kocam kapanmami istiyor ?

ZORLA GÜZELLİK OLMAZ BENCE NEDEN KARIŞIYOR BU ERKEK MİLLETİ HERSEYE YA!AYRETENDE ACIK OLMAK NAMUSSUZ OLMAKMI NE ALAKA KAPALI OLUPTA HER BOKU YİYEN ARKADASLARI NAPACAGIZZZ!

İşte konuya direkt dini olarak baktı birçok kişi. Ama olay aslında karşısındakine saygı göstermeyen bir eş. Sırf onun isteklerinin önemli olması ve istediği olmayınca da boşanmakla tehdit etmesi bencil ve saygısız biri olduğunu apaçık göstermiyor mu zaten?
Yani biz eşi kilolu diye kötü davranıp illa zayıfla diyen eşlere kızmıyor muyuz burada? O zaman onlara da deyiverin, itaat et aç kal ama zayıfla diye. Oh oh ne güzel eşin senin estetiğini düşünüyor demiyorsunuz ama o zaman hiç. Durum bunla aynı bence yani. Karıcığım fazla kilo sağlığını etkiler, ben seni böyle seviyorum ama biraz gayret etsen demek mi yoksa şişmansın istemiyorum demek mi?
Bu durumda da tamam ben seni açıkken beğendim evlendim, lakin şimdi böyle istiyorum, şu şu sebepten ötürü fikrim değişti, eğer sence de bir sorun yoksa, istersen kapan diyebilirdi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…