• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

KOCAM KIZ KARDEŞİME AŞIK OLDU

Konunun gerçek ama eşinin itiraf etmediğini düşünüyorum ve konu sahibide eşinin hareketlerinden anlamış ama anlamamazlıktan gelmiş tabi yıllar geçmiş eşinin pişmanlığını hissetmiş ama sindiremiyor bence. Bu yüzdende yıllar sonra konuyu açmış. Nedense olayı bu şekil hissettim.

Ben olsam kardesimi kuma alır gül gibi geçinir giderdim :kahve:

Bizim bi akrabamız yaptı onu 🙄

Adam evli, 3 kızı var. Bi kere adamın kardeşi memleketten gelmişti, karısına namahrem diye eve almamıştı. Eve katiyyen kendi babasını bile almıyordu.

Sonra karısı yine hamile kaldı. Onlara yardıma gelen baldızı da... Şimdi hep beraber yaşıyorlar 🤦🏼‍♀️

Adam evli, 3 kızı var. Bi kere adamın kardeşi memleketten gelmişti, karısına namahrem diye eve almamıştı. Eve katiyyen kendi babasını bile almıyordu.

Sonra karısı yine hamile kaldı. Onlara yardıma gelen baldızı da... Şimdi hep beraber yaşıyorlar 🤦🏼‍♀️
Bu olayı yaşayan kişi gelip buraya konu açsa ikinci sayfaya geçemeden göndertir bdv kadınları :))
Neler yaşıyor insanlar ama herkes yaşamı kendi yaşadığından ibaret sanıyor .

Bu olayı yaşayan kişi gelip buraya konu açsa ikinci sayfaya geçemeden göndertir bdv kadınları :))
Neler yaşıyor insanlar ama herkes yaşamı kendi yaşadığından ibaret sanıyor .

Bunu bana birisi anlatsa, boy boy TV'ye çıksa, manşetlere konu olsa, meh uyduruyorlar derdim. Ama böyle maalesef.

Konu fake miymiş, konu sahibi banlanmış?
Hayır mune fake hesabı dönen her konu ya kapatır ya konu sahibini banlar üyeliğini askıya alır .Konu sahibi telefon edecekte işte ispatlayacakta sonra yönetim teyit etti diye kaldıracaklar banı verecekler geri üyeliği .
Hiç kimsenin işi gücü yok sanal alemde uğraşacak bir de .Zaten reelden bıkan kaçıp geliyor şuralara birde burada uğraş .Şaka gibi .

Konu gercek olabilir, böyle şeyler oluyor.ama yazı üslubundan dolayı (çok oldu bitti ve duygusuz yazılmış) fake ve anket konusu gibi duruyor

Yâ Allâh! Cehaletin bu kadarı, adamın kız kardeşi kendisine namahrem değil ki aynı şekilde babası da eşine değil. Ve baldızı kendisine namahrem ama abla yaşadığı süre baldızıyla evlenmesi haram. Tepki verecek kimse de mi yok, ne hale geldik yaa....

Saka mi bu? Nasıl böyle korkunç bir şey en olabilir.

Back
X