Kocam maalesef adam olamıyor

İzmirin havasi kotude istanbul havasimi iyi gelecek ona adam siddete meyilli adam icin mekanmi onemli sokaktada yapar evdede heryerde ne yadadigini sen biliyorsun.
öyle bir ben bilirim bir de allah ama ailesinin yakını sıkıntı işte dediğim gibi annesi büyü yapıyor...

tek endişem bebeğim

O kılkuyruk kocan anasinin dizinin dibinden ayrilamaz. Birde şiddet gormussun. Ne yap ne et daha fazla yipranma arkadaşım.
ayrılmak istese de ayrılamaz arkadaşım büyüden başını kaldırmıyor ki kadın kimse de bilmiyor onun bu yönünü ben hariç çünkü evimde bulmuştum allah yardımcım olsun çok zor yaşadıklarım ama duygusalım işte 1 hafta asla dönmem diyorsam öbür hafta gidiyorum babam ben gittikten sonra hocaya gitmiş senin kızının orda kalan eşyalarına büyü yapmış bu kadın kızını kendilerine bağlamaya çalışıyor geri gelsin diye uğraşıyor demiş bozmuş yapılan büyüyü ama belirtmiş sürekli tekrar ediyor bu büyü tekrar tekrar yaptırıyor demiş

amin inşallah sadece mutluluk istiyorum artık başka şeyde gözüm yok ne para ne pul umrumda değil sadece mutlu huzurlu bir hayatım olsun eskisi gibi gülümsemek istiyorum

yanlisi kadinlar mi yapiyor bu konuda? onlari eve almamanin bir yolu olmaliydi..evi terk ederek sahayi onlara birakmis oldun belkide bi nevi..herneyse ne bilim iste.

yanlisi kadinlar mi yapiyor bu konuda? onlari eve almamanin bir yolu olmaliydi..evi terk ederek sahayi onlara birakmis oldun belkide bi nevi..herneyse ne bilim iste.
eve almama gibi bir seçeneğin maalesef olmuyor yoksa ev diye bir şey ortada kalmıyor o an ailesinin yanına taşıyor seni ve bir daha ordan kurtuluşun zor oluyor

eve almama gibi bir seçeneğin maalesef olmuyor yoksa ev diye bir şey ortada kalmıyor o an ailesinin yanına taşıyor seni ve bir daha ordan kurtuluşun zor oluyor
Allah akil fikir versin ne diyeyim vallahi zor..dayatmayla cok zor. anlayissiz insanlarla karsilastirmasin Rabbim kimseyi.

konu sahibi ben okuduğum ve yazdığınız yorumlara bakarsak siz eşiniz dönse affediceksiniz ama istanbulda olursa ,lakin bu dayağın istanbulu izmiri yok ailen destek te olsa kapı kapanınca içini kimse bilmeyecek ,siz eşinizin düzeleceğine inanıyorsanız ki inşallah negatif düşünen bizler utanır ,şahsen ben zerre kadar inanmıyorum ,şöylede bir durum var aileniz eşinizin bu yaptıklarına karşı size sahip çıkmışken neden başa dönmek istiyorsunuz?bebek olunca eşinizin bebekle arasındaki duygusal bağı görüp hiç ayrılmak istemeyeceksiniz ,bu seferde bebeğim babasını özler babasız büyüyecek diyeceksiniz,bakın bu aralar açılan konulara çoğu kişinin aile desteği de yok ve hamile boşanmak isteyen konular la dolu

Allah akil fikir versin ne diyeyim vallahi zor..dayatmayla cok zor. anlayissiz insanlarla karsilastirmasin Rabbim kimseyi.
gerçekten de ağlamak her an her saniye... ya o kadar çok şey yaşadım üzüldüm o kadar acılar çektim 2 sene ya 2 sene kolay mı az mı o kadar da çok şey yaptım fedakarlık düzeldi sandım ilk defa düzeldi annesinin etkisinden çıktı sandım annesine bağırdı bile haklı olduğumda bir kere ama kadında öyle bir şey var ki tek bir büyüyle yuvayı dağıtıyor allah hesabını burda da öbür taraftada sorsun o kadına ne kadar hakkım geçtiyse haram ediyorum... bebeğimi korumak şuan en büyük derdim öyle olmasa katlanırdım. Ama onun o ortamda o insanların içinde kalmasını istemedim. Onu ultrasonda gördüm tekrar büyümüş kıpır kıpır babası da ilk defa gördü heyecandan ağzı kulaklarındaydı mutluydu. O daha çok küçük arkadaşım ben onun için üzülüyorum kendimi geçtim. Babası adamlık etmiyor kötü biri belki belki de vicdansız belki seviyor beni belki sevmiyor belki sözleri de yalan her şeyi yalan ama yarın bir gün çocuğum babam nasıl biri neden ayrısınız dediğinde benim söyleyecek bir şeyim yok ki en kötüsü de bu...

çok duygusalım işte ne yapacağım bilmiyorum ya da ne düşüneceğim. eşim geri adım attı zaten haklı gibi üste çıkmak için. beni bir kere daha kandırdın benim için bu ilişki bitti hoşçakal yazdı ben otobüsteyken... şimdi ne yapar bilmiyorum ya yalvarır tekrar seviyorum ediyorum diye ya da bir süre sessiz kalmayı dener beni hatalı hissettirmeye uğraşır

Siz kandırmışsınız! Hem de bir kere daha kandırmışsınız! Nasıl olmuş bu kandırmalar?

Siz kandırmışsınız! Hem de bir kere daha kandırmışsınız! Nasıl olmuş bu kandırmalar?
onu bırakıp gittiğim için diyor bir kez daha kandırdın beni diye ama onca şeye bırakmakla haklı değil miyim zeytinyağı gibi üste çıkıyor bana yalvardın dön dedin döndüm seviyorum dedin inandım değiştim dedin güvendim ama geldim yine aynısın dayak attın bir kere bile olsa hakaret ediyorsun sürekli hani onca söz nerde? özür dileyeceği yerde de beni kandırdın bu ilişki benim için bitti diyebiliyorsun taktikleri bu onun allah pişman eder elbet

Erkek milleti değil mi al birini vur otekini. Ya bunların hepsi aynı , yalan dolan seviyorum ölüyorum bitiyorum. Allah yardimcin olsun çok zor . Bence kararının kesin ve net olduğunu göster ona sakin dönme tekrardan . Ailene yakın bir yerden ev tutsun Ailene yakın ol . Sana bisey yapacağı zaman arkanda ailen olduğunu bilsin . Baktın yine olmazsa boşa defolsun gitsin ya senin canından sağlığından bebegin den değerli ne var ki ..

Büyü vs deyip kendinizi sartlamayin hamilesiniz hassasiniz sadece. Allah dilemedikce buyu tutmaz. Size vurmus mazosist misiniz hala Istsnbulda olursa affederim vs diyorsunuz. Yok bu adam duzelmez yalan soylemis vurmus hala bi af dilesin yalvarsin beklentisindesiniz yapmaz yapsada sahte belli yani.

Reactions: anu
inada bindirdi kendini haklı görüyor ya o komiğime gidiyor... pişman olacak da burdan ev tutar mı bilinmez o kadar gücü yok şuan ama dişini sıksa burda teklifler var ona değerlendirebileceği

gerçekten olacak demiyorum ama yapacağını düşünüyorum o da bebek için en fazla... beni sevdiğini düşünmüyorum seven insan kıyamaz çünkü

burda büyüdü o da istanbulda doğma büyüme 2 senedir izmirde ve burdan çok iş teklifleri var ona
Sorun is guc degilki sorun davranisi.adam okadar size yalvariyor birsuru sozler veriyo gittiginizin dorduncu gunu size sinir krizi gecirtiyor.iyi dusunun lutfen malesef huylu huyundan vazgecmiyor.

Sorun is guc degilki sorun davranisi.adam okadar size yalvariyor birsuru sozler veriyo gittiginizin dorduncu gunu size sinir krizi gecirtiyor.iyi dusunun lutfen malesef huylu huyundan vazgecmiyor.
işte aynen sorun tam da bu ve aslında ben nedenini biliyorum ben vazgeçince yaptığı her şeye pişman olup hatasını anlıyor sevdiğini fark ediyor. Ama ben geri dönünce ohhh döndü nasılsa elimin altında bu benim moduna giriyor. ve ben bundan sıkıldım işte. şimdi tekrar vazgeçtim ne zaman vazgeçsem ilk günler 3,4 gün falan tavır alıyor tehdit vari mesajlar atıyor sonra bakıyor benden ses seda yok pişman oluyor bu seferde bitti benim için bu ilişki dedi dün bugün de hiç yazmadı aramadı sormadı birkaç gün sonra hatasını anlayıp yine pişman olacak benden de ses çıkmayınca... şuan büyük ihtimalle aile baskısı da yaşıyordur. allahım bana yaptıklarını misliyle çektirsin ahım bu.

Canim benim yaaa çok üzüldüm gerçekten allah yardimcin olsun .s.s.s.s

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…