- 22 Ağustos 2015
- 8.935
- 10.663
- 248
- 38
- Konu Sahibi Bebekhazan
Konu ciddi ise , kardeşine bile sulanan , başkasına neler yapmaz...
Fake ise ; Allah selamet versin
Fake ise ; Allah selamet versin
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Hemen düzelttim. Cavidanım görürse çok üzülür. Hemen karnını tutup ağlamaya başlar ve melisalı kinoa çayıyla kafa bulur. Sonra 7.haftasında doğum sancıları başlıyor biliyorsunuz.I am coming o kız, sen de cavidan'ın görümcesi gibi dil bilmezlik yapma akjfnkeajf
pardon yılı yanlış yazmışım 2019 aralıkda
Pro uyeyim havami atayim diyorsun yanigerçekse bu olay kkyı bile aşar. umarım gerçek değildir. değilse amacına ulaştığı kesin
Bu bölümü görüntüleyen Kullanıcı: 117, Misafir: 14
esiniz sapik mi yoksa siz fake misinizArkadaşlar merhabalar.
12 yıllık evliyim bir oglum var.kız kardesimle birlikte yasıyorduk.kardeşim 18 esim 35 yasındaydı bu olay 2017 yılında yasandı.eşim beni birgün işte iken bana mesaj attı ben ayrılmak istiyorum dye.Bende şok oldum anlatamam.işten izin aldım eve geldim baktım içmiş aglıyor noldu diyorum aglıyor.bana ben seni hak etmiyorum ben asagılık bi adamım ben uzun zamandır kardeşine aşığım ve u duygudan kurtulamıyorumdiye bana itirafta bulundu dünyam başıma yıkıldı.ne yapacagımı bilemedim siz olsanız ne yapardınız.
Bu ara kk da çok fazla fake hesap göründü ona dayanarak yazdım. Genelde böyle konular ilgi çekmek için açılıyor fakeler tarafından. Size gelince eşiniz sizi kardeşinize daha yakın olmak için kullanıyor olabilir. Başkasına aşık bu durumda nasıl evlilik yurutulebilir? Hiç normal bi istek değil bana göre. Pişman olmak neyi değiştirir? Onu kardeşinize yan gözle bakmadan önce dusunmeliydikonu neden gerçek değil anlamadım.yasamadığım bir seyi nasıl yazarım ki.Bundan ne çıkarım ola bilir.Sadece esim çok pişman olduğunu evliliğimizin kurtarmamız gerektiğini söylüyor.Ama ben ne yapacağımı bilmiyorum.Saglıklı düşünemiyorum.İnsan bu duyguyla bir ömür yasarmı sizce devam etse nasıl olur.Sizden sadece fikir almak istedim.
Konu sahibi şuan 2017 yılında olmayı i kadar isterdim ki korona yok bu kadar felaket yaşanmamış valla missArkadaşlar merhabalar.
12 yıllık evliyim bir oglum var.kız kardesimle birlikte yasıyorduk.kardeşim 18 esim 35 yasındaydı bu olay 2017 yılında yasandı.eşim beni birgün işte iken bana mesaj attı ben ayrılmak istiyorum dye.Bende şok oldum anlatamam.işten izin aldım eve geldim baktım içmiş aglıyor noldu diyorum aglıyor.bana ben seni hak etmiyorum ben asagılık bi adamım ben uzun zamandır kardeşine aşığım ve u duygudan kurtulamıyorumdiye bana itirafta bulundu dünyam başıma yıkıldı.ne yapacagımı bilemedim siz olsanız ne yapardınız.
Siz naptınız çok olmuş yaşayalıArkadaşlar merhabalar.
Aaa olmaz bacılar birbirine mi düşsün sonra bu gece beyle hangimiz cima eyleyecek diye. Tövbe Allah'ım çok tövbe.Ben olsam kardesimi kuma alır gül gibi geçinir giderdim![]()