- Konu Sahibi Samle_Tweety
-
ya da uyrken bi ara kaldır, dun aksam maça gitmemişsin şimdi öle dedin sayıkladın falan de. neredeydin de
bilinçliyken zor alırsın ağzından ama uykuluyken alabilirsin heralde :smiley-cool:
Arkadaşlar,
Ben aranıza yeni katıldım. 8 aydır evliyim. Çok severek evlendik. Bu zamana kadar da hiç problem yaşamadık. Eşim futbol aşığıdır. Kendisi de halı sahada futbol oynar. Dün akşama doğru akşam maç yok dedi. Ben işten çıkışta eve dönerken aradı ve maç varmış dedi. Ben de haliyle ok dedim. Eve geldiğimde maçıjn 8:30'da olduğunu söyledi. Ama 8.10 da hala hazır değildi. Sonra ben gidiyorum dedi. pijama ile. Bende bu kıyafetle mi oynayacaksın dedim. O da kıyafetlerinin arabada olduğunu söyledi. Spor çantasını da ben almıştım. Sadece kontrol için spor çantanda mı dedim. O da evet dedi ki bu mümkün değil çünkü çanta benim iş yerimde kalmıştı. Bende bunu söyledim. yok yok poşette yanlış söyledim dedi. Neyse. Sonuç olarak gitti. Yağmurlu bir akşamdı dün ve normal şartlarda sırılsıklam gelirdi. Ama bu sefer kuru geldi ve normalde hep ben sorarım nasıl geçti diye. Oturdu bana bir ton şey anlattı. Bence maça gitmedi. Başka bir yere gitti. Ama bunu nasıl öğreneceğim. Sormak da istemiyorum. Bir şekilde ağzından almam gerekiyor. Nasıl yapacağım bunu nolur yardım edin???
ben şunu sormak istiyorum bu adam daha önce size nasıl bir yanlış yaptı ki?
tüm açıklarını kolluyor ve ondan şüpheleniyorsunuz..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?