- 5 Aralık 2022
- 26
- 52
- 3
- 28
- Konu Sahibi kadersiz0101
-
Polise gitmekten başka şansınız yokDaha önce üç çocuğumla kadın sığınma evine alirlarmi die yazmıştım sizlere...
Kocama boşanmak istediğimi çocuklarımı alıp gideceğimi söyledim gün içinde mesaj ile bana seni öldürürüm çocukları da öyle bı halt yiyemezsin dedi ailem sahip çıkmıyor kadın sığınma evine alıp almicaklari belli değil napcam bilmiyorum bu mesaj ile polise gitsem beni çocuklarımı kurtarirlarmi yardım lütfen !!! Dayanacagim kimsem yok başka sehire gidersem beni bulursa herşey yapabilir korkuyorum
Polis geri gönderirse veya sorguya alipda bırakirsa daha kötü olur benim için mesajı göstermem yeterli mi bilmiyorum ekran resmi aldımPolise gitmekten başka şansınız yok
Savcılığa git polise de git ama ilk işin savcılık olsun uzaklaştırma çıkar muhtemelen imkanın ne bilmiyorum ama ben olsam adres değiştirmeye çalışırdımPolis geri gönderirse veya sorguya alipda bırakirsa daha kötü olur benim için mesajı göstermem yeterli mi bilmiyorum ekran resmi aldım
Bende ondan korkuyorum alacakların dan emin olsam gidicem yoksa daha kötüye saricak işPolise gidip önce kadın sığınmaya 3 çocuğunla alınıp alınmayacağını sor.
Ondan sonra şikayetçi ol.
Eğer alınmazsan işler daha da karışabilir .
Allah korusun o pislik zarar verebilir.
İnternetten baktım çocuklar anneleriyle kabul edilir , erkek çocuklarının 14 yasını geçmemiş olması gerekir yazıyor.Bende ondan korkuyorum alacakların dan emin olsam gidicem yoksa daha kötüye saricak iş
Bu mesaj ile hemen polise gidip, uzaklaştırma almalısınız.Daha önce üç çocuğumla kadın sığınma evine alirlarmi die yazmıştım sizlere...
Kocama boşanmak istediğimi çocuklarımı alıp gideceğimi söyledim gün içinde mesaj ile bana seni öldürürüm çocukları da öyle bı halt yiyemezsin dedi ailem sahip çıkmıyor kadın sığınma evine alıp almicaklari belli değil napcam bilmiyorum bu mesaj ile polise gitsem beni çocuklarımı kurtarirlarmi yardım lütfen !!! Dayanacagim kimsem yok başka sehire gidersem beni bulursa herşey yapabilir korkuyorum
emin değilim ama uzaklaştırma kararı çıkarabilirsiniz sanırım mesajla. Sığınma evi de talep edebilirsiniz.Polis geri gönderirse veya sorguya alipda bırakirsa daha kötü olur benim için mesajı göstermem yeterli mi bilmiyorum ekran resmi aldım
Sakın ihmal etme!Daha önce üç çocuğumla kadın sığınma evine alirlarmi die yazmıştım sizlere...
Kadın dernekleri var onlara ulaşın sizi yönlendirler.Daha önce üç çocuğumla kadın sığınma evine alirlarmi die yazmıştım sizlere...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?