Kocam Lise aşkıyla Evlenecekmiş

ya ben bu sıyetı okuya okuya sevgılımden sogudum :(:37: ya erkekler ne ıgrenc yaratıklar arsız adam ya bıde durust olmus kendınce:47:

çok çirkin bi hareket tabi evli insanların başkalarıyla görüşmeleri ama bir yandan da aldatılmadığınıza dua edin bence. o daha büyük bir travma yaşatabilirdi size. hem sizi sevmeyen bir adamı napacaksınız ki. boşanmak kalmış size sadece. allaha havale edin onları. yuva yıkanın kesinlikle yuvası olmaz !!! ettiklerini bulacaklar

Fatma3410; ne kadar sert çıkmışsınız mesajlarınızda.. Ne konu sahibi, nede kimse ''bana yardımcı olun'' diye yalvarmadı size.

Siz yardımcı olmak için çabaladınız, karşıdaki alabildiği kadardır yardımlar.Alamıyorsa bu kadar üstelemenin, üstüne gidip kültürüne, hayatına, aklına hakaret etmeye hakkınız yok diye düşünüyorum...

''İlaç aldım, kusura bakmayın aklım başımda değil'' diye yazmış okumadınız mı ?

Her insan dimdik ayakta durabilen olsaydı , zayıflık güçsüzlük kavramı olmazdı..

...........

Konu sahibi inşaallah biraz acınız soğumuştur ve umuyorum ki artık kendinizi ezdirmeden, dimdik bir şekilde karar verip ayrılırsınız..

Onlar zaten çekeceklerini çekeceklerdir.. Adaletten şüpheniz olmasın..

severek ayrılmak da buna derler demek ki....eliden bişey gelmez..o senden çooktaan geçmiş bile..zatende mutsuzmuş deiğine göre!!ayrılman lazım

elle tutulur ne yazmıssın yada ne kadar yardımcı oluyorsun kendıne bız bıle senden daha cok brda yırtıyoruz burda kendımızı hıcbırseyı okumamıs gıbısın....ozaman tahsıllı bır yetıskıne yakısır şekılde davran yok msnmış yok kadınla kulubunde bır sahısa mesajmıs gec kızım.senın daha ıyı bılmen lazım neyapcagını.gıdıp senı uzen şeylerlı yapıp hala sana bısey vermeyen boş şeylerın peşindesın.aynı seylerı okuyorum sureklı yok aldatcakmıs yok aldatmıs.senın kocan adam olsa senın yanından kaçmaz.sen hala sebıyorum aşığım dıyosun ozaman elınde tutsaydı ne dıyeyım benım dıycek bıseyım kalmadı sana..daha fazla yoramam kendımı.Allah herkese akıl fıkır vermıs.Bı suru kısıyle paylaşımda bulundum boylesını hıc gormedım.çok tuhaf..burda vakıt gecırecegıne aç kayınvalıdene telefonda gerçeklerı yaşa burda hayal kurma talefon da konus bıseyler yap..bazen ınanasım gelmıyor yanı urda çoğu konu fake..acaba dıyorum...tepkılerı ve yazılanları gorunce...Allah ıslah etsın

Çok ayıp . Kadın kötüyüm demiş üsstüne gittikçe gitmişsiniz . Hele ki elinde tutsaydı cümleniz ... Bu kadın acı çekiyor acı çekiyorken de ne yazdığını bilmemesi gayet normal . Aşk bu tahsil dinlemiyor . lise mezunu da olsan prof da aynı şekilde aynı renkte ağlarsın için aynı şekilde acır... Kaldı ki siz aklınız fikriniz yerindeyken bunları yazabiliyorsanız benn bir şey demiyorum . Kadının en büyük düşmanı gene bir kadın diye boşa demiyorlar .

canım Allah öncelikle sabır versin inan ben bile şok oldum! nasıl iş bu ya ne lanet şey şu facebook offffffff! aklım almıyor bu olayı ......hem kadında evli Allah ıslah etsin başka diyecek bişey yok canım bırak gitsin yoluna ne halleri varsa görsünler baksana olaya hayır gelirmi bu saatten sonra bundan sanmıyorum geleceğini çok üzüldüm gerçekten ayy ne diyeceğimi şaşırdım ya:18:

Ne kadar kabullenmek zor olsada evlilik çıkmaza girince boşanmalar yaşanabiliyor malasef ...Ama hani demiş ya eşiniz seni aldatmadım ...Peki evli adam faceden gidip sevgilisini buluyor ,mesaj yazıyor bide kadın kabul etsin diye arayavaracı sokuyor ; bu aldatma olmuyor mu?

O kadın mevzusu olmadan, evde tartışırken tamam artık boşanalım dedi mi hiç?

Keşke yapabilecek birisi olsam bunlari . seviyorum ben kocamı yapamam. Ağlıyor seni sevdim ama onu unutmamışım diyor. otele gitti evde kalamam dedi .yalnızım tüm gece ne yapıcam

çok zor bi durum...Allah yardımcınız olsun...

Son düzenleme:
Kötü ayrılmak istemem ben de doğru söyledenz.Sonuçta paylaşım var bir süre beraber geçti vallahi burada ona kötü şeyler diyenlere bile kızdım üzüldüm yazmasamydm keşke dedim

ah be arkadasim kotu ayrilmasi mi kalmis daha..?

siz hala sizi bu kadar uzen bir es icin aslinda size gonulden destek verenlere kiziyorsunuz, sizin kafaniz iyice karismis:53:

gecmisler olsun ..

yine facebook yüzünden ayrılık..face olmasa insanların kafasını karışmaz..evli olsam yada ciddi birlikteliğim asla face kullanmasına izin vermem eşşeğimi sağlam kazığa bağlıyımde

Teknolojiyi adam akıllı şeyler için kullanırsa insanlar hiçbir sorun kalmaz. İnsanın içinde olacak. Eve pc almazsın internet cafeye gider, iş yerinde girer, telefondan girer; istedikten sonra gerisi hikaye...

Keşke arada 3. şahıslar olmasaymış. O zaman daha kolay olurmuş.(Sizin için zor olurdu ama bu kadar sancılı olmazdı) Eşiniz kafasına koymuş boşanmayı. Biri olsun veya olmasın zaten gidecek.

Canınız çok yanıyordur şimdi. Hiçbir ilaç acınıza çare olamaz şu noktada; Rabbime sığının, dua edin, herşeyi ondan bekleyin...

konu sahibi banlanmış ve nicki rivera yazıyor:53:
hani o kızdığı kadın var ya,acaba o kadın mıdır diye şüphelenip mesaj yazdığı kadın..
o rivera'ydı..
findeland ve rivera aynı kişi miymiş :44:

Çok komik ya!:9:
Bazı konuları okuyorum ama hiç yazmıyorum,takip edince içinden çok eğlenceli işler çıkıyor!:66:

hani o kızdığı kadın var ya,acaba o kadın mıdır diye şüphelenip mesaj yazdığı kadın..
o rivera'ydı..

dediklerin doğru.diğer konuda rivera adlı üyenin bütün mesajlarını beğenmiş bu findeland şizofrenik vaka.

konunun başını okudum ama sonundan hiç bişey anlamadım. aynı kişimiymiş? konu sahibinin nicki nasıl değişmiş? :44:

o rivera'ydı..
nasıl yani ikisde aynı kişimiymiş:53::53::53::53:

Back
X