Kocam mesajda ölümle tehdit etti yardim !!

kadersiz0101

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
5 Aralık 2022
26
52
3
28
Daha önce üç çocuğumla kadın sığınma evine alirlarmi die yazmıştım sizlere...
Kocama boşanmak istediğimi çocuklarımı alıp gideceğimi söyledim gün içinde mesaj ile bana seni öldürürüm çocukları da öyle bı halt yiyemezsin dedi ailem sahip çıkmıyor kadın sığınma evine alıp almicaklari belli değil napcam bilmiyorum bu mesaj ile polise gitsem beni çocuklarımı kurtarirlarmi yardım lütfen !!! Dayanacagim kimsem yok başka sehire gidersem beni bulursa herşey yapabilir korkuyorum

Polise gitmekten başka şansınız yok

Polis geri gönderirse veya sorguya alipda bırakirsa daha kötü olur benim için mesajı göstermem yeterli mi bilmiyorum ekran resmi aldım
Savcılığa git polise de git ama ilk işin savcılık olsun uzaklaştırma çıkar muhtemelen imkanın ne bilmiyorum ama ben olsam adres değiştirmeye çalışırdım

Polise şikayette bulununca sizin ifadenizi alıyorlar savcı ile onlar iletişime geçip uzaklaştırma kararı alıyorlar arkasından ifade için çağırıyorlar ifadesini alıp saliyorlar orda size nasıl yardımcı olurlar bilmiyorum sığınma için ama ilk süreç bu şekilde ihlal ederse uyarı sonra iki günlük zorlama hapsi

Polise gidip önce kadın sığınmaya 3 çocuğunla alınıp alınmayacağını sor.
Ondan sonra şikayetçi ol.
Eğer alınmazsan işler daha da karışabilir .
Allah korusun o pislik zarar verebilir.
Bende ondan korkuyorum alacakların dan emin olsam gidicem yoksa daha kötüye saricak iş

Keşke o evden çıkmadan böyle bir adama boşanacağım demeseydiniz. Daha mantıklı hareket etmeniz, saman altından su yürütmeniz gerekirdi. Adamın ne olduğunu bilerek bu şekilde hareket etmeniz olmamış.
Polise gidin. Umarım kadın sığınma evine alırlar sizi de kurtulursunuz.

Bende ondan korkuyorum alacakların dan emin olsam gidicem yoksa daha kötüye saricak iş
İnternetten baktım çocuklar anneleriyle kabul edilir , erkek çocuklarının 14 yasını geçmemiş olması gerekir yazıyor.
Fakat tabi siz polise gidip önce bir sorun yanlış bilgi olmasın .
Eğer çocukları da alacaklarsa hemen şikayetçi olun öyle kadın sığınma evine gidin.

Diğer türlü sadece ifadesi alınıp , uzaklaştırma verilip salınıyor.

Bu mesaj ile hemen polise gidip, uzaklaştırma almalısınız.

Hiç mi haberleri okumuyorsunuz?
Uzaklaştırma alsa ne olur?
Daha da kinlenecektir.
Bence sessiz olun, huyuna gitmeye çalışın, göze batmayin, bosanicam falan deyip iyice düşman yaratmayin kendinize.
Sizin elinizde ne bir mesleğiniz var, ne siginabilecegini bir aileniz, yapmanız gereken para biriktirmek ilk etapta, bir mesleki beceri kazanmaya çalışmak.
Sakın tekrar ayni aptallığı yapmayin, önce para ve meslek; sonra çekip gideceksiniz.
Ne sığınma evi ne de başka bir şey çözüm, sizin ve kızlarınızın sonunu kötü yola düşürürsünüz bu şekilde bomboş kaçarak.

Sakın ihmal etme!
Savcılığa git ve can güvenliğim yok diyerek ihbarda bulun, uzaklaştırma kararı al. Kadın sığınma evine de yerleştirilirsin.

Ya keşke camiden anons ettirseymişsiniz boşanacağınızı. Her şeyi ayarlayıp, uzaklaşıp sonra tebliğ ediverin adama. Potansiyeli tehlike olan bir erkek için yangına körükle gitmektir bu.
Yani her şeyi göze alıp polis savcı Allah ne verdiyse şikayetçi olun. Uzaklaştırın.
Ya da suyuna gider gibi yapıp bir süre hazırlanın bu boşanma için.
Aklıma bi şey gelmedi başka.

Konu sahibi çok geçmiş olsun, dualarım seninle, sana baro ile görüş denildi. Barodan ücretsiz avukat talebi olduğunda biri sana atanır denildi. Hemen çocuklarla git görüş baroyu ara. Her şehrin bir avukatlık barosu oluyor. Sana önceki konunda telefon numaraları bulundu. Oraları mor çatı falan ara.
Kades Uygulamasını telefona indir.
Bir iki saçma yorum yapanları sallama. Korkma.
Telefonla ulaş sonra karakola gidersin. Orada bayan bir polis bul konuş. Sana süreç konusunda yardımcı olurlar. Eğer alınmama ile ilgili bir problem olup olmayacağını dernekler söyler . Sıkıntı olacağını sanmıyorum. Hatta biri orada çalışıyorum demişti H hazal94 inşallah görür ve yanıt verir. Bu işi yapıyorum demiş

Kadın dernekleri var onlara ulaşın sizi yönlendirler.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…