Kocam maalesef adam olamıyor

Ben hangi şartla olursa olsun bir daha barışmazdım.

Ne kocan değişir ne de ailesi. Her barışmada yine aynı şeyleri yaşayacaksın. Senin ki bile bile lades.

Kizlara verdigin tepkilere bakarsak istedigin mesaji koyayim suraya dursun.. nasil olsa yapacagin sey bu bari bende yazayim.
Bence don, bu devirde dul olmak kolay mi bir de babasiz cocuk buyuteceksin.. koca dedigin dover de sever de, arada bir seni yere seriyorsa ne olmus yani dovmeyen erkek mi var.. kadin milleti dayagini yemeli ama yine de kocasina saygida kusur etmemli.. sen don geri..

Neyse simdi gercek mesaja doneyim..

Boyle bir adama yagmurlu havada su verilmemeliyken bir de hamile kalmissiniz ya, ne diyeyim. Bu kadar cesaretsiz olmayin yahu iki el bir bas icin, cekilir mi bu herif..

Allah yardımcın olsun..bence ailenin yanından birdaha o şehire gitme..

Oncelikle geçmiş olsun Allah yardimcinjz olsun. Öneri istediğiniz için yazıyorum lütfen farklı algilamayin kizmayin tabiki size bosanin demiycem karar sizin AMAA hamileyken bile sizi döven küfürler eziyetler eden bi adam değişmez üzgünüm ama bu gerçek döven hep döver aldatan hep aldatır kiskanclik bakidir yani huylu huyundan geçmez çocuğunuz için düşünün mantıklı olan karari verin Allah yardimciniz olsun

sizi hamileyken döven adama nerede ev tutarsanız tutsun bi şans daha vermeyin kesinlikle.

zaten bi şans vermişsiniz ve onu söz verdiği hiç bişeyi yapmayarak, üstüne sizi döverek kullanmış zaten.

bende aynı düsünüyorum:) şaka gibi kalkcocul düsüecek dıyor ama şıddet uyguluyor.

ztn yalvarmış degıscem demış eee degısmedı yalandı ınanmam ben bu adama bosuna yorma kendını konu sahıbı degısmez

Ben insanların belli bir yaşa kadar eğilip, büküldüklerine sonrasında bir huylarının bile esnemediğine inanıyorum. Bu yaş da 8-9-10 yaşları belki. Sonrasında asilik, yanlış arkadaş seçimi, aileden görülmeyen sevgi, saygı... Derken hayat bir ağaç misali büyüyor, meyve veriyor ama yabani bir ormandaki gibi. Faydasız, hatta zararlı. Onların yetiştirdiği meyvelerde öyle. Allah korusun herkesi. Herkes hayatına hayırlı insanların kabul etsin inşallah.

Okunmuş kitap bir daha okunmaz. Okumussun aynı çıkmış yine.
Adam dövmüş bir de ayıl diye su dokmus üstüne. Yok artık.
Daha ne şansı bacim ya.
Dayak girdiyse bitmiştir.
Ya da o dayağı yerim arada diyorsan şans ver.
Çocuğun olsa ne olacak. O el kalktiysa inmez bir daha.

Ailesi kötü insanlar diyorsun ya,ailesi yetiştirdi eşini de.ailesi kötüyse bi gün eşin de kötü olacak..zaten hamile birine düşünmeden vurabiliyorsa bi yerde vicdanının çok işlemediğini söyleyenilirim.ayrıca eşin bencil.inaanları kendi çıkarları için seviyor.bunu nereden çıkardım?ailem ölecej,yanımda sen kalacaksın cümlesindrn.

Bu adamı izmir e alsan idare edersin belki ama hep sen idare edersin.boş,kukla gibi..zamanla düzelir mi bilmiyorum.ailesi gerçekten kötü insanlarsa zamanla düzelmez.

gerçekten durumunuza üzüldüm
Ama bu ızdırap kendinize neden aileniz yanınızdaymış zaten ve size bu adam 2.şanstan sonra tekrar şiddet uygulamış
Siz hala istnabulda ev tutarsa ancak geri dönerim diyorsunuz niye ya niye ?
AİLENİZ arkanızda olmamış olsa bu hastalıklı beyne belki 3.şans tanınırdı mecburiyetten ama siz bile bile kendinizi ateşe atıyorsunuz .,
Eğer bir adam karaktersizse fizana 'da gitseniz huylu huyundan vazgeçmez
Muhtemelen ist.tutacağı evede ailesi gelecek

Hamileliğinizde daha çok yeniymiş. Belli ki sorunlarınız varken hamile kaldınız. Kıyamadınız
Allah yardımcınız olsun. çocuğa yazık olacak.. biz yetişkinlere hiçbirşey olmuyor

Hepsi tamam da
Onlar bir gun ölecek nedir ya?
Yani sen Allah gecinden versin onlardan once ölecek olsan esin gec ölen kimse onu mu sececekmis?
Cok sacma bir sekilde savunmus kendisini
Edit; soylemeyi unuttum bu heriften bir cacik olmaz

Umarım bir kez daha yalvarıp yakarıp aklınızı çelmez, Allah yardımcınız olsun

hamile halinizle size şiddet uygulayan bir adamdan ne kocalık bekleyin ne de babalık bekleyin.
o halinizle sadece size değil çocuğunuza da doğmadan şiddet uygulamış oldu.
inşallah bundan sonra hakkıınızda hayırlısı olur

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…