Kocam maça gidiyorum dedi ama...

Samle_Tweety

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
17 Mart 2009
93
0
96
İstanbul
Arkadaşlar,
Ben aranıza yeni katıldım. 8 aydır evliyim. Çok severek evlendik. Bu zamana kadar da hiç problem yaşamadık. Eşim futbol aşığıdır. Kendisi de halı sahada futbol oynar. Dün akşama doğru akşam maç yok dedi. Ben işten çıkışta eve dönerken aradı ve maç varmış dedi. Ben de haliyle ok dedim. Eve geldiğimde maçıjn 8:30'da olduğunu söyledi. Ama 8.10 da hala hazır değildi. Sonra ben gidiyorum dedi. pijama ile. Bende bu kıyafetle mi oynayacaksın dedim. O da kıyafetlerinin arabada olduğunu söyledi. Spor çantasını da ben almıştım. Sadece kontrol için spor çantanda mı dedim. O da evet dedi ki bu mümkün değil çünkü çanta benim iş yerimde kalmıştı. Bende bunu söyledim. yok yok poşette yanlış söyledim dedi. Neyse. Sonuç olarak gitti. Yağmurlu bir akşamdı dün ve normal şartlarda sırılsıklam gelirdi. Ama bu sefer kuru geldi ve normalde hep ben sorarım nasıl geçti diye. Oturdu bana bir ton şey anlattı. Bence maça gitmedi. Başka bir yere gitti. Ama bunu nasıl öğreneceğim. Sormak da istemiyorum. Bir şekilde ağzından almam gerekiyor. Nasıl yapacağım bunu nolur yardım edin???

hımmm.belki gerçekten gitmiştir canım.arkadaşlarıyla bir araya geldiğinde nasıl geçti geçen maça gittiniz ya falan desen.ya da uyurken sorsan. aklıma bunlar geldi :))

ya da uyrken bi ara kaldır, dun aksam maça gitmemişsin şimdi öle dedin sayıkladın falan de. neredeydin de
bilinçliyken zor alırsın ağzından ama uykuluyken alabilirsin heralde :smiley-cool:

Eşinin arkadaşlarından maça giden ailecek görüştüğünüz kişiler varsa bi de onlara veya eşlerine sor bence maçın olup olmadığını ve eşinin oynayıp oynamadığını. Uyurken konuşturma fikride çok komik olmuş yani. Allah iyiliğinizi versin kızlar. sırnaşık şeysırnaşık şeysırnaşık şeysırnaşık şey

merhabalar öncelikle ben de aranıza yeni katıldım umarım kabul edersiniz bence en başta böyle kötü yönde düşünme belki senden habersiz bi şey yapmak istedi sürpriz olabilir mesela CADIARZU canını sıkma o yüzden :teselli: ve açıkça sor ama herkesin yanında diil zor durumda bırakmamak için

ya da uyrken bi ara kaldır, dun aksam maça gitmemişsin şimdi öle dedin sayıkladın falan de. neredeydin de
bilinçliyken zor alırsın ağzından ama uykuluyken alabilirsin heralde :smiley-cool:

Süper Fikir :lepi: bunu dene

kuru gelmesi normal, arabayla gidip gelmiş, orda duş falan alıp kurulanmış olabilir.. sen yine de kuruntu yapma bekle bakalım, daha yeni evlisiniz, ben de olsam kurtlanırdım tabii ama beklemek en iyis, haa çok mu dertlendin, ara herhangi bir maç arkadaşını sor.

ben şunu sormak istiyorum bu adam daha önce size nasıl bir yanlış yaptı ki?
tüm açıklarını kolluyor ve ondan şüpheleniyorsunuz..

maçta izlemıstır yedektır
yani kenarda oturmustur moralı bozuktur arkadasları belkı onu yedege almıstır

hadı dıyelım bırıyle sevıstı geldı
sevıusıp gelmıs ınsan oyle morealsız mı olur oyle cok mac mı anlatır

ama durmadan sen sormadan kurulmus gıbı anlatıyorsa yalandı o kısmına katılıyorum tum ıyı neytıme ragmen
yani macta degıldı yalan soyledı durmadan duraklamadan anlatıyorsa yalandır bunu uzmnlar soyluyor bendegıl.

ama genede esıne sor yagmur vardı nası ıslanmadın de, cunku benım bır sevgılım maca gıtmıstı hatırlıyoırum sonra demıstı kı dun yagmur vardı ya hanı ılıklerımıze kadar ıslandık gorsen demıstı.

ben şunu sormak istiyorum bu adam daha önce size nasıl bir yanlış yaptı ki?
tüm açıklarını kolluyor ve ondan şüpheleniyorsunuz..

arkadaşa katılıyorum size bu kadar kısa bi zamanda en ufak bişeyden şüphelenmenize sebep olacak tavırları mı oldu?
eğer öyle bi durum yoksa, eşiyle paylaşımı yüksek bi ilişkiniz varsa al karşına konuş derim ben.. söyle geçen böyle oldu ama benim aklıma takıldı diye anlatma şekilden az da olsa anlarsınız onca zamanlık sevdiğinizi :1hug:
eğer böyle bi durum varsa, uyurken laf alma işe yaramaz gibi geldi. ben bi arkadaşını ya da arkadaşının eşini arayın derim.. ama arayacağınız arkadaşına güveniyorsanız arayın sonra bozacının şahidi şıracı olmasın :1closedeyes:

kötü tarafından bakmak gerekirse: bence acemi bir yalancı eşin eline yüzüne bulaştırmış
ağzından laf almak için uykuya dalmak üzere olduğu zamanlarda sorarak öğrenebilirsin
iyi tarafından bakmak gerekirse de: belki sana bir süpriz yapmak için uğraşıyordur

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…