Kocam kizin kalçasına bakti

Güzel giyinen veya güzel kadın gördüğüm de ben bile bakıyorum erkeklerin bakmaması anormal olur bence. Abartmadıkça bakarken afedersiniz ama hayvanca bakmıyor sa sorun yoktur. Dediğim gibi o kadını görsem bende bakardım ne güzel kadın ne güzel vucudu varmis diye :)

Kadını kıskanmışsınız bence adamı değil de. Beli ince diye övmüş çünkü
Evet çünkü bel takıntım var. Tebrik ederim hemen cozdunuz belim vücuduma oranla kalın sınırım bozuldu yoksa kıskanmam durduk yere başka seylerden

Kendinizi kötü hissetmiyor musunuz hic ben bir kötü oldum hemen sinir geldi

Evet çünkü bel takıntım var. Tebrik ederim hemen cozdunuz belim vücuduma oranla kalın sınırım bozuldu yoksa kıskanmam durduk yere başka seylerden

Ahahahah şu aralar benim her yerim kalın o yüzden aynı olayı yaşasam sinirim bozulurdu Kendine güvenince umurunda olmuyor ama bakmış etmiş :))) Şu yana eğilme, oklavayla bel inceltme yöntemlerini deneyin derim. Sizi mutlu edecekse tabii

Ben farkli bir oneri vereyim madem rahatsiz oldunuz siz de belinizi inceltin. Herkese bakan biri değilse, hiç gormediginden ilginç gelmiş ince bel demek ki.
Nasıl inceltecegiz bol bol egzersiz yapıyorum belirli araliklarla(devamlı olmuyor) belimi öyle böyle inceltemedim

Nasıl inceltecegiz bol bol egzersiz yapıyorum belirli araliklarla(devamlı olmuyor) belimi öyle böyle inceltemedim

Bilmiyorum. Benim ince belim annemden hediye
Ama şu korona muhabbeti olmasa bir salona gidip hocadan yardim alin derdim.
Şuan ben de spor salonuna gitmiyorum ama evde yoga yapiyorum.
Siz de youtubedan bel inceltme kalca egzersizlerine bakabilirsiniz, sonuçta denemekten birşey kaybetmezsiniz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…