- 15 Nisan 2011
- 1.353
- 1.766
- 333
Evet çünkü bel takıntım var. Tebrik ederim hemen cozdunuz belim vücuduma oranla kalın sınırım bozuldu yoksa kıskanmam durduk yere başka seylerdenKadını kıskanmışsınız bence adamı değil de. Beli ince diye övmüş çünkü
Kendinizi kötü hissetmiyor musunuz hic ben bir kötü oldum hemen sinir geldiGüzel giyinen veya güzel kadın gördüğüm de ben bile bakıyorum erkeklerin bakmaması anormal olur bence. Abartmadıkça bakarken afedersiniz ama hayvanca bakmıyor sa sorun yoktur. Dediğim gibi o kadını görsem bende bakardım ne güzel kadın ne güzel vucudu varmis diye :)
Evet çünkü bel takıntım var. Tebrik ederim hemen cozdunuz belim vücuduma oranla kalın sınırım bozuldu yoksa kıskanmam durduk yere başka seylerden
Güzel şeylere bakılırBuradan cikaracagimiz sey ne?
Niye hissedeyimki kendimikötü o öyleyaratilmis benböyle. Kendimi böyle seviyorum sevmeye calisiyorum :)Kendinizi kötü hissetmiyor musunuz hic ben bir kötü oldum hemen sinir geldi
Nasıl inceltecegiz bol bol egzersiz yapıyorum belirli araliklarla(devamlı olmuyor) belimi öyle böyle inceltemedimBen farkli bir oneri vereyim madem rahatsiz oldunuz siz de belinizi inceltin. Herkese bakan biri değilse, hiç gormediginden ilginç gelmiş ince bel demek ki.
Şey ince bel büyük kalça dapdar eşofmanla tabi şahane olur üzerine crop t-shirtKızın kalçasını merak edenler?
Şey ince bel büyük kalça dapdar eşofmanla tabi şahane olur üzerine crop t-shirt
Olmaz 54 kiloyum genetik biraz heraldeÇalış senin de olur
Neyse sorunun bende olduğunu öğrendim hanımlar teşekkür ederim hepinizeOlmaz 54 kiloyum genetik biraz heralde
Nasıl inceltecegiz bol bol egzersiz yapıyorum belirli araliklarla(devamlı olmuyor) belimi öyle böyle inceltemedim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?