Kocam maalesef adam olamıyor

Canım illaki dön çok pismanim diyecek elbet ama ne kadar inanirsin düzeleceğine bilmiyorum. Aslında yok canından bi yana yapmak zorunda olduğu şeyleri yapmış evleniyor sa bunlar olmak zorunda zaten.. Ailesinden kopamiyor evliliği yürütecek kapasitesi yok bence birde bebek olacak dönmesini istiyorsun belli ama çok iyi düşün. bebeğine birşey de olabilir di o kavgada o zaman kendi bebeğini katletmiş olacaktı Allah korusun.

adam olursa burdan ev tutarsa bir şans verebilirim...bilmiyorum kafam allak bullak

Kaç gün sonra geri döndü?

ben sadece dön geri desin istiyorum tekrar başka isteğim yok ondan pişman etsin allah çünkü ben çok çektim

O kadar sopa yiyip hala bisey olmamis gibi nasil davraniyorsunuz? Dayağa piskinlestiniz galiba yiye yiye? Size vuran adamla ayni yataga girip, bir daga nasil birbirinizle mutlu mesut aşk yasayacaksiniz? Hoş aşk ve sevginin evliliginizde olmadigi asikarda hala buradan ev tutarsa donecegim diyorsunuz ya. Bu rahatlik nereden ileri geliyor acaba

benim yaşadığımı yaşarsan azıcık empati yeteneğin gelişebilir önyargıdan uzaklaşırsın belki sen benim şuanki psikolojimi anlayamazsın aynı zamanda hamileyim ve duygusal bir dönemdeyim. İnsanların konularına eleştirmek için değil yardım için yaz ya.

Aha buraya yaziyorum istanbuldan ev tutar. Dogumdan sonrada anasi bi sekilde gonlunuzu alir alamasada bi sekilde torun gormeye gelip haftalarca kalir. O bebek dogduktan sonra rahat yok size o kadin ne yapar ne eder torunumu gormek hakkim diyip rahat birakmaz sizi. Neticede kocaniz yine basa döner. Ama insallah boyle olmaz. Rabbim yardimciniz olsun.
adam olursa burdan ev tutarsa bir şans verebilirim...bilmiyorum kafam allak bullak

Bu konuda denilecek tek sey bosanmaktır. Sizin icin sopa yemek normal birsey olabilir ancak normalde bahsettiginiz sey her evlilikte olan cozulebilecek veya katlanilacak birsey degil. Şiddete hayır diye millet kendini yirtar bide. Valla bosuna cunku bizimkiler dayak yedigi adamin evine donmeye hazir. Ne diyelim yani.

ne zaman tutar sence ben tutacağını sanmıyorum ama yazacağını düşünüyorum kısa zamanda

Ben ailemin yakınından ayrılmazdım, ayrılmıyorum da... Aramızda 15 hafta var, henüz gücünü kaybetmemişken kararlı ol..
Stres yasak diye sesimi çıkaramıyorum ben de hiçbir şeye. Her şeyi doğumdan sonraya saklıyorum.. Gün gelir devran döner demişler.

ne zaman tutar sence ben tutacağını sanmıyorum ama yazacağını düşünüyorum kısa zamanda
Bence parasi az olsa bile borc yapar cocuk dunyaya gelmeden iyi kötü bi ev tutar.

Ama şuda var sorumluluk zor gelirde cocugun yukunu sirtina almak istememe durumuda olabilir kimbilir belkide bundan sonra anasinin dizinin dibinde oturur.

Bence parasi az olsa bile borc yapar cocuk dunyaya gelmeden iyi kötü bi ev tutar.

Ama şuda var sorumluluk zor gelirde cocugun yukunu sirtina almak istememe durumuda olabilir kimbilir belkide bundan sonra anasinin dizinin dibinde oturur.
dediğim gibi ben yazacak diyorum mutlaka da arayacak pişmanım seviyorum hatamı anladım diye... ama annesi büyücü onun dizinin dibinde oturmaya mahkum yani

öyle bak 2 sene boyunca yapmadığını bırakmadı onu bir terk ettim peşimde koştu dön dön dön diye pişmanım diye herkes ettiğini mutlaka çekiyor benimki yalvarmaya başlar yakında elbet

İzmirin havasi kotude istanbul havasimi iyi gelecek ona adam siddete meyilli adam icin mekanmi onemli sokaktada yapar evdede heryerde ne yadadigini sen biliyorsun.

Reactions: anu
Böyle bir adam istanbul dan ev tutsa ne olacak tutmasa ne olacak?
bu seferde kaynanan gelecek İstanbul a ne değişecek.
inanamayarak okudum, dayak yemişsin, hamilesin ve üstüne kovayla su dökülüyor...
hala bi terkettim peşimde koştu, yakında yalvarmaya başlar diyorsun?!Aklım almıyor, tavsiye istiyorsan ayrıl hayatını kur .böyle birinden asla hayır gelmez.

O kılkuyruk kocan anasinin dizinin dibinden ayrilamaz. Birde şiddet gormussun. Ne yap ne et daha fazla yipranma arkadaşım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…