Kocam maça gidiyorum dedi ama...

Bence canım sen boşuna kuruntu yapıyorsun çünkü hiçbir erkek çapkınlığa eşofmanla gitmez...Parfüm sıktı süslendi püslendi kravat taktı gibi şeyler söyleseydin tamam ...Bence kocişinin aklına hiç karpuz kabuğu düşürme ..Bak sonra adam ben neymişim bee pozlarına girer demekki kadınlar arasında bi popülaritesi olabilecek kapasitedeyim der aman kardeş sussss sus.... biz bayanlar bazı işlerimizi sessiz sedasız yapmayı öğrenmeliyiz ...Doğadaki tüm canlılar avını yakalamadan önce sessiz sessiz yaklaşır zayıf anını görünce saldırır..Ama benim içim içimi kemiriyor dersen ben derimki bekle şüpheli hareketlerin devamı gelecekmi heee gelirse o zaman yine konuşuruz canım benim ama gerçekten ben bu konuda şüphe edilecek bi durum görmüyorum ...Sevgiler a.s.

o akşam eve ıslak dönmedi dedin ama bir ayrıntıyı atlama, maçtan dönen adam maçta mıydı nerdeydi anlaşılır, eve geldiğinde yorgun muydu, terli miydi, hangi kıyafetle gitti, kaç saat sonra geldi...sonuçta halı saha maçında yorulmuyor mu bunlar? ayrıca daha önce döndüğünde sana bir sürü şey anlatıyor muydu ki?

arkadaş yok piyasada ben de merak ettim noldu acep...

hiç kimseyi tanımıyormusun
onunla beraber maça giden?
iş arkadaşları,başka brileri
ara sor
ama bence açık açık sorup öğrenmek en iyisi

bence fazla kurcalama canım yat kulağının üstüne
şeytanın işi gücümü var açar bi tarafını eğer yanlış bişi yaptıysa.

Arkadaşlar,
Desteğiniz ve yardımlarınız için çok çok teşekkür ederim. Eşimle açık açık konuştum ve hakikaten maça gittiğini öğrendim. Bir arkadaşını tanıyorum. Onunla da laf arasında konuşurken maçı sıkıştırdım. O da yineleyince artık bana şüphe için yer kalmadı. Çok çok teşekkürler:)))

Şu uykuda sayıkladın maça gitmemişsin olayına çok güldüm yaaaa. Düşünsenizde adam gece uyurken şöylemi söylüyecek;" Beeen düüüüün maçaaa gitmeeedimmm. Been dünnn maça giitmediiim."

çok sevindim ... Sabah sabah mutlu oldum inan ... Demek ki neymiş ; eşiniz

dürüstmüşyerimseniben

bende sevindim ama bastada okuyunca zaten abarttiginizi dusunmustum acikcasi. bence esinize biraz daha guvenin gereksiz yere iliskinizde huzursuzluk olmasin.............

ah be canım güven nasıl birşey senin için anlayamadım en ufak ve tutarsız şeylerde kırılıyormu öyle ya bazen görüpte tamam bu böyleymiş dediğimiz şeyler bile tam tersine çıkıyor lütfen ama lütfen bazen güvenebilmeyi öğrenelim yaaaaaaaaa:çok üzgünüm:benneyaptımki

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…