öyle bir ben bilirim bir de allah ama ailesinin yakını sıkıntı işte dediğim gibi annesi büyü yapıyor...İzmirin havasi kotude istanbul havasimi iyi gelecek ona adam siddete meyilli adam icin mekanmi onemli sokaktada yapar evdede heryerde ne yadadigini sen biliyorsun.
tek endişem bebeğimBöyle bir adam istanbul dan ev tutsa ne olacak tutmasa ne olacak?
bu seferde kaynanan gelecek İstanbul a ne değişecek.
inanamayarak okudum, dayak yemişsin, hamilesin ve üstüne kovayla su dökülüyor...
hala bi terkettim peşimde koştu, yakında yalvarmaya başlar diyorsun?!Aklım almıyor, tavsiye istiyorsan ayrıl hayatını kur .böyle birinden asla hayır gelmez.
ayrılmak istese de ayrılamaz arkadaşımO kılkuyruk kocan anasinin dizinin dibinden ayrilamaz. Birde şiddet gormussun. Ne yap ne et daha fazla yipranma arkadaşım.
allah cümlemizin yardımcısı olsun her konudaUmarım bir kez daha yalvarıp yakarıp aklınızı çelmez, Allah yardımcınız olsun
amin inşallah sadece mutluluk istiyorum artık başka şeyde gözüm yok ne para ne pul umrumda değil sadece mutlu huzurlu bir hayatım olsun eskisi gibi gülümsemek istiyorumhamile halinizle size şiddet uygulayan bir adamdan ne kocalık bekleyin ne de babalık bekleyin.
o halinizle sadece size değil çocuğunuza da doğmadan şiddet uygulamış oldu.
inşallah bundan sonra hakkıınızda hayırlısı olur
eve almama gibi bir seçeneğin maalesef olmuyor yoksa ev diye bir şey ortada kalmıyor o an ailesinin yanına taşıyor seni ve bir daha ordan kurtuluşun zor oluyoryanlisi kadinlar mi yapiyor bu konuda? onlari eve almamanin bir yolu olmaliydi..evi terk ederek sahayi onlara birakmis oldun belkide bi nevi..herneyse ne bilim iste.
Allah akil fikir versin ne diyeyim vallahi zor..dayatmayla cok zor. anlayissiz insanlarla karsilastirmasin Rabbim kimseyi.eve almama gibi bir seçeneğin maalesef olmuyor yoksa ev diye bir şey ortada kalmıyor o an ailesinin yanına taşıyor seni ve bir daha ordan kurtuluşun zor oluyor
gerçekten deAllah akil fikir versin ne diyeyim vallahi zor..dayatmayla cok zor. anlayissiz insanlarla karsilastirmasin Rabbim kimseyi.
çok duygusalım işte ne yapacağım bilmiyorum ya da ne düşüneceğim. eşim geri adım attı zaten haklı gibi üste çıkmak için. beni bir kere daha kandırdın benim için bu ilişki bitti hoşçakal yazdı ben otobüsteyken... şimdi ne yapar bilmiyorum ya yalvarır tekrar seviyorum ediyorum diye ya da bir süre sessiz kalmayı dener beni hatalı hissettirmeye uğraşırkonu sahibi ben okuduğum ve yazdığınız yorumlara bakarsak siz eşiniz dönse affediceksiniz ama istanbulda olursa ,lakin bu dayağın istanbulu izmiri yok ailen destek te olsa kapı kapanınca içini kimse bilmeyecek ,siz eşinizin düzeleceğine inanıyorsanız ki inşallah negatif düşünen bizler utanır ,şahsen ben zerre kadar inanmıyorum ,şöylede bir durum var aileniz eşinizin bu yaptıklarına karşı size sahip çıkmışken neden başa dönmek istiyorsunuz?bebek olunca eşinizin bebekle arasındaki duygusal bağı görüp hiç ayrılmak istemeyeceksiniz ,bu seferde bebeğim babasını özler babasız büyüyecek diyeceksiniz,bakın bu aralar açılan konulara çoğu kişinin aile desteği de yok ve hamile boşanmak isteyen konular la dolu
çok duygusalım işte ne yapacağım bilmiyorum ya da ne düşüneceğim. eşim geri adım attı zaten haklı gibi üste çıkmak için. beni bir kere daha kandırdın benim için bu ilişki bitti hoşçakal yazdı ben otobüsteyken... şimdi ne yapar bilmiyorum ya yalvarır tekrar seviyorum ediyorum diye ya da bir süre sessiz kalmayı dener beni hatalı hissettirmeye uğraşır
onu bırakıp gittiğim için diyor bir kez daha kandırdın beni diye ama onca şeye bırakmakla haklı değil miyim zeytinyağı gibi üste çıkıyor bana yalvardın dön dedin döndüm seviyorum dedin inandım değiştim dedin güvendim ama geldim yine aynısın dayak attın bir kere bile olsa hakaret ediyorsun sürekli hani onca söz nerde? özür dileyeceği yerde de beni kandırdın bu ilişki benim için bitti diyebiliyorsun taktikleri bu onun allah pişman eder elbetSiz kandırmışsınız! Hem de bir kere daha kandırmışsınız! Nasıl olmuş bu kandırmalar?
inada bindirdi kendini haklı görüyor ya o komiğime gidiyor... pişman olacak da burdan ev tutar mı bilinmez o kadar gücü yok şuan ama dişini sıksa burda teklifler var ona değerlendirebileceğiErkek milleti değil mi al birini vur otekini. Ya bunların hepsi aynı , yalan dolan seviyorum ölüyorum bitiyorum. Allah yardimcin olsun çok zor . Bence kararının kesin ve net olduğunu göster ona sakin dönme tekrardan . Ailene yakın bir yerden ev tutsun Ailene yakın ol . Sana bisey yapacağı zaman arkanda ailen olduğunu bilsin . Baktın yine olmazsa boşa defolsun gitsin ya senin canından sağlığından bebegin den değerli ne var ki ..
gerçekten olacak demiyorum ama yapacağını düşünüyorum o da bebek için en fazla... beni sevdiğini düşünmüyorum seven insan kıyamaz çünküBüyü vs deyip kendinizi sartlamayin hamilesiniz hassasiniz sadece. Allah dilemedikce buyu tutmaz. Size vurmus mazosist misiniz hala Istsnbulda olursa affederim vs diyorsunuz. Yok bu adam duzelmez yalan soylemis vurmus hala bi af dilesin yalvarsin beklentisindesiniz yapmaz yapsada sahte belli yani.
Sorun is guc degilki sorun davranisi.adam okadar size yalvariyor birsuru sozler veriyo gittiginizin dorduncu gunu size sinir krizi gecirtiyor.iyi dusunun lutfen malesef huylu huyundan vazgecmiyor.burda büyüdü o da istanbulda doğma büyüme 2 senedir izmirde ve burdan çok iş teklifleri var ona
işte aynen sorun tam da bu ve aslında ben nedenini biliyorum ben vazgeçince yaptığı her şeye pişman olup hatasını anlıyor sevdiğini fark ediyor. Ama ben geri dönünce ohhh döndü nasılsa elimin altında bu benim moduna giriyor. ve ben bundan sıkıldım işte. şimdi tekrar vazgeçtim ne zaman vazgeçsem ilk günler 3,4 gün falan tavır alıyor tehdit vari mesajlar atıyor sonra bakıyor benden ses seda yok pişman oluyor bu seferde bitti benim için bu ilişki dedi dün bugün de hiç yazmadı aramadı sormadı birkaç gün sonra hatasını anlayıp yine pişman olacak benden de ses çıkmayınca... şuan büyük ihtimalle aile baskısı da yaşıyordur. allahım bana yaptıklarını misliyle çektirsin ahım bu.Sorun is guc degilki sorun davranisi.adam okadar size yalvariyor birsuru sozler veriyo gittiginizin dorduncu gunu size sinir krizi gecirtiyor.iyi dusunun lutfen malesef huylu huyundan vazgecmiyor.
Canim benim yaaa çok üzüldüm gerçekten allah yardimcin olsun .s.s.s.sMerhaba arkadaşlar daha önce konu açmıştım. Konumda söylemiştim
''ben 1 senedir evliyim eşim beni ailesi yüzünden çok üzdü ezdi hak etmediğim çok şey işittim eşimden hep sabrettim bebeğim için karnımdaki özellikle..ailesiyle birlikte yaşamaya zorladı beni evimizi boşaltıp ailesi kötü insanlar evimizde bile başbaşa kalamıyorduk her hafta geliyorlardı 3,4 gün kalıyorlardı ben de artık dayanamadım ve eşimi terk ettim şimdi çok akıllanmış ne istersem yapıyor ev tutacağım ailemle de mesafe koyacağım senin değerini anladım biz artık 3 kişilik bir aileyiz sen ben doğacak bebeğimiz onlar bir gün ölecek ama sen benim yanımda olacaksın son nefesime kadar bunu anladım beni terk ettiğinde diyor seni çok seviyorum çok aşığım falan diyor şuan annemin evindeyim yarın o şehre geri dönmemi istiyor ama ben artık onu sevdiğimi hissetmiyorum ve çok soğudum ondan ne yapmam gerek bilmiyorum.'' diye arkadaşlardan gelen tavsiyeleri göz önünde bulundurarak ev tutturdum ona ve geri döndüm istanbuldan izmire bana seni seviyorum dön bir daha seni üzmeyeceğim asıl ailem sensin bundan sonra sen ben bebeğimiz seni asla kimse ezemez herkes de karşısında beni bulur istediğin gibi ailemle yüz göz etmeyeceğim ara sıra görüşürüz anladım ki hepsi ölecek bir gün ama biz seninle ölene kadar beraber olacağız evimizi tuttum gel dedi ve gittim kızlar. Eşyalar icraya verilmiş edilmiş güya evde bir yer yatağı bir tv mutfak eşyaları komple perdeler ve halılar büyük bir dolap ve aynalıktan başka bir şey yok kocaman da ev ben buna bile razı oldum sırf karnımdaki bebeğin hatrına ve eşimin de değiştiğini düşünerek gittim bir baktım kaynanamlara yakın ev istemiyordum hadi ona da eyvallah dedim 10 dakika yürüse kadın bizde yani neyse sürekli arıyor yine rahat yok yani her gün kaynanama götürüyor beni zorla saatlerce oturtuyor kadın hamile halimle benden iş bekliyor vicdan yok yani arada laflar sokuyor bazen de annecim kızım diyor eşim kızmasın diye eşim gık demiyor hani beni koruyup ezdirmeyecekti evimizde 4.günümüzde şiddet uyguladı en son sinir krizi geçirdim yere yatmış kulaklarımı tıkamış duymıycam seni yeter diye bağırırken üstüme dökülen suyla kendime geldim kalk yapma çocuk düşecek diyordu biraz bekle pınar dedim içimdenve bekledim bir daha vurmadı ama verdiği sözlerden birini daha tutmamış oldu bağırmalara azarlamalara hakaretlere de başladı arada sevgi gösterdi ama o yalvardığı zamanlardaki aşkı hissedemedim sesinde yüzünde de göremedim. Şımardı sanırım biraz yüz verince. Neyse çok düşündüm bebeğim için gittim babasız büyümesin diye ama olurunun olmadığını düşünüyorum artık izmirde ailesinin gölgesinde daha fazla yaşayamam diyerek bugün ordan kaçtım istanbula ailemin yanına geldim ve zerre pişman değilim bundan istanbulda aileme yakın bir ev tutmadıkça tek bir şans daha vermeyeceğim ona. Kızlar çok duygusal bir dönemdeyim hamileyim ufacık bir bebek var içimde ve yardım edin bana akıl verin lütfen
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?