• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

kocam kaynanamın elini öpmemi istiyor :(

Kocam aılesıne karşı '' eşim gelmezse bende gelmem '' dedıyse
ve bana da ailesini özledıgını görmek ıstedıgını ama bensız gıtmeyecegını soyledıyse valla kapatır gozumu gıderdım..
Eşim zaten benım yanımda durmuş çekmiş resti daha ne ? Nıye adamı aılesınden edıcem ..
Ölmem heralde 1 saat suratlarını görmekten ..
Giderdim .. benım yanımda duran esımın yanında sıkı sıkı tutardım ellerınden ve gıderdım..

canim belki gec oldu cevabim ama insAllah gitmissindir...
Utanacak olanlar onlardir, sen hic birseyden cekinme, güclü dur... seni aldatmak ile suclamasi yenilir yutulur birsey degil.... yinede güclü dur ama mesafeni koy, kesinlikle böyle günler disinda gitmeni tavsiye etmem ki hatasini anlasin kaynana hanim.. eninde sonunda senden bu sözleri icin af dileyecektir...

Canım inşallah gitmişsindir, şuan okadar üzgünüm ki anlatamam gitmezsen sadece eşini üzmüş olursun büyükler bekler üzülür ama eşin kadar değil. Aynı problemi bende yaşadım dün kandildi eşimi annesi çağırmış yemek yapmış ve eşim annesine benim aileme gitmemek için yanlız gidiyo eşim benden erken işten çıkıyo ben eve gelene kadar gitmiş kayınvalideme oda saolsun yaptığı yemeklerden kavonoza koyup yollamış benim kayınvalidem öyle dolduran biri değil yada ben öyle düşünüyorum problem benim eşimde ama kayın validemlerle evlenmeden önce iyi değildim benim evliliğim için hiçbişey yapmadılar çünkü herşeyi eşim yaptı onu bile çok gördüler ben bunları atlattım sorun yapmadım 3 ay önce ailelerimiz bi tartışma yaşadı konularımı okuyanlar bilir ben ailemin evine gittim kalfım falan barışmamız olaylı oldu eşimin ailesi ve benim ailem bizim evde yüksek sesle tartıştı o arada eşimin söylediğine göre annem bu evden cenazen çıkar inşallah demiş annem öyle bişey demedim diyo ve eşim bu yüzden benim aileme gitmiyo okadar üzgünüm ki...

Dün kandildi ben eşime belli etmek istemedim diğer odadan aradım kayınvalidemi çok sevindi kayınbabamla konuşmadım ama selam söyledim kandilini kutluyorum elinden öpüyorum dedim çok mutlu oldu ve telefonu kapatırken teşekkür ederim kızım dedi. Bekledim eşim annemleri arasın diye ama aramadı bi ara odadan çıktım annesini aradı ve benim arayıp aramadığımı sordu ama kendisi herkesi aradı benim annemi babamı aramadı annemlerde üzüldü biz ne yaptık ona diyolar ben ara demedim eşime kendimu kurana verdim kavga etmemek için akşam boyunca dua ettim ama çok üzüldüm kandilde aramalıydı allah için benim için aramalıydı inşallah gitmişsindir canım önce allah için sonra seni seven sana değer varan eşin için:(

Back
X