Kocam mesajda ölümle tehdit etti yardim !!

Bir de mesajlara katılmamak elde değil. Bu durumu yaşayan hanımlar: bu adamların kumaşı belli. Yani bir çok kadın evden gitmeden tutturuyor ben boşanacağım. Ve ya son kez konuşalım diyorlar tak vuruyorlar. Zaten adam adam değil ki, ne yapacağını düşünüyorsunuz? "Ah canım al sana nafaka, getir anlaşmalı belgesini de imzalayayım" demeyeceği aşikar değil mi? Kararınızı verip uygulayacaksınız.

Kızanlar olmuş ama biraz realite de bu maalesef. Eğer huyuna gidiyor göründüğünüzde şiddet veya benzeri durumlar olmayacaksa tehdit yoksa uyuyan yılanı uyandırmanın anlamı yok ince ince kafanızda plan yapacak para biriktirecek sessiz sedasız ortadan kaybolacaksınız aksi durumda yine siz tehlikeye düşüyorsunuz. Kızmayın hiç maalesef ideallerle gerçekler tutmuyor işte.

Kesinlikle polise gidin ve kadın sıgınma evi içinde gereklı arastırmaları yapın alıyorlsrsa hemen gidin

Alo 183'ü arayıp bilgi aldınız mı hiç? Size en doğru yolu gösterirler diye düşünüyorum.

Ne yapsın öldürülmeyi mi beklesin o evde?
Seni öldürürüm diyen adamla mı yatsın .
Huyuna mı gitsin?
Adam piskopat manyak siz ne diyorsunuz ya
Şu an gündemde olan haberde kadın delilleri toplayıp öyle gitmiş sığınma evine. kardeşleri video çekmiş yalanlamak için kardeşi diyor ki gittiği günden önceki gun kocasıyla gülüyordu diyor demek ki kocasının huyuna gitmiş. eğer böyle yapmasaydi bu iğrenç haber ifşa olmazdi. yaşadıkları yenilir yutulur şeyler değil küçücük yaşta.. umarım bundan sonra çok mutlu bir hayatı olur. ona igrenclikleri yaşatanlar da gereken cezayı alır.

Ya neden aklınızı kullanmiyorsunuz neden hicbiseyi halletmeden adama o evden gideceginizin bilgisini veriyorsunuz? Bunu bilmesi gerekli mi gerçekten? Öncelikle yapacağınız şey adamın suyuna gitmek, iyi davranmak, siz tanıyorsunuz onu artik nasil davranistan anliyorsa öyle. Sizin gitmeyeceğinizi onu sevdiginizi falan düşünsün. O öyle düşünedursun siz bu arada burdaki bilgili arkadaslarin dedigi şeyleri uygulayın, dedikleri yerleri arayin gidin görüşün, yerinizi sağlama alıp cocuklarinizi da alip gidin ruhu bile duymasin izinizi tozunuzu kaybetsin. Hatta baska sehirdeki kadin siginmaya vs giderseniz boyle bi sansiniz varsa daha iyi olur. Boşanma icin mahkemeye bile gitmeyin avukatiniz halletsin o adam bidaha sizi bulamasin. Sosyal medya falan da kullanmayin en azindan kendi adinizla kullanmayin kendi fotoğraflarınızı da atmayin.

Kendimi sizin yerinize koydum ve napardım diye düşündüm. Polise gider şikayet ederdim ama oradan çocuklarımı alıp çıkmazdım. Ya beni sığınma evine Götürürsünüz ya da buradan ölüm çıkar derdim. Hak verilmez alınır, oradan ancak polis eşliğinde beni yerleştirşrlerdi, sığınma evine. Kimliğimi çocuklarla beraber değiştirir yaşadığım şehirden uzakta bir hayat sürmeye çalışırdım. Allah yar ve yardımcınız olsun.

Başını sonunu düşünmeden iş yapıyorsun sana diğer konunda da yazdım bi kere çık tam çık o evden diye. Mesajda senden boşanıcam diye adamı kışkırtmak nedir?
Sığınma evine git tamam ok, ee 6 ay sonra ne olacak?
6 ay sonra ailen sana destek mi verecek?
Sen gene aynı sen. Hadi bir iş buldun diyelim çocukları da yaşı kaç bilmiyorum okula versen okullar tam gün değil sen muhtemelen tüm gün çalışıcaksın
Aldığın parayla neye yetişeceksin ev tutup eşya mı dizeceksin çocukların yemeği üstü başı okulu yolu vs bunlara mı?

Arkadaşım olur şey var olmaz şey var. Git ailene sabah akşam durumunu anlat yardım iste eve döneyim de. O çocuklar da öyle sokaklarda falan gezemezler. Ha ailen derse tamam kızım biz kabul ederiz seni de çocukları da yanımıza gelin derse önce sığınma evine gider bir kendini güvenceye alırsın. Süre dolunca da ailene döner onlar çocuklara bakarken sen çalışır kendini toparlarsın. Desteksiz olmaz.

Şu ekonomide diğer türlüsü 3 çocukla imkansız. Lütfen yorum yapanlar da gerçekçi olsun. Şimdi gidip 2 ay sonra kuyruğu kıstırıp gene o kocanın yanına dönmek var. O zaman asıl tehlike.

Derhal aile ve sosyal politikalar bakanlığına başvur, bulunduğun ildeki yerini ara onlar gerekeni yapar.

Kocanız başka bir yerde mi yani akşam iş dönüşü eve gelmeyecek mi zaten ya da aynı evde yaşamıyor musunuz yüz yüze değil mesajla konuşuyorsunuz?
Polis geri gönderirse veya sorguya alipda bırakirsa daha kötü olur benim için mesajı göstermem yeterli mi bilmiyorum ekran resmi aldım
Öncelikle sorgu falan yok. Bizim olaylar o kadar taze ki babama uzaklaştırma almak için neler yaşadık. Gidip söylersiniz. Şiddet varsa darp raporu alıp gitmeniz gerekiyor. İfade verip şikayetçi olup uzaklaştırma isteyeceksiniz ya da şikayetçi olmayıp uzaklaştırma isteyeceksiniz. Yani bilemiyorum tehditten dolayı şikayetçi olmak istiyor musunuz istemiyor musunuz? Eve uzaklaştırma çıkarsa siz eve gidip onu gönderirsiniz. Eve uzaklaştırma çok kolay çıkmıyor gerçi. Bizim için eve uzaklaştırma çıkmıştı ama tehditleri o kadar fazlaydı ki buna rağmen cesaret edip eve gidemedik. Uzaklaştırma çıkacaksa da hemen çıkmıyor bu arada. Üç dört gün falan geçiyor. Çıktığında hem sizi hem onu karara imza atmak için çağırırlar. Onun da ifadesini alırlar. Öyle sorgu falan yok elbette yani. Bu arada uzaklaştırma ebediyen devam etmiyor. İki ay falan oluyor. Tehlike devam ediyorsa iki ayın dolmasına belli bir süre kala gidip uzatmak için başvurmanız gerekiyor. Kadın sığınma evi olaylarını tam bilmiyorum. Şikayete gittiğinizde belirtmeniz gerekiyor sanırsam. Herkesi alıyorlar mı bilmem ama alsalar da sonsuza kadar orada tutmazlar zaten. Bir noktadan sonra yine ayaklarınızın üzerinde durmanız gerekecek. Bir de size tehdit mesajı attı diye akşamına hapse atmazlar yani. Şikayetçi olsanız bile aylar aylar sonra dava açılıyor. Dava sonucundan da bir şey çıkmıyor.

Şunu da belirteyim. Boşanma konusunda kararlıysanız boşanma süreci devam ederken birlikte yaşadığınız evin size ve çocuklarınıza tahsis edilmesi için başvuru yapabilirsiniz. Ev siz ve çocuklarınıza tahsis edilirse bir süre kira derdiniz olmaz.

Ekonomik özgürlüğü olan ve boşanabilmek için her türlü maddi manevi imkana sahip olan bir kadın bile boşanmayı istemeyen ve bu fikre bir cinayet nedeni olarak bakan bir manyağa gidip tak diye "Haberin olsun, boşanmak istiyorum." demez. Konu sahibi hanımefendiye kötü bir şeyler söylemek istemiyorum. Ama ortada para yok pul yok imkan yok destek yok... Niye kocasına bunlardan bahsetmiş hiçbir şey anlamadım.

Ya lutfen voyle konular canımızı sıkmayın ya durum ne? Simdi aklım sizde kalacak cocjlarda kalacak gece gece ben tanımadıgım biri için endişenelirken kesin gidip kuzu kuzu barısaaksınız. Saklayın omesajları gerekni yapınj ya son durm ne bilgi verin

Ekran kayıtlarını baska viyere aktarın sizden siler. Ayrıca buraya girip akıl aldıgınıza dair gecmişi silin

Evet aradım bilgi aldım kabul ederlermiş çocuklarımla beni çok mutlu oldum şükürler olsun kurtuluşum var artık
Perşembe günü aramışsınız bugün siteye giriş yapmışsınız. Bu durumda haşa evdesiniz sığınma evinde telefon vs izin yok çünkü. İyi misiniz?

Perşembe günü aramışsınız bugün siteye giriş yapmışsınız. Bu durumda haşa evdesiniz sığınma evinde telefon vs izin yok çünkü. İyi misiniz?
İyiyim çocuklarımın okulu olduğu için şuan onların düzenini bozmak istemiyorum derslerini olumsuz etkilicek okul tatil olduğunda gidicem inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…