kocam kapanmami istiyor ?

Kapanmani istiyor diye boşanlrmi ya şok oluyorum bazen.
Kapanmak istemiyorum dersiniz olur biter.
Evlilikler neden bu kadar basit nedenlerle bitiyor sasiyorum doğrusu

Tamam da aklina bunlari sokan kv . Esi oyle dusunseydi bastan evlenmezdi
Peki eşi 5 yaşında çocuk mu kendi aklı ve kararlari yok mu?
Her konuda eşler suçsuz çünkü k.valideler doldurusa getiriyor gibi de en az 20 li yaşlarda olan bir adamın doldurusa gelmesi daha fena aslında.

Konu bana çok ilginc geldi. Bu kadar israr eden adam, daha evlenmediginizde de soyluyordu eminim ki size.
E derler adama, niye kabul ettin bacim o zaman??

iyi ki dini konu açmak yasak, yoksa birbirimize giricez şu forumda.
Yine de düzeltmek bize farz oldu:

kocaya itaat Allahın rızasını almak için gerekli(şart-farz-sünnet-vacip...) değildir.
Evet cok doğru. . Farz sünnet vacip değildir. .sadece gereklidir.
Allahtan başkasına secde edilecek olsaydı bu kocanız olurdu..bunu unutmayın. Dini içerik yazmak istemiyorum. Konu kapanmamış henüz diye yazdım ama..

Dinde zorlama olmaz. Asla bunu size yaşatmasına izin vermeyin. Allah rızası için kapanırsınız o istiyor diye değil.

Dinde zorlama yoktur esin seni uyarabilir isteklerini soyleyebilir ama seni bu sekilde zorlayamaz.

Bekarken neden kendine kapalı bir kız bulmamış kocan ve bilmiş anası diye soran olmuştur mutlaka???

Tam olarak cehennemligim sanirim. Hatta kapisina beni asarlar ibret olsun diye :) ne kocama itaat etmem gerektigini dusunuyorum, ne istemedigim bir seyi yapmam gerektigini. Ben insanim ya baska bir insana itaat etmem, kendi dusuncelerim var. Kocam da bana itaat etmez haliyle. Sadece incitmemek, uzmemek icin orta noktada bulusuruz eger istersek bunu da istemezsek beraber bir yolda yuruyemeyiz zaten. Kisisel hak ve ozgurluklerin sonuna kadar savunucusuyum. Kapanmak isteyen kapanabilmeli, istemeyen kapanmamali zorlama ile olmaz. Herkes diledigi sekilde baska insanlari rahatsiz etmeden yasayabilmelidir.

Çok ilginç konularınız var. Geldiğiniz gibi 2 konu açmışsınız ikisi de değişik. Kocanızın terbiyesizliğini bi kenara bırakıp önceki konunuza bakarak soruyorum; kocam çok sinirlidir yalan yanlış şeyler duyarsa beni öldürür diyorsunuz ama kapanmanızı istediği için boşayacağım diyorsunuz. Kocanızdan korkuyor musunuz korkmuyor musunuz yoksa hikayeler mi uyduruyorsunuz anlamadım. Neyse genede cevap vereyim içinizden gelmiyorsa kapanmayın. Konuşun orta yolu bulmaya çalışın olmadı boşanın ne diyeyim.

Kocaya itaat ah ne kadar da komik!!
Yazık gerçekten, evlilik,nikah bunlar tam manasıyla nedir,bunu bilmeyenlere yazık. .eşlerin birbirine karşı hakları görevleri bunlardan bi haber olmak...

Sonra da böyle dalga geçmek
. .neyse çok şükür halime

Itaat kelimesi evlilikler için çok ağır bir kelime.kocaya kadına itaat yerine karşılıklı anlayış ve hos görü diyoruz biz buna.

Sen istemiyorsan asla esinin zoruyla yapma..

Ne demek tertemiz istiyorum biz aciklar kötümüyüz yani densiz ya...

Kocanin sözleri çok ayıp gerçekten. .ama sende küçükken bunu derdim demiş sin çok garip geldi, bazen konuştuklarimiz başımıza geliyor. ..

Eşi kapanmadığı içi boşanma yoluna girecek bir adam evlenmeden önce de
onun baskısını alttan alttan yapmıştır bence.

Aşk gözlerinizi kör etti kulaklarınızı da sağır mı etti acaba?

Hayatta durmam, kapan derse boşanırım gibi bir kararlılıkla risk alıp nasıl evlendiniz?

Ben inanmıyorum kendi görüşü bu değilken sadece kv dolduruşu ile bir erkeğin tutumunun bu olacağına.

Tesetturlu bir kadina kocasi acil dese tu kaka, baska taleplerde bulunsa pis sapik, ama kapan diyince kocaya itaat sart!
Her konuda itaat edin o zaman kocalariniza, acil derse acilin kapan derse kapanin, binsin ustune vursun kirbaci, koca degil mi, efendi gibi itaat edeceksin

Esin kapanmani istiyor diye bosanmak istiyorsun gercekten cook tuhaf senin canin sıkılmış guzelim artik evlilikler gercekten oyuncak haline gelmeye basladi

Siz kendi aklı fikri kendi hakları olan bi insansınız.Eşiniz dahi olsa sizin kararlarınıza müdahale edemez sadece fikrini sunar siz değerlendirirsiniz.Heleki böyle hassas bir konuda dayatma yapması akıl karı değil.

Boşanma kararınız için size bir fikirde bulunamam lakin size ve sizin hayatınıza,kararlarınıza saygı duymayan biriyle yaşamakta ne derece mümkün olur?

Hele hele bu fikri bir başkasından alıp sizi zorlaması çok acı.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…