Dikkat çekici iç çamaşırı giydiğini fark ettiğine göre seninde dikkatini çekmiş adama boş yere sinir olma benceiyi akşamlar herkese. Eşimle sahil kiyisi bir şehirde yasiyoruz. Bugün eşimle yürüyüş yolunda yürürken yanımızdan bir kız geçti. İçine dikkat çeken bir iç çamaşırıyla oldukca dar bir eşofman giymiş. Dikkatini çektiğini farkettim. Laf attım ortaya. Hemen atladı beli çok ince diye. Sinir oldum bakmışsın dedim bakmadım falan dedi ama resmen ilgisini çekmiş direk atladigina göre.bu erkekler böyle dikkat çeken her şeye bakmak zorundalar mi. Gerçekten sinir oldum. Her ayrıntıya dikkat ediyor gerçekten artık sinir oluyorum ve ne tepki vercegimi bilmiyorum
Israrla bakmadı dikkatini çektiğini farkettim sadece ama sinir olmaktan kendimi alikoyamadim yine de.Bu kadar üstüne gitmeyin daha çok dikkatini çekecek, bırakın normal bir şekilde bir kere baksın dönsün ama hala ısrarla bakarsa o zaman kızarsınız ayıp çünkü
Neden oule dedinizHıcbıseye tepki vermemen senın hayrına olur bence.
Iyılıgınız ıcınNeden oule dediniz
Yapmayın yahu insanız bir kere bakılır ne var bunda? Üstelik maşallah kızımız sizin bile dikkatinizi çekmiş, sizde çamaşırını farketmişsiniz, sizde bakmışsınızYok isr
Israrla bakmadı dikkatini çektiğini farkettim sadece ama sinir olmaktan kendimi alikoyamadim yine de.
Baktığını hissettim de laf attım yoksa öyle konuşacak biri değilim herkes tabi istediğini giyer bakılması da hiç hiç bir şey değil ama sanirim hata ettim dedim ki esofmanin içine de tng.. giymeyen kendine kadınım demesin dedim ortaya hiç kadina bakmadan söyledim direk atladıNe dediniz de ortaya laf attınız peki, merak ettim?
Yoldan geçen bir kadın ve onun kıyafeti ile ilgili eşinizle konuşmanız hoş değil bence.
Sürekli etrafta ki kadınlara bakan bir adam değilse eşiniz, görmemezlikten gelmek en güzeli. Baktın bakmadın muhabbetine gerek yok.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?