Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Canım bence bırda senin ailen fedakarlık yapmalı artık evlenmişsin ikin çıcuğunuz olacak. Eşini sevmeselerde senin mutluluğun için. Seviyor görünmelilerYa hiç bir şekilde begenmiyorlar öyle söyleyeyim.
Dimi . Ben de bunu istiyorum canım ya . Yani büyük bir kötülüğü olmadığı sürece idare etsinler. Azıcık güler yüz gostersinler. Benim için çocuklarım için.Canım bence bırda senin ailen fedakarlık yapmalı artık evlenmişsin ikin çıcuğunuz olacak. Eşini sevmeselerde senin mutluluğun için. Seviyor görünmeliler
kocan ailenle görüşmesinSelamlar. Beş yıllık evliyim. Bir çocuğum var ikinciye hamileyim. Başından beri eşimi istemiyordu ailem. Hala da istemiyorlar. O adım atmak istese bile sevmedikleri için hiç yanasmiyorlar. Haklı oldukları noktalar var fakat genel olarak iyi giden bir evliliğim var. Eşim de ben de birbirimizi seviyoruz ayrılmak istemiyoruz. Üstelik kızım da babasına çok düşkün. Soruma gelecek olursak. Eşim ailemle görüşmemizi istemiyor. Onları bu şekilde cezalandırmak istiyor sanırım. Ben hep arada kalıyorum. Eşim bu konuda fazlasıyla inat. Anlamıyor ne beni ne ailesini dinliyor. Annemgil de çok ağır laflar ediyorlar . Onlar da bir türlü yanasmiyor. Kimsenin beni çocuklarımı düşündüğü yok bu konuda. Herkes kendi açısından olaya bakıyor kendilerini haklı görüyorlar. Bu kadın hamile bu kadar sıkıntıya nasıl katlansin demiyorlar. Ben sırf onların inatliklari yüzünden boşanmak istemiyorum ama çekilmez bir hale geldi. Bana bir akıl verin nasıl tepki vereyim
Öyle yapıyorduk canım da arada bir olay oluyor. Yine bozuluyor dengelerkocan ailenle görüşmesin
sen ve çocukların görüş
annenler size eşin yokken gelsin
sen de onlara öyle git
eşin şu an çalışıyor mu?Genel bir cevap vereyim. Eşimi bana uygun bulmadilar çünkü ben üniversite mezunuyum o lise mezunu. En başta bu vardı sonra kişiliğini beğenmediler. Bir de maddi manevi durumu daha iyi olan aile dostu taliplerim oldu. Kısacası çok rahat bir hayatım olabilirdi. Ama ben eşimi seçtim. Sonuçta dışardan müdahale olmasa kendi içimizde iyiyiz. Sorun şu ki eşime kimse laf anlatamıyor. Önceleri ben istiyorum diye sesini çıkarmadı. O olmadan görüştük. Ama aynı iş yerinde çalışıyorlardı. Eşimi işten çıkardılar. Ailem yaptı bunu. Doğru düzgün çalışmıyormus sebep de bu. Zaten sevmiyorlar . Eşim de o olaydan sonra iyice kinlendi. Hala sırf ben mutlu olayım diye konuşuyordu falan ama baktı onlardan hiç adım yok. O da kendince böyle bir yol buldu
Senin mutluluğun için iki tarafda egosunu bir kenara bırakmazsa, en ufak soğuklukta herşey yeniden eski halini alır. Tüm sorun ego, tüm sorun kin..Adım atıyor aslında beni mutlu etmek için karşıdan göremeyince daha doğrusu araları iyi olsun istiyor onlar da yalandan da hiç bir sıcaklık gostermeyince kinleniyor
Olsun sizin kararlariniza karismamasi lazim ve iyi yada kotu. O senin ailen. Istemesen zaten gorusmezsin. Ama istiyorsun. Kendisi gorusmesin ama sizede karışmasınYaparım diyor. Gözü kara ben yapayım diye yapar valla
eşimin aielesi beni istemeyecek ve eşimi sürekli dolduracaklar açıkçası bende istemezdim ailesiyle görüşmesini.senin ailen seni düşünmüyor önce bunu bil eşin zaten onlara sokulmaya çalışmış onlar geri tepmiş sende diyorsunki boşanmak istemiyorum bundan dolayı boşanılır mı demekki ailen o kadar etkiliyor seni bence mesafe koy seni sevselerdi eşini bir şekilde idare ederlerdi oglunu sevenin gelinine katlandığı gibi.tamamen irtibatı kesemezsin ama kendi yuvanı korumak için mesafeni koy derimSelamlar. Beş yıllık evliyim. Bir çocuğum var ikinciye hamileyim. Başından beri eşimi istemiyordu ailem. Hala da istemiyorlar. O adım atmak istese bile sevmedikleri için hiç yanasmiyorlar. Haklı oldukları noktalar var fakat genel olarak iyi giden bir evliliğim var. Eşim de ben de birbirimizi seviyoruz ayrılmak istemiyoruz. Üstelik kızım da babasına çok düşkün. Soruma gelecek olursak. Eşim ailemle görüşmemizi istemiyor. Onları bu şekilde cezalandırmak istiyor sanırım. Ben hep arada kalıyorum. Eşim bu konuda fazlasıyla inat. Anlamıyor ne beni ne ailesini dinliyor. Annemgil de çok ağır laflar ediyorlar . Onlar da bir türlü yanasmiyor. Kimsenin beni çocuklarımı düşündüğü yok bu konuda. Herkes kendi açısından olaya bakıyor kendilerini haklı görüyorlar. Bu kadın hamile bu kadar sıkıntıya nasıl katlansin demiyorlar. Ben sırf onların inatliklari yüzünden boşanmak istemiyorum ama çekilmez bir hale geldi. Bana bir akıl verin nasıl tepki vereyim
Olan bana oluyor vallaEsinde Ailende sacmalamis iki taraf birbiriyle görüsmesin madem öyle ama sen karisma
Esinde sana karisamaz
Doğru söylüyorsun hiç bu açıdan bakmamıştım. Yıllardır aralarını yapayım diye uğraştım ama olmadıeşimin aielesi beni istemeyecek ve eşimi sürekli dolduracaklar açıkçası bende istemezdim ailesiyle görüşmesini.senin ailen seni düşünmüyor önce bunu bil eşin zaten onlara sokulmaya çalışmış onlar geri tepmiş sende diyorsunki boşanmak istemiyorum bundan dolayı boşanılır mı demekki ailen o kadar etkiliyor seni bence mesafe koy seni sevselerdi eşini bir şekilde idare ederlerdi oglunu sevenin gelinine katlandığı gibi.tamamen irtibatı kesemezsin ama kendi yuvanı korumak için mesafeni koy derim
Bana kizmasa iyiydiEşiniz haklı ya..