- 27 Haziran 2015
- 403
- 283
- 53
Peki eşi 5 yaşında çocuk mu kendi aklı ve kararlari yok mu?Tamam da aklina bunlari sokan kv . Esi oyle dusunseydi bastan evlenmezdi
Evet cok doğru. . Farz sünnet vacip değildir. .sadece gereklidir.iyi ki dini konu açmak yasak, yoksa birbirimize giricez şu forumda.
Yine de düzeltmek bize farz oldu:
kocaya itaat Allahın rızasını almak için gerekli(şart-farz-sünnet-vacip...) değildir.
Bekarken neden kendine kapalı bir kız bulmamış kocan ve bilmiş anası diye soran olmuştur mutlaka???Kapanmam için beni zorluyo annesiyle kavga etmiştik annesinin doldurduğunu düşünüyorum ben kapalilara karsi değilim ama ben öyle görmedim ben küçüklüğümsen beri hep derdim kocam kapanmami isterse bosanirim diye simdi bosanicam dogrumu yapiyorum sizce çok üstüme geliyor ?
Itaat kelimesi evlilikler için çok ağır bir kelime.kocaya kadına itaat yerine karşılıklı anlayış ve hos görü diyoruz biz buna.Kocaya itaat ah ne kadar da komik!!
Yazık gerçekten, evlilik,nikah bunlar tam manasıyla nedir,bunu bilmeyenlere yazık. .eşlerin birbirine karşı hakları görevleri bunlardan bi haber olmak...
Sonra da böyle dalga geçmek
. .neyse çok şükür halime
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?