Kocam Lise aşkıyla Evlenecekmiş

neden kadının üstüne bu kadar gidiyosunuz onu ben anlıyorum nasrettin hoca bir gün ağaçtan düşmüş doktor çağıralım demişler bana doktor değil ağaçtan düşeni çağırın demiş yani anlamak için sizce yaşamanızmı gerekiyo allah hiç kimseye yaşattmasın kadın size derdini açmış paylaşmak için gelen vuruyo giden vuruyo yazıktır birde yerine kendinizi koyun bekara eşini boşamak çok kolaymışşş:20::20:

ay iyice cocuk oyuncagınıza cevırmıssınız herşeyı kusura bakma.yazıyorum adamakıllı seler onları kaıle ble almamıssın donup dolaşıp yazdıgın şeyler çocuk gıbı hep ay nı seyler yok aldatmıs yok aldatcakmıs. doktor yazmıssın meslegınede sen doktor falan degılsın sen öyle kulturlu bısey olsan kalkıp buraya daha elle tutulur adamakıllı şeyler yazardın yada dogru şeylerın uzerınde durdun sen bu durumundan oldukça mutlu ve memnun gıbısın oyle boşkı yazdıkların okadar şey yazdım ama yanlıs kısıye yazmısım sanırım.

kadın acı çekiyor, kimbilir neler yaşıyor içinde şuan, beyninin içinde neler dönüp dolaşıyor, kimbilir... yorumunuza çok şaşırdım, özellikle kırmızılı yere. '' birşey'' diye bahsettiğiniz bir insan, bir kadın. acı çekmek, doktorluğa, mühendisliğe, okur-yazarlığa bakar mı?

bence eşinin ailesini arasaydın anlatsaydın herşeyi daha doğruydu, kendi ailen yerine...bilsinler oğullarının ne kişiliksiz biri olduğunu...

eşiniz evliliğinizde olan sorunlardan dolayı zamanla kendini boşlukta hissetmiş ve boşluğu doldurmak için arayışa geçmiş bence... madem aldatmak ona göre değilmiş... facebookta neden arayışa girmiş?...ha facebookta değişik kişi arıyor ha gerçek hayatta...ne farkeder.. aldatmak güya ona göre değil..ama aldatmanın değişik yollarına başvurmuş...lisedeki kız arkadaşını hala sevdiğini anlamışmış... tamamen boşluk hissiyle konuşmuş..yoksa o kadını sevdiğinden falan değil... hayatında değişiklik istiyor diye...gerçek aşıklar birbirine ulaşmak için elindenegeleni yaparlar... onlar ise başkalarıyla evlenmiş...şimdi aşığım ayağı çekiyorlar...evliliklerinde bulamadıkları mutluluğu ya da zamanla monotonluğun verdiği sıkıntıyı atlatmak için gördükleri ilk kişiye koşuyorlar... merak etmeyin... o lisedeki kadın yerine başka biri çıkıp ben sizden etkilendim tanışmak istiyorum deseydi ona da koşar adımlarla yaklaşırdı... siz de bu ruh halinden çıkmak için kendinize yardımcı olup önünze bakınızçççöncelikle facebook hesabınızı ve onu takip etmeyi bırakın...karşınıza zamnala çok iyi günler geçirebileceğiniz özel bir insna çıkabilir..belki de bu ayrılık işinde bir hayır vardır sizin için...

Durumunuza çok üzüldüm. Kocanız da amma safmış. Bugün kocasını lise aşkı için terkediyorsa, yarın da lise aşkını ilkokul aşkı için terkeder. Hiç düşünemiyor mu?

Kendimi sizin yerinize koydum ve düşündüm: Benim kocam böyle bir şeyle gelse bana, donuna kadar alır öyle boşanırım. Cefasını ben çektim, sefasını diğer kadın mı sürsün?

Ya benim anladigim buraya yazan cogu kisi aslinda yardim , tavsiye ne derseniz artik onu istemiyor, tek derdi icindeki sikintiyi artik , icine sigdiramamak, birilerine derdini dokmek, bu gibi ortamlardan daha iyisi de yok iste, yoksa bunca insanin tavsiyesine nasil kulak tikanir.

Bugün salim kafa konuştuk.Ev araba altınlar evliyken alınan şeyleri hep bana veriyor. aylık 700 nafaka veririm protokol yapalım boşanalım dedi. Ne yapayım;?

aldatmaktansa her şeyi açıkça söylemek bana göre doğru olanı:61:

kendine yeni bir hayat kur canım üzülmemeye çalış uğraşlar bul kendine ve onu unut:61:

aldatmaktansa her şeyi açıkça söylemek bana göre doğru olanı:61:

kendine yeni bir hayat kur canım üzülmemeye çalış uğraşlar bul kendine ve onu unut:61:
doğru diyosunuz ona da şükrediyorum.Üzgünüm ama aldatmadı en azından mutsuzdum uzun zzamandır dedi ama o çok koydu

durumunuza gerçekten çok üzüldüm,
baştan sona kadar okudum yazılanları,inanın hayretler içerisindeyim
eşiniz ne kadar egoist duyarsız bir erkekmiş,
okadar çok sinirlendim ki
birde aldatma değilmişmiş aldatmanın alasını yapmış bu ahlaksızlar,aklı sıra kendi egosunu vicdanını rahatlatıyor bu adam,hayırsız herifin tekiymiş bu
insan evlendiği eşini başkasına nasıl tercih eder ya,
sakın üzülme cnmbenim bu herif için üzülmeye değmez,
sen daha değerlisin unutma...
herşeyde bir hayır olduğunu düşün,
belki karşına seni gerçekten çok seven ve değerini bilen biri çıkar...

doğru diyosunuz ona da şükrediyorum.Üzgünüm ama aldatmadı en azından mutsuzdum uzun zzamandır dedi ama o çok koydu

canım o mutsuza sende mutsuzdun demekki

karşılıklı bişeyler eksikmiş :69:sen ona o sana bişeyleri eksik vermişsiniz ki bu duruma gelmişsiniz tek tarafta aranmamalı suç hiç bir zaman:29:
allah sabır versin de atlat hayırlısıyla bir an önce:29:

kesinlikle avukat aracılığıyla protokol yapın. ve bunu geciktirmeyin. hemen yarın ilk iş. zaman girdikçe araya verilen sözler vaatler değişebiliyor. akıl verenleri çok oluyor ya da kendileri karar değiştiriyorlar ( tecrübeyle sabittir).
maddi zorluk cekerseniz gecmişle hesaplaşmanız bitmeyebilir. kesinlikle protokol... alacakalarınızı alın hayatınıza bakın... güzel güneşli günler sizinle olacak merak etmeyin.....

durumunuza gerçekten çok üzüldüm,
baştan sona kadar okudum yazılanları,inanın hayretler içerisindeyim
eşiniz ne kadar egoist duyarsız bir erkekmiş,
okadar çok sinirlendim ki
birde aldatma değilmişmiş aldatmanın alasını yapmış bu ahlaksızlar,aklı sıra kendi egosunu vicdanını rahatlatıyor bu adam,hayırsız herifin tekiymiş bu
insan evlendiği eşini başkasına nasıl tercih eder ya,
sakın üzülme cnmbenim bu herif için üzülmeye değmez,
sen daha değerlisin unutma...
herşeyde bir hayır olduğunu düşün,
belki karşına seni gerçekten çok seven ve değerini bilen biri çıkar...

birçok kişinin yazdıı gibi mtsuzmuş sevmiyormuş artık yürümüyor gibiydi zaten kavga dövüş yani kimse olmasa dahi bitermiş ne yapayım

bu konuda burada sonlandı allah razı olsun iyi yazandan kötüü yazandan herkesten

Bi iki yıldır kavga dövüş vardı evde ama tahmin etmezdim bana bunu yapıcağını.Çok fenayım ağlıyorum şu an. Liseden sevgilisiyle facebook da karşılaşmış.Onu seviyormuş.Benle bağı kalmamış.Ayrılalım aldatma bana göre deil dedi.kadın da evliymiş meğer ki.Ama ayrılıyormuş oda.Bugün kocamın kankisine numara yaptım o gibi davrandım. adamla konuşuyormuş kadın demiş ki herşeyi göze aldım hayatımı silip emreye gidicem. kadın burada yazıyormuş kankisi dedi mesaj yazmış bir de aç şu siteyi oku diye tabi kocam sandı beni.galiba kocam kadının hissiyatından emin değilmiş kankisi de ondan göndermiş sitenin adresini.Ne yapıcam ben şimdi Allahım?

öncelikle çok zor bir durum Allah güç versin size :96:

canım o mutsuza sende mutsuzdun demekki

karşılıklı bişeyler eksikmiş :69:sen ona o sana bişeyleri eksik vermişsiniz ki bu duruma gelmişsiniz tek tarafta aranmamalı suç hiç bir zaman:29:
allah sabır versin de atlat hayırlısıyla bir an önce:29:

Kötü ayrılmak istemem ben de doğru söyledenz.Sonuçta paylaşım var bir süre beraber geçti vallahi burada ona kötü şeyler diyenlere bile kızdım üzüldüm yazmasamydm keşke dedim

Son düzenleyen: Moderatör:
birçok kişinin yazdıı gibi mtsuzmuş sevmiyormuş artık yürümüyor gibiydi zaten kavga dövüş yani kimse olmasa dahi bitermiş ne yapayım
boşver cnmbenim seni sevmeyeni sen hiç sevme...
arkadaşın dediğine katılıyorum avukat aracılığıyla protokol yap,
alacaklarını al,yepyeni bir sayfa aç hayatında...

Back
X