Canım illaki dön çok pismanim diyecek elbet ama ne kadar inanirsin düzeleceğine bilmiyorum. Aslında yok canından bi yana yapmak zorunda olduğu şeyleri yapmış evleniyor sa bunlar olmak zorunda zaten.. Ailesinden kopamiyor evliliği yürütecek kapasitesi yok bence birde bebek olacak dönmesini istiyorsun belli ama çok iyi düşün. bebeğine birşey de olabilir di o kavgada o zaman kendi bebeğini katletmiş olacaktı Allah korusun.düzelmez de yine dön diyeceğini düşünüyorum sence de öyle değil mi bir iki gün haklı gibi gezer ortada onu yaptım bunu yaptım yok canımla ev tuttum zora girdim o kaçtı diye ama sonra haber alamayınca dön diyecek allah büyük inan eden buluyor bir haftaya kalmaz pişman olur
adam olursa burdan ev tutarsa bir şans verebilirim...bilmiyorum kafam allak bullakEder miyim hiç. Sizin hamile olmanız da dolayısıyla daha da üzgün hissediyorum.
Keşke elimizden fazlası gelse.
Lütfen iyi düşünün. Bu adamı baba vasfına sokmak zaten ona ödül. Bir de güzel olmasını istedikçe siz inadına sevgisizlik, şiddet, duyarsızlık.
Napacaksınız?
Kaç gün sonra geri döndü?Merhaba arkadaşlar daha önce konu açmıştım. Konumda söylemiştim
''ben 1 senedir evliyim eşim beni ailesi yüzünden çok üzdü ezdi hak etmediğim çok şey işittim eşimden hep sabrettim bebeğim için karnımdaki özellikle..ailesiyle birlikte yaşamaya zorladı beni evimizi boşaltıp ailesi kötü insanlar evimizde bile başbaşa kalamıyorduk her hafta geliyorlardı 3,4 gün kalıyorlardı ben de artık dayanamadım ve eşimi terk ettim şimdi çok akıllanmış ne istersem yapıyor ev tutacağım ailemle de mesafe koyacağım senin değerini anladım biz artık 3 kişilik bir aileyiz sen ben doğacak bebeğimiz onlar bir gün ölecek ama sen benim yanımda olacaksın son nefesime kadar bunu anladım beni terk ettiğinde diyor seni çok seviyorum çok aşığım falan diyor şuan annemin evindeyim yarın o şehre geri dönmemi istiyor ama ben artık onu sevdiğimi hissetmiyorum ve çok soğudum ondan ne yapmam gerek bilmiyorum.'' diye arkadaşlardan gelen tavsiyeleri göz önünde bulundurarak ev tutturdum ona ve geri döndüm istanbuldan izmire bana seni seviyorum dön bir daha seni üzmeyeceğim asıl ailem sensin bundan sonra sen ben bebeğimiz seni asla kimse ezemez herkes de karşısında beni bulur istediğin gibi ailemle yüz göz etmeyeceğim ara sıra görüşürüz anladım ki hepsi ölecek bir gün ama biz seninle ölene kadar beraber olacağız evimizi tuttum gel dedi ve gittim kızlar. Eşyalar icraya verilmiş edilmiş güya evde bir yer yatağı bir tv mutfak eşyaları komple perdeler ve halılar büyük bir dolap ve aynalıktan başka bir şey yok kocaman da ev ben buna bile razı oldum sırf karnımdaki bebeğin hatrına ve eşimin de değiştiğini düşünerek gittim bir baktım kaynanamlara yakın ev istemiyordum hadi ona da eyvallah dedim 10 dakika yürüse kadın bizde yani neyse sürekli arıyor yine rahat yok yani her gün kaynanama götürüyor beni zorla saatlerce oturtuyor kadın hamile halimle benden iş bekliyor vicdan yok yani arada laflar sokuyor bazen de annecim kızım diyor eşim kızmasın diye eşim gık demiyor hani beni koruyup ezdirmeyecekti evimizde 4.günümüzde şiddet uyguladı en son sinir krizi geçirdim yere yatmış kulaklarımı tıkamış duymıycam seni yeter diye bağırırken üstüme dökülen suyla kendime geldim kalk yapma çocuk düşecek diyordu biraz bekle pınar dedim içimdenve bekledim bir daha vurmadı ama verdiği sözlerden birini daha tutmamış oldu bağırmalara azarlamalara hakaretlere de başladı arada sevgi gösterdi ama o yalvardığı zamanlardaki aşkı hissedemedim sesinde yüzünde de göremedim. Şımardı sanırım biraz yüz verince. Neyse çok düşündüm bebeğim için gittim babasız büyümesin diye ama olurunun olmadığını düşünüyorum artık izmirde ailesinin gölgesinde daha fazla yaşayamam diyerek bugün ordan kaçtım istanbula ailemin yanına geldim ve zerre pişman değilim bundan istanbulda aileme yakın bir ev tutmadıkça tek bir şans daha vermeyeceğim ona. Kızlar çok duygusal bir dönemdeyim hamileyim ufacık bir bebek var içimde ve yardım edin bana akıl verin lütfen
ben sadece dön geri desin istiyorum tekrar başka isteğim yok ondan pişman etsin allah çünkü ben çok çektimCanım illaki dön çok pismanim diyecek elbet ama ne kadar inanirsin düzeleceğine bilmiyorum. Aslında yok canından bi yana yapmak zorunda olduğu şeyleri yapmış evleniyor sa bunlar olmak zorunda zaten.. Ailesinden kopamiyor evliliği yürütecek kapasitesi yok bence birde bebek olacak dönmesini istiyorsun belli ama çok iyi düşün. bebeğine birşey de olabilir di o kavgada o zaman kendi bebeğini katletmiş olacaktı Allah korusun.
2 günKaç gün sonra geri döndü?
benim yaşadığımı yaşarsan azıcık empati yeteneğin gelişebilir önyargıdan uzaklaşırsın belki sen benim şuanki psikolojimi anlayamazsın aynı zamanda hamileyim ve duygusal bir dönemdeyim. İnsanların konularına eleştirmek için değil yardım için yaz ya.O kadar sopa yiyip hala bisey olmamis gibi nasil davraniyorsunuz? Dayağa piskinlestiniz galiba yiye yiye? Size vuran adamla ayni yataga girip, bir daga nasil birbirinizle mutlu mesut aşk yasayacaksiniz? Hoş aşk ve sevginin evliliginizde olmadigi asikarda hala buradan ev tutarsa donecegim diyorsunuz ya. Bu rahatlik nereden ileri geliyor acaba
senin derdin nedir arkadaşım?Bu erkekler ne kadar odun öküz ya
adam olursa burdan ev tutarsa bir şans verebilirim...bilmiyorum kafam allak bullak
Bu konuda denilecek tek sey bosanmaktır. Sizin icin sopa yemek normal birsey olabilir ancak normalde bahsettiginiz sey her evlilikte olan cozulebilecek veya katlanilacak birsey degil. Şiddete hayır diye millet kendini yirtar bide. Valla bosuna cunku bizimkiler dayak yedigi adamin evine donmeye hazir. Ne diyelim yani.benim yaşadığımı yaşarsan azıcık empati yeteneğin gelişebilir önyargıdan uzaklaşırsın belki sen benim şuanki psikolojimi anlayamazsın aynı zamanda hamileyim ve duygusal bir dönemdeyim. İnsanların konularına eleştirmek için değil yardım için yaz ya.
ne zaman tutar sence ben tutacağını sanmıyorumAha buraya yaziyorum istanbuldan ev tutar. Dogumdan sonrada anasi bi sekilde gonlunuzu alir alamasada bi sekilde torun gormeye gelip haftalarca kalir. O bebek dogduktan sonra rahat yok size o kadin ne yapar ne eder torunumu gormek hakkim diyip rahat birakmaz sizi. Neticede kocaniz yine basa döner. Ama insallah boyle olmaz. Rabbim yardimciniz olsun.
Bence parasi az olsa bile borc yapar cocuk dunyaya gelmeden iyi kötü bi ev tutar.ne zaman tutar sence ben tutacağını sanmıyorumama yazacağını düşünüyorum kısa zamanda
dediğim gibi ben yazacak diyorum mutlaka da arayacak pişmanım seviyorum hatamı anladım diye... ama annesi büyücü onun dizinin dibinde oturmaya mahkum yaniBence parasi az olsa bile borc yapar cocuk dunyaya gelmeden iyi kötü bi ev tutar.
Ama şuda var sorumluluk zor gelirde cocugun yukunu sirtina almak istememe durumuda olabilir kimbilir belkide bundan sonra anasinin dizinin dibinde oturur.
öyle bak 2 sene boyunca yapmadığını bırakmadı onu bir terk ettim peşimde koştu dön dön dön diye pişmanım diye herkes ettiğini mutlaka çekiyor benimki yalvarmaya başlar yakında elbetBen ailemin yakınından ayrılmazdım, ayrılmıyorum da... Aramızda 15 hafta var, henüz gücünü kaybetmemişken kararlı ol..
Stres yasak diye sesimi çıkaramıyorum ben de hiçbir şeye. Her şeyi doğumdan sonraya saklıyorum.. Gün gelir devran döner demişler.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?