Maşallah ozguveninizden bir gıdım almak isterimEvvel zaman olur ki ex eş ile Rio ya gitmiştik ve ben gördüğüm bütün güzel popoları dürtüp kendisine de göstermiştim
Evvel zaman olur ki ex eş ile Rio ya gitmiştik ve ben gördüğüm bütün güzel popoları dürtüp kendisine de göstermiştim
Hayat kısa kuşlar uçuyor demek, detaylara takılıp hayatı kendinize zindan etmeyin demekBuradan cikaracagimiz sey ne?
Alemsinizz heeeiyi akşamlar herkese. Eşimle sahil kiyisi bir şehirde yasiyoruz. Bugün eşimle yürüyüş yolunda yürürken yanımızdan bir kız geçti. İçine dikkat çeken bir iç çamaşırıyla oldukca dar bir eşofman giymiş. Dikkatini çektiğini farkettim. Laf attım ortaya. Hemen atladı beli çok ince diye. Sinir oldum bakmışsın dedim bakmadım falan dedi ama resmen ilgisini çekmiş direk atladigina göre.bu erkekler böyle dikkat çeken her şeye bakmak zorundalar mi. Gerçekten sinir oldum. Her ayrıntıya dikkat ediyor gerçekten artık sinir oluyorum ve ne tepki vercegimi bilmiyorum
Burada 2 tane ilginç durum var.. Birincisi eşiniz nasıl oluyor da size öyle deyip kendini ele veriyor bu durum gerçekten çok komik.. Bence kimse baktığını belli etmez ve etmemeli..iyi akşamlar herkese. Eşimle sahil kiyisi bir şehirde yasiyoruz. Bugün eşimle yürüyüş yolunda yürürken yanımızdan bir kız geçti. İçine dikkat çeken bir iç çamaşırıyla oldukca dar bir eşofman giymiş. Dikkatini çektiğini farkettim. Laf attım ortaya. Hemen atladı beli çok ince diye. Sinir oldum bakmışsın dedim bakmadım falan dedi ama resmen ilgisini çekmiş direk atladigina göre.bu erkekler böyle dikkat çeken her şeye bakmak zorundalar mi. Gerçekten sinir oldum. Her ayrıntıya dikkat ediyor gerçekten artık sinir oluyorum ve ne tepki vercegimi bilmiyorum
Yok verdim kızdım bakmışsın ben de bakicam bundan sonra diye çocuksu çocuksu hareketler biliyorum da sinirine yenik dustumSeni anlıyorum. Bende de olurdu sanırım bir sinir olma. :) zaten bir tepki de vermemişsin. Sinir olmuşsun.
Bu kadar bariz ise nasıl bakmayabilir?iyi akşamlar herkese. Eşimle sahil kiyisi bir şehirde yasiyoruz. Bugün eşimle yürüyüş yolunda yürürken yanımızdan bir kız geçti. İçine dikkat çeken bir iç çamaşırıyla oldukca dar bir eşofman giymiş. Dikkatini çektiğini farkettim. Laf attım ortaya. Hemen atladı beli çok ince diye. Sinir oldum bakmışsın dedim bakmadım falan dedi ama resmen ilgisini çekmiş direk atladigina göre.bu erkekler böyle dikkat çeken her şeye bakmak zorundalar mi. Gerçekten sinir oldum. Her ayrıntıya dikkat ediyor gerçekten artık sinir oluyorum ve ne tepki vercegimi bilmiyorum
BizBurada 2 tane ilginç durum var.. Birincisi eşiniz nasıl oluyor da size öyle deyip kendini ele veriyor bu durum gerçekten çok komik.. Bence kimse baktığını belli etmez ve etmemeli..
İkincisi de şu ki sizin de dikkatinizi çekmiş neden baktınız??Bazen ben bunun kadınlık erkeklikle alakası olmadığını düşünüyorum insan işi bu bence.. Dikkatini çekiyorsa otomatik bakıyor.. Tabi sapkın olup sağa sola özellikle bakıp gözüyle takip edenleri tenzih ediyorum.. Yani sakin olun bence bunda sinir olacak bir durum yok.. Ama başta dediğim gibi eşiniz de bi enteresan hem bakıyor hem de yorum yapıyor size.. Orada bi tuhaflık sezdim..
Kız dur kendimi sapik gibi hissetrim niye öyle giyiyor mu dedim giymiş kız önümüzden gitcek diye bekliyorum kız bir türlü gitmiyor yürüye yürüye arkasını dönüp dönüp bakıyor hadi gitcek diyorum yok dikkatini çekti farkettim ondan dyaanamadim laf attım bakti mi ki diyeBurada 2 tane ilginç durum var.. Birincisi eşiniz nasıl oluyor da size öyle deyip kendini ele veriyor bu durum gerçekten çok komik.. Bence kimse baktığını belli etmez ve etmemeli..
İkincisi de şu ki sizin de dikkatinizi çekmiş neden baktınız??Bazen ben bunun kadınlık erkeklikle alakası olmadığını düşünüyorum insan işi bu bence.. Dikkatini çekiyorsa otomatik bakıyor.. Tabi sapkın olup sağa sola özellikle bakıp gözüyle takip edenleri tenzih ediyorum.. Yani sakin olun bence bunda sinir olacak bir durum yok.. Ama başta dediğim gibi eşiniz de bi enteresan hem bakıyor hem de yorum yapıyor size.. Orada bi tuhaflık sezdim..
Kiyamam ya. Ama sende bakmışsın kabul et :)Yok verdim kızdım bakmışsın ben de bakicam bundan sonra diye çocuksu çocuksu hareketler biliyorum da sinirine yenik dustum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?