Kocam iyice sapıklaştı arkadaşlar degişik isteklerde bulunuyor.

Bence sağlık yönünden olabilecek şeyleri ona anlatın güzelce.
Sonrada Dini boyutunu anlatın vazgeçecektir.
Baktınız olmadı.
Tek bir şartla diyin bende sana yapayım diyin arsızlaşarak belki vazgeçer ( tamam iğrençleştim kabul )

insanın istemediği her şey sapıkçadır hanımefendi .Cinsel ilişkide iki tarafın da gönüllü yaptığı hiç bir şey ise sapıkça değildir.Arada böyle bir fark var .
Zaten tek taraflı istendiği için sıkıntılı bir durum. Eşiniz bunu saplantı haline getirip dewamlı ısrar ediyorsa gerekirse büyük tartışma çıkartın, yanii sizi anlaması lazım, bu kadar ısrarcı olması çok saçma..

Bana erkek gelmedi yazan. Çünkü aslında gayet de türk kadınının başına gelen bir mevzu bu malesef.
kk da bu kadar sansürsüz hatun kişilikler var mı yahu cinsellik bölümüne yazacağını bilmeden var olan..iyi bari takipteyim ama bol kırmızı kartlı topik olacak gibi gibime geldi

kız bekar bekar bu kadar girme bu konulara sen

Doktorların ilerde büyük abdesti tutamama ve daha bir çok kötü yorumlarını okumuştum bir yerde. Bnu eşiniz biliyormu, bilmiyorsa anlatın, vazgeçer. Yanında böyle birinin olmasını isteyeceğini sanmıyorum

kk da bu kadar sansürsüz hatun kişilikler var mı yahu cinsellik bölümüne yazacağını bilmeden var olan..iyi bari takipteyim ama bol kırmızı kartlı topik olacak gibi gibime geldi

Valla en son cinsellik kımına herkes yazamıyordu. Ama tam emin değilim kısıtlama ne şekildeydi. Benim için Kazen erkek diyene kadar herkes kadın :)

Arkadasim tabiki sapikca bi istek ve beraberinde bir suru saglik sorunu getiren bir durum nasil boyle birseyi normal gorebiliyorsunuz
Benim yazdığım cümlede bu çok normal diye bişi yazmış mıyım oraya ben bi bakar mısınız?
Ben daha farklı sapıkça bir şeyden bahsedicek sandım konu sahibinin..
Değişik isteklerde bulunuyor diye genelleme yapınca, daha alışmışlığın dışında sapıkça birşey diyecek sandım.

Sapıklaştı yazınca yazıyı okuyana kadar aklıma bin bir türlü şey geldi.
İstediği şey haram kılınmış bir şey eşinizi anca bu yolla ikna edebilirsiniz bence. yani Allah korkusu varsa istemez..

Sapıklaştı yazınca yazıyı okuyana kadar aklıma bin bir türlü şey geldi.
İstediği şey haram kılınmış bir şey eşinizi anca bu yolla ikna edebilirsiniz bence. yani Allah korkusu varsa istemez..
İşte bende bunu anlatmaya çalıştım..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…