Kocam kizin kalçasına bakti

sizde o an gecen bir erkege baksaydiniz kisasa kısas

Yanımdayken hele bi baksın gözlerini oyarım şaka değil bilir çirkefliğimi yanımda bakamaz ben yokken kesin bakıyordur erkek milleti değil mi

Ben de kalçası güzel yakışıklı manitlere bakarım.
ama yanımdakiyle yetiniyorum mecbur . Hayaller , hayatlar gibi oldu ama. Göze yasak yok .

Yani adama g.te bak g.te deseniz daha az dikkatini çekermiş, kadının giydiği dona kadar bakıp kocanızın aklına karpuz kabuğunu siz düşürmüşsünüz gibi başta 1 baktıysa sizin ortaya attığınız saçma-gereksiz muhabbetten sonra 2 daha bakmıştır muhtemelen.

Seni anlıyorum. Bende de olurdu sanırım bir sinir olma. :) zaten bir tepki de vermemişsin. Sinir olmuşsun.

Alemsinizz heeeBen çağ atladim galiba beraber yorumluyoruz

Yoldan geçenlere bakmisligina sahit olmuslugum var bi kac kez. Birinde sordum hayirdir diye. Arabada kayinvalidem de vardi. Taniyo muyum diye dedi. Bende dedim in arabadan git sor pardon seni taniyomuyum diye. O hafta can yaman ve kerem Bursin i cok beğendiğimi söylemiştim internette gezinirken buna da gösterdim. Tabi benim ki göbekli ya kendinden cekinmisti artik baksa da takmammmmm

Burada 2 tane ilginç durum var.. Birincisi eşiniz nasıl oluyor da size öyle deyip kendini ele veriyor bu durum gerçekten çok komik.. Bence kimse baktığını belli etmez ve etmemeli..
İkincisi de şu ki sizin de dikkatinizi çekmiş neden baktınız??Bazen ben bunun kadınlık erkeklikle alakası olmadığını düşünüyorum insan işi bu bence.. Dikkatini çekiyorsa otomatik bakıyor.. Tabi sapkın olup sağa sola özellikle bakıp gözüyle takip edenleri tenzih ediyorum.. Yani sakin olun bence bunda sinir olacak bir durum yok.. Ama başta dediğim gibi eşiniz de bi enteresan hem bakıyor hem de yorum yapıyor size.. Orada bi tuhaflık sezdim..

Seni anlıyorum. Bende de olurdu sanırım bir sinir olma. :) zaten bir tepki de vermemişsin. Sinir olmuşsun.
Yok verdim kızdım bakmışsın ben de bakicam bundan sonra diye çocuksu çocuksu hareketler biliyorum da sinirine yenik dustum

Bu kadar bariz ise nasıl bakmayabilir?
Biz de bakıyoruz. Bence bu kadar abartmayın

Biz
Kız dur kendimi sapik gibi hissetrim niye öyle giyiyor mu dedim giymiş kız önümüzden gitcek diye bekliyorum kız bir türlü gitmiyor yürüye yürüye arkasını dönüp dönüp bakıyor hadi gitcek diyorum yok dikkatini çekti farkettim ondan dyaanamadim laf attım bakti mi ki diye

Çok dikkat çekiyorsa bakmıştır ne var ki ayrıca sizde bakmışsınız bu kadar ufak tefek şeyleri problem yapmayın ilerde daha büyükleri gelir altından kalkamazsın..

Gereksiz gerginlik ve karışma. At gözlüğü siparişi vermeye bir kala gibi bişey. Yani hem ortaya sorun yokmuş gibi konuyu atıp hemde cevap verdi diye suçlamak, sorun çıkarmak istemek gibi bişey. Ya bu konuları konuşabilirsiniz saygı çerçevesinde,kıskanmazsınız.Yada istemiyorsanız bunu söylemesiniz, sormazsınız dolayısıyla duymazsınız.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…