• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

KOCAM KIZ KARDEŞİME AŞIK OLDU

I am coming o kız, sen de cavidan'ın görümcesi gibi dil bilmezlik yapma akjfnkeajf
Hemen düzelttim. Cavidanım görürse çok üzülür. Hemen karnını tutup ağlamaya başlar ve melisalı kinoa çayıyla kafa bulur. Sonra 7.haftasında doğum sancıları başlıyor biliyorsunuz.

Ay tekrar okudum konunuzu üşenmedim. Eşim 35 kardeşim 18 yaşındaydı 2017 yılında demişsiniz basbayağı geçmiş zamandan bahseder gibi. Sonradan diyorsunuz ki 5 ay oldu.

Trollük de bir sanattır. Emek, yaratıcı düşünce ve tutarlılık ister. Hakkını veremeyecekseniz yapmayın lütfen. Ya gerçekten komik olsun neşemizi bulalım ya da inandırıcı yazın da heyecan olsun :63:

Tatlım derhal ayrıl hatta mesajlarını sakla , ve mesajdada itiraf ettirdi bu durumu, psikolojinin bozulduguna dair çok büyük bir tazminat davası aç , elim ayağım titrrdi sinirden derhal donuna kadar al kurtul.

Eğer gerçekse çok iğrenç birşey

gerçekse bu olay kkyı bile aşar. umarım gerçek değildir. değilse amacına ulaştığı kesin :KK53:

Bu bölümü görüntüleyen Kullanıcı: 117, Misafir: 14
Pro uyeyim havami atayim diyorsun yani 🤣

Evet kızlar. Kim hangi sayfada hepinizi görüyoruz. Ona göre takılın 🤣

Arkadaşlar merhabalar.

12 yıllık evliyim bir oglum var.kız kardesimle birlikte yasıyorduk.kardeşim 18 esim 35 yasındaydı bu olay 2017 yılında yasandı.eşim beni birgün işte iken bana mesaj attı ben ayrılmak istiyorum dye.Bende şok oldum anlatamam.işten izin aldım eve geldim baktım içmiş aglıyor noldu diyorum aglıyor.bana ben seni hak etmiyorum ben asagılık bi adamım ben uzun zamandır kardeşine aşığım ve u duygudan kurtulamıyorumdiye bana itirafta bulundu dünyam başıma yıkıldı.ne yapacagımı bilemedim siz olsanız ne yapardınız.
esiniz sapik mi yoksa siz fake misiniz;)

konu neden gerçek değil anlamadım.yasamadığım bir seyi nasıl yazarım ki.Bundan ne çıkarım ola bilir.Sadece esim çok pişman olduğunu evliliğimizin kurtarmamız gerektiğini söylüyor.Ama ben ne yapacağımı bilmiyorum.Saglıklı düşünemiyorum.İnsan bu duyguyla bir ömür yasarmı sizce devam etse nasıl olur.Sizden sadece fikir almak istedim.
Bu ara kk da çok fazla fake hesap göründü ona dayanarak yazdım. Genelde böyle konular ilgi çekmek için açılıyor fakeler tarafından. Size gelince eşiniz sizi kardeşinize daha yakın olmak için kullanıyor olabilir. Başkasına aşık bu durumda nasıl evlilik yurutulebilir? Hiç normal bi istek değil bana göre. Pişman olmak neyi değiştirir? Onu kardeşinize yan gözle bakmadan önce dusunmeliydi

Bir konuyu da su muhabbetlerle çişlemeyin.
Sizin toz pembe dünyanıza bu fake gelebilir, biraz saygı duyun artık .
Fake ise de fake yani; inanmıyorsanız yardımcı olmazsınız en azından gerçek olabileceği ihtimalini düşünerek konuyu sabote etmeyin.
Bir çok gerçek konu böyle kapandı sayenizde .

Çocuğu boyle bir insan musvettesinden acilen korumak gerekir.

Fake de olsa fikir almak istenmis belli ki o yuzden yazalim biz de.

Arkadaşlar merhabalar.

12 yıllık evliyim bir oglum var.kız kardesimle birlikte yasıyorduk.kardeşim 18 esim 35 yasındaydı bu olay 2017 yılında yasandı.eşim beni birgün işte iken bana mesaj attı ben ayrılmak istiyorum dye.Bende şok oldum anlatamam.işten izin aldım eve geldim baktım içmiş aglıyor noldu diyorum aglıyor.bana ben seni hak etmiyorum ben asagılık bi adamım ben uzun zamandır kardeşine aşığım ve u duygudan kurtulamıyorumdiye bana itirafta bulundu dünyam başıma yıkıldı.ne yapacagımı bilemedim siz olsanız ne yapardınız.
Konu sahibi şuan 2017 yılında olmayı i kadar isterdim ki korona yok bu kadar felaket yaşanmamış valla miss 😀

Arkadaşlar merhabalar.

Siz naptınız çok olmuş yaşayalı

Back
X