• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

kocam kayboldu

Ya kadına gidiyordur ya kumara
Aldattığından süphelendim uzun süre telefonunu her şeyini kontrol ettim hiçbir şey bulamadım. Tek bulduğum şey bir sürü maç kuponu yaptığıydı. Çok büyük kavga ettik binlerce lira atmış. Bir daha yapmayacağım dedi. Sonra kazı kazan oyunu bağımlısı oldu sürekli alıp durdu. Onu da yasakladım. İlk o gece kaçmıştı

Biraz daha ayrıntı verebilir misiniz? Geçen sene de böyle mi ortadan kayboldu?
Evet. Geçen yaz tam bu şekilde gece yarısı gitti. Anneme gidicem dedi yine. Sonra annesini aradım yok dedi önce. Sonradan 2 gün sonra evlerine gittim çünkü iş ciddileşti. Bir baktım orada. Ailesi onu savundu. Beni oğullarını bunaltmakla suçladılar. Neymiş ev işi yaptırıyormuşum. Ev işi dediği de kırk yılda bir ev süpürmek. Biraz şımarık büyümüş biri eşim ve kv de sıkıntılı anlaşamıyoruz

Ölmediyse sevgilisine gitmistir takilmaya
kocamın ailesinde sorun var
kv benden nefret ediyor.
Şimdi ben gittim baktım bugün orda değildi ama dönünce ailesinin evine gidicek ilk. Onlar da sanki ben deliymişim gibi hayır zaten burdaydı diye onu savunucaklar.
Kendisi de kendini haklı görüp abartıyorsun sakin ol diye sorunu bana atıcak

Bi bok yemiş gizleniyor işte kumar falan olabilir.

Vardı öyle bir konu kocası ormana mı ne kaçmıştı, ordan da anasının koynuna boşanalım falan diyordu deli numarası yapıyordu.
benimki boşanmaya karşı çıkıyor. Aşırı ilgisizleşti
Adamın içine 40 yaşından sonra anne sevgisi doğdu. Bana bu yemeği annem daha iyi yapıyor falan diyor. Git annende ye dedim. O zaman da benim anneme mi laf ediyorsun diyo. Kv zaten ilk günden beri bana düşman. Evlendiğimizde saçlarım kızıldı. Annesi bu kadın ailemize yakışıyor mu dedi. Ne alakası var anlamadım saç rengiyle ama o gün bu gündür düşmanız

kocamın ailesinde sorun var
kv benden nefret ediyor.
Şimdi ben gittim baktım bugün orda değildi ama dönünce ailesinin evine gidicek ilk. Onlar da sanki ben deliymişim gibi hayır zaten burdaydı diye onu savunucaklar.
Kendisi de kendini haklı görüp abartıyorsun sakin ol diye sorunu bana atıcak

Neden boşanmıyorsunuz? Ortada sabredilecek bir şey yok. Adam yok ortada.

Neden boşanmıyorsunuz? Ortada sabredilecek bir şey yok. Adam yok ortada.
Çünkü inatla karşı çıkıyor. Biz boşanamazmışız o bana alışmış bensiz ölürmüş. Ölürsen öl dedim bir gün gitmiş annesine söylemiş evimize gelip benimle kavga etti

Şimdi anlaşıldı.
Ama ailesi neden savunuyor ki. Ben boşanmak istiyorum yaptığı ilk kötülük değil. Aylardır aramız hiç iyi olmadı. Bir de başıma anneci kesildi. Baştan beri öyleydi aslında ama bu kadar belli etmiyordu çünkü ailesi bizden uzaktaydı. 2 yıl önce geldiler aynı şehre o zamandan beri böyle

Adam 1 gündür ortada yok sende polise gitmek yerine burada konu açmışsın. O zaman nereye gittiğini az çok tahmin ediyorsundur, hepimizin ettiği gibi :)
Yani hiç umrumda olmaz. Kim napsın onu bu yaşta. Sadece yine başıma iş açıcak ailesiyle beni kavga ettiricek

Ama ailesi neden savunuyor ki. Ben boşanmak istiyorum yaptığı ilk kötülük değil. Aylardır aramız hiç iyi olmadı. Bir de başıma anneci kesildi. Baştan beri öyleydi aslında ama bu kadar belli etmiyordu çünkü ailesi bizden uzaktaydı. 2 yıl önce geldiler aynı şehire o zamandan beri böyle

Eğer profildeki yaşınız doğruysa 30lu yaşların başındaysanız en kısa zamanda boşanın. Kendinize yeni hayat kurun. Düzgün adam bulup evlenin tekrar.

Böyle dandik adamın kahrı çekilir mi? Düzgün işi gücü olan birisi de değil üstelik. Olsa iş yerinden utanır çevresinden utanır şunu yapmaz.

Yani hiç umrumda olmaz. Kim napsın onu bu yaşta. Sadece yine başıma iş açıcak ailesiyle beni kavga ettiricek
Konuşmalarınızdan ilk olmadığını anladım. Tam olarak ne olmasınız bekliyorsunuz ? O eve gelmeden siz de evi terk etmeye ne dersiniz? Kürkçü dükkanına uğramak için illaki sizi arayacaktır. O zaman boşanma davanızı açar yolunuza bakarsınız.

benimki boşanmaya karşı çıkıyor. Aşırı ilgisizleşti
Adamın içine 40 yaşından sonra anne sevgisi doğdu. Bana bu yemeği annem daha iyi yapıyor falan diyor. Git annende ye dedim. O zaman da benim anneme mi laf ediyorsun diyo. Kv zaten ilk günden beri bana düşman. Evlendiğimizde saçlarım kızıldı. Annesi bu kadın ailemize yakışıyor mu dedi. Ne alakası var anlamadım saç rengiyle ama o gün bu gündür düşmanız
O konudaki adam da sanki baştan öyleydi önce ormana kaçıyordu ordan hop anasının eteğine ,sonra sonra anasına yapıştı hepten , en son kadına kocasını göstermiyorlardı senle konuşmak görüşmek istemiyor boşan artık diye.

Eğer profildeki yaşınız doğruysa 30lu yaşların başındaysanız en kısa zamanda boşanın. Kendinize yeni hayat kurun. Düzgün adam bulup evlenin tekrar.

Böyle dandik adamın kahrı çekilir mi? Düzgün işi gücü olan birisi de değil üstelik. Olsa iş yerinden utanır çevresinden utanır şunu yapmaz.
Şuan boşanmak istiyorum zaten adam ve ailesi yüzünden psikolojim bozuldu. kaç aydır terapi alıyorum. bu yaptıkları ilk şey değil ki

O konudaki adam da sanki baştan öyleydi önce ormana kaçıyordu ordan hop anasının eteğine ,sonra sonra anasına yapıştı hepten , en son kadına kocasını göstermiyorlardı senle konuşmak görüşmek istemiyor boşan artık diye.
benimkiler üstüme salıyor. keşke boşanmamı istese yarın boşanırım. adam diretiyor boşanmamakta

Back
X