doğrusunu yaptığımı biliyorum ve eden bulur onu da biliyorum bana çok yalvaracak allah büyükBence en doğrusunu yapmışsınız. Siz güçlü ve akıllı bir annesiniz. Bebeğiniz çok şanslı
.Yolunuz açık olur inşallah <3 Zorluklar geçip gitsin ve iyi günler gelsin bebişin zamanında sağlıklı doğumuyla...
bu kadar yalan söyleyen birinin karakterinin değişeceğini ben de düşünemiyorum. Bir de sevmesem ev tutmazdım demedi mi gitttiğim ilk gün zaten yapmak zorunda olduğu bir şey zora girmiş ailesinin yanında oturmak varken bilmem neymiş zaten yapman gereken şeyler bunlar senin yaniHamileligini ailenin yaninda gecirip cocugu da babasiz dogurup buyutmen hem cocuk icin hem de senin icin daha sağlıklı olur.Istanbuldan ev tutsa bile karakterinin degisecegini sanmıyorum hamile karisina siddet uygulayan bir insandan hersey beklenir.
aynen öyle arkadaşımŞiddet mi uygulamisti hamile halinle yoksa benim yanlış anladım. Eğer öyleyse bu ailesinden daha önemli bi sorun ve şehir değiştirmenin faydası da olmaz
Siz ve bebeğiniz iyi olsun gerisi boş. Sonuçta siz yaşadınız eşinizle ama bence gerçekten düzelme olmaz o adamda... Hamile kadına bunları yaşatan, neler neler eder. Bi de cadı kaynana var, kaynar kazancı. Sizden ne kadar uzak, o kadar iyi. Sizi ve canının bir parçası olan bebeği kaybetmiş oldular zaten... Dahası yokdoğrusunu yaptığımı biliyorum ve eden bulur onu da biliyorum bana çok yalvaracak allah büyük
düzelmez de yine dön diyeceğini düşünüyorum sence de öyle değil mi bir iki gün haklı gibi gezer ortada onu yaptım bunu yaptım yok canımla ev tuttum zora girdim o kaçtı diye ama sonra haber alamayınca dön diyecek allah büyük inan eden buluyor bir haftaya kalmaz pişman olurAilen arkandaymis zaten bir daha asla dönme bence en iyisini yapmış sın. Duzelmez İstanbul da ev tutsa bile bu sefer daha kötü şeyler yapar ailesinden kopardığın için.
Evet canım yanındayım aylar önce sizin eşinizin yaptığı gibi yalan dolanla yalvar yakar geri dondurdu beni . ama herkes bıraktığımız gibi devam ediyor. Hatta bana böyle böyle demiştin söz vermistin dediğimde umursamıyor bile :) . bu kez son ... Bitircem bu evliliğianlatır mısın yaşadıklarını biraz detaylı şuan yanında mısın eşinin?
eşime yazdığım mektupta söyledim zaten bunu beni ve bebeğini kaybettin düzelip istanbulda ev tutmadıkça beni arama sorma sen bizi hak etmiyorsun hoşçakal dedim sonunda mektubunSiz ve bebeğiniz iyi olsun gerisi boş. Sonuçta siz yaşadınız eşinizle ama bence gerçekten düzelme olmaz o adamda... Hamile kadına bunları yaşatan, neler neler eder. Bi de cadı kaynana var, kaynar kazancı. Sizden ne kadar uzak, o kadar iyi. Sizi ve canının bir parçası olan bebeği kaybetmiş oldular zaten... Dahası yok
o zaman kaçmaya başla ama emin ol iki gün üç gün sana tavır alır zeytinyağı su misali üste çıkar sonra bakar kararın kesin tepkin yok yazmıyor etmiyorsun aramıyor sormuyorsun hemen başlar yine yalvarmaya emin ol benim eşim de yapacak bunu bir haftaya kalmadan... ben de dedim şunu bunu demiştin söz vermiştin diye üste çıkmıştıEvet canım yanındayım aylar önce sizin eşinizin yaptığı gibi yalan dolanla yalvar yakar geri dondurdu beni . ama herkes bıraktığımız gibi devam ediyor. Hatta bana böyle böyle demiştin söz vermistin dediğimde umursamıyor bile :) . bu kez son ... Bitircem bu evliliği
Farklı bir ev, farklı bir şehir, il vs. bence yine değişmeyecek :/eşime yazdığım mektupta söyledim zaten bunu beni ve bebeğini kaybettin düzelip istanbulda ev tutmadıkça beni arama sorma sen bizi hak etmiyorsun hoşçakal dedim sonunda mektubun
ya zaten tutamaz o şuan burda ev falan 450 tl kirayı nasıl vericem diye düşünüyordu izmirde burda istanbulda nasıl kira ödeyecek cebinde beş kuruş yok bana bebeğine bakamaz o ne sevgi gösteriyor ne bize bakabiliyor hep katlandım 2 yıl ama boşa... aç kalmaya razı olan bir kadınım ben eşya olmamasına küçücük bir oda eve bile razıydım ama hak etmedi ki hiç neden uğraşayım daha fazlaFarklı bir ev, farklı bir şehir, il vs. bence yine değişmeyecek :/
Onu dünyanın ömür ucunada götürseniz boş ben bunuda anlamış Değilim ölüyorum aşığım çok seviyorum tartışmada size şiddet uyguluyorsa bunun adı sevgi olamaz tamamı ile merhametsiz küçücük bir canlı var içinizde ve eşinizden bir parça yazık böyle zihniyette olan Ada'm demek o kişiye iltifat olur fakat kadınlar kulübü tetikte bekleyen asker gibiMerhaba arkadaşlar daha önce konu açmıştım. Konumda söylemiştim
''ben 1 senedir evliyim eşim beni ailesi yüzünden çok üzdü ezdi hak etmediğim çok şey işittim eşimden hep sabrettim bebeğim için karnımdaki özellikle..ailesiyle birlikte yaşamaya zorladı beni evimizi boşaltıp ailesi kötü insanlar evimizde bile başbaşa kalamıyorduk her hafta geliyorlardı 3,4 gün kalıyorlardı ben de artık dayanamadım ve eşimi terk ettim şimdi çok akıllanmış ne istersem yapıyor ev tutacağım ailemle de mesafe koyacağım senin değerini anladım biz artık 3 kişilik bir aileyiz sen ben doğacak bebeğimiz onlar bir gün ölecek ama sen benim yanımda olacaksın son nefesime kadar bunu anladım beni terk ettiğinde diyor seni çok seviyorum çok aşığım falan diyor şuan annemin evindeyim yarın o şehre geri dönmemi istiyor ama ben artık onu sevdiğimi hissetmiyorum ve çok soğudum ondan ne yapmam gerek bilmiyorum.'' diye arkadaşlardan gelen tavsiyeleri göz önünde bulundurarak ev tutturdum ona ve geri döndüm istanbuldan izmire bana seni seviyorum dön bir daha seni üzmeyeceğim asıl ailem sensin bundan sonra sen ben bebeğimiz seni asla kimse ezemez herkes de karşısında beni bulur istediğin gibi ailemle yüz göz etmeyeceğim ara sıra görüşürüz anladım ki hepsi ölecek bir gün ama biz seninle ölene kadar beraber olacağız evimizi tuttum gel dedi ve gittim kızlar. Eşyalar icraya verilmiş edilmiş güya evde bir yer yatağı bir tv mutfak eşyaları komple perdeler ve halılar büyük bir dolap ve aynalıktan başka bir şey yok kocaman da ev ben buna bile razı oldum sırf karnımdaki bebeğin hatrına ve eşimin de değiştiğini düşünerek gittim bir baktım kaynanamlara yakın ev istemiyordum hadi ona da eyvallah dedim 10 dakika yürüse kadın bizde yani neyse sürekli arıyor yine rahat yok yani her gün kaynanama götürüyor beni zorla saatlerce oturtuyor kadın hamile halimle benden iş bekliyor vicdan yok yani arada laflar sokuyor bazen de annecim kızım diyor eşim kızmasın diye eşim gık demiyor hani beni koruyup ezdirmeyecekti evimizde 4.günümüzde şiddet uyguladı en son sinir krizi geçirdim yere yatmış kulaklarımı tıkamış duymıycam seni yeter diye bağırırken üstüme dökülen suyla kendime geldim kalk yapma çocuk düşecek diyordu biraz bekle pınar dedim içimdenve bekledim bir daha vurmadı ama verdiği sözlerden birini daha tutmamış oldu bağırmalara azarlamalara hakaretlere de başladı arada sevgi gösterdi ama o yalvardığı zamanlardaki aşkı hissedemedim sesinde yüzünde de göremedim. Şımardı sanırım biraz yüz verince. Neyse çok düşündüm bebeğim için gittim babasız büyümesin diye ama olurunun olmadığını düşünüyorum artık izmirde ailesinin gölgesinde daha fazla yaşayamam diyerek bugün ordan kaçtım istanbula ailemin yanına geldim ve zerre pişman değilim bundan istanbulda aileme yakın bir ev tutmadıkça tek bir şans daha vermeyeceğim ona. Kızlar çok duygusal bir dönemdeyim hamileyim ufacık bir bebek var içimde ve yardım edin bana akıl verin lütfen
adam olabilse işte keşke değerimi anladı sandım seviyor düzeldi sandım sen ben bebek varız sadece diyince bizi ezdirmez sandım ama yanıldımOnu dünyanın ömür ucunada götürseniz boş ben bunuda anlamış Değilim ölüyorum aşığım çok seviyorum tartışmada size şiddet uyguluyorsa bunun adı sevgi olamaz tamamı ile merhametsiz küçücük bir canlı var içinizde ve eşinizden bir parça yazık böyle zihniyette olan Ada'm demek o kişiye iltifat olur fakat kadınlar kulübü tetikte bekleyen asker gibiyasak yemek istemiyorum aklınıza en kötü ne geliyorsa işte odur benim sözlüğümde
öyle bir ahım var ki onun üzerine iki yakası bu dünyada da ahirette de bir araya gelmesin. Bana hamile halimle yaptığı her şeyi allah misli misli çıkarsın ondan inşallah tek temennim bu.Böyle bir ailede annesinin şiddet gördüğünü bilerek büyümesindense bırakın boşanmış bir ailenin çocuğu olarak psikolojik açıdan sağlıklı büyüsün yavrunuz. Hamile eşe şiddet ne demek? Ki şiddetin her türlüsü bile iğrençken. Yazıklar olsun bu erkeklere.
öyle bir ahım var ki onun üzerine iki yakası bu dünyada da ahirette de bir araya gelmesin. Bana hamile halimle yaptığı her şeyi allah misli misli çıkarsın ondan inşallah tek temennim bu.
oluru yok ailesine uyan mesafe koyamayan beni ezen ezdiren adamın teki yalancı da üstelik karakter yoksunu benim gözümde...İstanbulda sizin ailenizin yanında bile ev tutsa oluru yok bu sefer bence.Eşiniz kötü kalpli biri çünkü, mesele sadece ailesi değil. ''eşiniz kötü kalpli.'' yani istanbuldada ev tutsa izmirdede amerikadada tutsa bişey değişmezmiş. Ben konunuzu hatırlıyorum ve ''ev tutturun öyle dönün'' diyenlerdendim.Döndüğünüz halde hem bunları yaşatıp hem size kötü davrandığına göre, fizanada gitseniz olmazmış. Doğru olan boşanmak sizin evliliğiniz için artık bana göre.Karar sizin...
amin duanı eksik etme arkadaşımAllah ıslah etsin bu kişileri, sizden, bizden ve sevdiklerimizden uzak olsunlar.
Allahım sizi ve bebeğinizi korusun inşallah.
amin duanı eksik etme arkadaşım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?