- 8 Aralık 2009
- 1.396
- 107
- 163
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
elle tutulur ne yazmıssın yada ne kadar yardımcı oluyorsun kendıne bız bıle senden daha cok brda yırtıyoruz burda kendımızı hıcbırseyı okumamıs gıbısın....ozaman tahsıllı bır yetıskıne yakısır şekılde davran yok msnmış yok kadınla kulubunde bır sahısa mesajmıs gec kızım.senın daha ıyı bılmen lazım neyapcagını.gıdıp senı uzen şeylerlı yapıp hala sana bısey vermeyen boş şeylerın peşindesın.aynı seylerı okuyorum sureklı yok aldatcakmıs yok aldatmıs.senın kocan adam olsa senın yanından kaçmaz.sen hala sebıyorum aşığım dıyosun ozaman elınde tutsaydı ne dıyeyım benım dıycek bıseyım kalmadı sana..daha fazla yoramam kendımı.Allah herkese akıl fıkır vermıs.Bı suru kısıyle paylaşımda bulundum boylesını hıc gormedım.çok tuhaf..burda vakıt gecırecegıne aç kayınvalıdene telefonda gerçeklerı yaşa burda hayal kurma talefon da konus bıseyler yap..bazen ınanasım gelmıyor yanı urda çoğu konu fake..acaba dıyorum...tepkılerı ve yazılanları gorunce...Allah ıslah etsın
Keşke yapabilecek birisi olsam bunlari . seviyorum ben kocamı yapamam. Ağlıyor seni sevdim ama onu unutmamışım diyor. otele gitti evde kalamam dedi .yalnızım tüm gece ne yapıcam
Kötü ayrılmak istemem ben de doğru söyledenz.Sonuçta paylaşım var bir süre beraber geçti vallahi burada ona kötü şeyler diyenlere bile kızdım üzüldüm yazmasamydm keşke dedim
doğru diyosunuz ona da şükrediyorum.Üzgünüm ama aldatmadı en azından mutsuzdum uzun zzamandır dedi ama o çok koydu
konu sahibi banlanmış ve nicki rivera yazıyor
hani o kızdığı kadın var ya,acaba o kadın mıdır diye şüphelenip mesaj yazdığı kadın..
o rivera'ydı..
findeland ve rivera aynı kişi miymiş :44:
konu sahibi banlanmış ve nicki rivera yazıyor
hani o kızdığı kadın var ya,acaba o kadın mıdır diye şüphelenip mesaj yazdığı kadın..
o rivera'ydı..
findeland ve rivera aynı kişi miymiş :44: