Böyle konular normalde yasak. Büyü falan yani. Sana söylüyorum ban yeme konun kapanmasin diye. Ama o zaman yapacagin sey bol bol dua etmek. O zaman hicbir sey olmaz. Allaha sigin. O istemezse büyü falan tutmaz.ayrılmak istese de ayrılamaz arkadaşımbüyüden başını kaldırmıyor ki kadın kimse de bilmiyor onun bu yönünü ben hariç çünkü evimde bulmuştum allah yardımcım olsun çok zor yaşadıklarım ama duygusalım işte 1 hafta asla dönmem diyorsam öbür hafta gidiyorum babam ben gittikten sonra hocaya gitmiş senin kızının orda kalan eşyalarına büyü yapmış bu kadın kızını kendilerine bağlamaya çalışıyor geri gelsin diye uğraşıyor demiş bozmuş yapılan büyüyü ama belirtmiş sürekli tekrar ediyor bu büyü tekrar tekrar yaptırıyor demiş
bol bol dua ediyorum zatenBöyle konular normalde yasak. Büyü falan yani. Sana söylüyorum ban yeme konun kapanmasin diye. Ama o zaman yapacagin sey bol bol dua etmek. O zaman hicbir sey olmaz. Allaha sigin. O istemezse büyü falan tutmaz.
ailesini silince değil beni ailesine ezdirmeyince...ailesini silince mi adam oluyor.anlayamadım
bugün güzel bir iş teklifi aldım aslında bu süreçte onu değerlendirmeyi düşünüyorum borçlarım var eşim sayesinde onları ödemem gerek... cumartesi pazar tatil bankalarla ilgili destek hattında çalışacağım yemek şirkete ait yol desen servis var sabah 9 akşam 18:30 paydosoff resmen kötünün kötüsü insanlarla karşılaşmışsınız. elinden gelenin hepsini yap uzak kalmak için
bugün güzel bir iş teklifi aldım aslında bu süreçte onu değerlendirmeyi düşünüyorum borçlarım var eşim sayesinde onları ödemem gerek... cumartesi pazar tatil bankalarla ilgili destek hattında çalışacağım yemek şirkete ait yol desen servis var sabah 9 akşam 18:30 paydos
Allah hakkında hayırlısını versin..Yuva kurmak çok zor yıkmak cok kolay o konuda asla fikir veremem ama bir adam bi kere elini kaldırdıysa ki hamıle halınle sana sıddet uyguladıysa devamı da gelır.. cok sevıyorsan ve barıscaksan da bence ne senın aılenın yakınında ne onun aolesının yakınında ıkı tarafa da uzak bıyerde yasayın.Allah yardımcın olsun cok zor
gerçekten olacak demiyorum ama yapacağını düşünüyorum o da bebek için en fazla... beni sevdiğini düşünmüyorum seven insan kıyamaz çünkü
dua ediyorum sürekli haline şükretmeli insan allah bir kapıyı kapasa yeni bir kapı açıyor elbetyanlış anlamadıysam sen kandın gittin 4. günde hem de bebeğin karnındayken sana vurdu öyle mi? hala daha burdan ev tutarsa olur diyorsun..
ruh hastası bu adam ya, şükret ailen var. ne demek aileme yakın ev tutmadıkça tek bi şans vermicem..
yahu canım benim sen git sadaka ver nolur, hemen de boşan. gitsin anasıyla yaşasın köpek. ne ahlak, ne vicdan ne de insanlık var bunlarda.
ben allaha sığınıyorum dua ediyorum o korur bizi şerlerden... inşallah düzelir her şey artık tek temennim osakın affetme. o büyücü kv gün gelir bebeğini elinden almak için büyü yapar. şimdiden boşan hem kendini hem bebeğini kurtar.
Aminnn canimmm Aminnnn. Inşallah.bol bol dua ediyorum zatenbebeğim sağlıklı doğsun mutlu olayım artık güleyim istiyorum. Çünkü o karnımda hissediyor şuan mutsuzluğumu en çok ona üzülüyorum ben işte kendimi geçtim
ettiğini çeksin yeter bana...karnımdaki bebek için o da zor şeyler yaşadım çünküGerçekten üzülürek okudum çok zor şeyler yaşamıssın ama şükürki kaderim diyip çekerim tripli kadınlardan değilsin, canını kurtarmışsın. Bu adam bildiğin psikopat ya keşke çocuk yapmasaydın ama olmuş işte. Eğer çocuğunu düşünüyorsan bu adamla aynı eve sokmazsın. İstanbula gelsede hiç bişey değişmez emin ol. Zorlama boşan derim, evet demesi kolay ama başka türlüsüde Mantıklı değil...
Ailenin arkanda olması çok iyi, valla kocaysa bulunur yani emin ol daha iyisini bulursun. Ne hali varsa görsün Allah korkusu yok hamile kadına vurmak nasıl bi vicdandır ya.
dualarınızı eksik etmeyin siz de kızlarAminnn canimmm Aminnnn. Inşallah.
Dualarim seninle canim. Ben daha ugrayamadim ama burada dua topikleri var. Bir göz at istersendualarınızı eksik etmeyin siz de kızlar
sağol canım bakarım :) bugün namazımı kıldım duamı ettim mübarek günde içim ferahladıDualarim seninle canim. Ben daha ugrayamadim ama burada dua topikleri var. Bir göz at istersen
Allah kabul etsin tatlım.sağol canım bakarım :) bugün namazımı kıldım duamı ettim mübarek günde içim ferahladı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?