- 29 Kasım 2019
- 535
- 715
- 53
- 30
- Konu Sahibi Bebekhazan
Arkadaşlar bu olay yaşandı ben bu olaydaki içkiyim
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
kaç ay olmuş siz ne yaptınız bu sürede diye soralım madempardon yılı yanlış yazmışım 2019 aralıkda
Ben olsam kardesimi kuma alır gül gibi geçinir giderdim![]()
Bu olayı yaşayan kişi gelip buraya konu açsa ikinci sayfaya geçemeden göndertir bdv kadınları :))Bizim bi akrabamız yaptı onu
Adam evli, 3 kızı var. Bi kere adamın kardeşi memleketten gelmişti, karısına namahrem diye eve almamıştı. Eve katiyyen kendi babasını bile almıyordu.
Sonra karısı yine hamile kaldı. Onlara yardıma gelen baldızı da... Şimdi hep beraber yaşıyorlar![]()
Bu olayı yaşayan kişi gelip buraya konu açsa ikinci sayfaya geçemeden göndertir bdv kadınları :))
Neler yaşıyor insanlar ama herkes yaşamı kendi yaşadığından ibaret sanıyor .
Hayır mune fake hesabı dönen her konu ya kapatır ya konu sahibini banlar üyeliğini askıya alır .Konu sahibi telefon edecekte işte ispatlayacakta sonra yönetim teyit etti diye kaldıracaklar banı verecekler geri üyeliği .Konu fake miymiş, konu sahibi banlanmış?
Yâ Allâh! Cehaletin bu kadarı, adamın kız kardeşi kendisine namahrem değil ki aynı şekilde babası da eşine değil. Ve baldızı kendisine namahrem ama abla yaşadığı süre baldızıyla evlenmesi haram. Tepki verecek kimse de mi yok, ne hale geldik yaa....Bizim bi akrabamız yaptı onu
Adam evli, 3 kızı var. Bi kere adamın kardeşi memleketten gelmişti, karısına namahrem diye eve almamıştı. Eve katiyyen kendi babasını bile almıyordu.
Sonra karısı yine hamile kaldı. Onlara yardıma gelen baldızı da... Şimdi hep beraber yaşıyorlar![]()
Bizim bi akrabamız yaptı onu