediyor vazgeçirmek için bir yol gösterin bana rica ediyorum.

Yaniii zor bir durum ama bunu istemesi sapıkça mı oluyor?
Bende başka bişi diyeceksiniz sandım..

hoş geldin hüsamettin

oralın analdan bence bir farkı yok

Çok net ve kati şekilde hayır diyin. Alın karşınıza konuşun. Bunun yasalar önünde boşanma gerekçesi olduğunu ve zorlamaya devam ederse boşanmaya kadar gideceğini söyleyin. Kararlı olursanız, güçlü durursanız kocanız da eşek değilse anlar. Ama "of aşkım hayır istemiyorum" şeklinde olmamalı konuşmanız.

Anlattıklarınızın gerçek olduğuna ikna edebilirseniz yardımcı olanlar çıkacaktır sürekli kandırılıyoruzda

tatlım sen nasıl tav oldun böyle akademik bir yorum yaptın yahu

insanın istemediği her şey sapıkçadır hanımefendi .Cinsel ilişkide iki tarafın da gönüllü yaptığı hiç bir şey ise sapıkça değildir.Arada böyle bir fark var .

Isin normal mi degil mi kismina girmiyorum. Ancak siz istemiyorsaniz kesin sinirlar cizin.zorlarsa sizi bu istegine tecavuzle es deger bir durum yasarsiniz.istemediginizi belirtin.

Arkadasim tabiki sapikca bi istek ve beraberinde bir suru saglik sorunu getiren bir durum nasil boyle birseyi normal gorebiliyorsunuz

Bir insanın istemedigi bir şeyi zorla yapılmasini istemek heleki bayansaniz bu sapkıncadır ve Kuran-ı Kerim'de yazıldıgı gibi ters ilişkiye girmek yasaktir arkadaşlar.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…