Kocam mi annem mi?

eşin şu an çalışıyor mu?
ailen ile eşinin aynı işyerinde çalışmasına izin vermen hata olmuş.

benim de eşim lise mezunu
ben dünden beri yüksek lisans
aman inanamazsın öğrenim seviyem yükselince hayatım nasıl değişti statüm nasıl yükseldi eşimi benden çok düşük buluyorum :KK70: dengi dengine değiliz hemen ayrılmalıyım :KK70:

ailen artık kabullenmeli
eşinle evliliğin iyi ve iki de çocuğun varsa ailen kızımızın mutluluğu demeliler

eşin de senin ailenle görüşmene karışmamalı
ama sen de bayramda gel yemeğe gel diye zorlamamalısın
Eşim kendi istedi. Uzak dur dedikçe o da onlarla birlikte olmak istedi. Sonra da böyle oldu. Kendini böylelikle kabul ettirebilecegini sanıyor diye düşünüyorum. Çünkü bir güler yüz görse çok iyi biliyorum ki yumusayacak

Sanırım ben bu durumdayken kimseye bi haber vermeden ve nerde oldugumu söylemeden ceker giderdim. Madem kimse beni umursamıyor o zaman siz yiyin birbirinizi derdim. Akıllarını baslarına almaları gerek. He almıyorlarsa da sonrasına baska seyler düşünmek gerek.

Tabi bu yaklaşım dogru mu bilmiyorum. Ben bekar bir insan olarak kolay kesip atabiliyorum :)

Sanırım ben bu durumdayken kimseye bi haber vermeden ve nerde oldugumu söylemeden ceker giderdim. Madem kimse beni umursamıyor o zaman siz yiyin birbirinizi derdim. Akıllarını baslarına almaları gerek. He almıyorlarsa da sonrasına baska seyler düşünmek gerek.

Tabi bu yaklaşım dogru mu bilmiyorum. Ben bekar bir insan olarak kolay kesip atabiliyorum :)
Çok düşündüm ama çocukla çekip gitmek zor. Bir de hamilelik kıpırdayamıyorum

Ben kendi aileme bakardım canım. Baktım da!
Ne anne - ne baba - ne kardeş.... Benim kararlarıma, hayat duruşuma, yuvama saygı duymayacaksa... Yolları açık olsun. 1gr. Üzülmem de. Eşinle mutlusun, çift olmanın ötesinde ; evlat sahibi olarak aile de olmuşsunuz. Allah mesut etsin kardeşim. Seni üzen kimse çıkar hayatından, bak o zaman ne kadar doyumsuz oluyor yaşam!

Son düzenleme:
Ben kendi aileme bakardım canım. Baktım da!
Ne anne - ne baba - ne kardeş.... Benim kararlarıma, hayat duruşuma, yuvama saygı duymayacaksa... Yolları açık olsun. 1gr. Üzülmem de. Eşinle mutlusun, çift olmanın ötesinde ; evlat sahibi olarak aile de olmuşsunuz. Allah mesut etsin kardeşim. Seni üzen kimse çıkart hayatından, bak o zaman ne kadar doyumsuz oluyor yaşam!
Sağol canım. Ailemin düşünce yApısı biraz farklı. Sevgi aşk onlar için önemli değil. Üç beş yılda geçer gider. Kocasiz da hayat devam edebilir çocuk buyutulebilir. Üzerimde hakları var diye sırtımı dönemiyorum nihayetinde benim de evladım var diyorum.

Sağol canım. Ailemin düşünce yApısı biraz farklı. Sevgi aşk onlar için önemli değil. Üç beş yılda geçer gider. Kocasiz da hayat devam edebilir çocuk buyutulebilir. Üzerimde hakları var diye sırtımı dönemiyorum nihayetinde benim de evladım var diyorum.
Konuyu Neden açtın o zaman :KK64:

Konuyu Neden açtın o zaman :KK64:
Tarafsız olanlar bir baksın fikir versin istedim. Ben kocamdan vazgeçemem. Ailemi de silip atamam. Bir orta yolu var mı onu görmek istedim. Mesajları okuduğum zaman büyük çoğunluk kendi aileme sahip çıkmam gerektiğini söylüyor. Bu benim için çok önemliydi.

Anne baştacıdır o ayrı.
Ama saydığınız sebeplerden ötürü iyi giden evliliğimi sırf ailem istiyor diye asla bitirmezdim, kusura bakmasınlar, iki çocuk var ortada, nasıl bir aymazlık ayrılmanızı istemeleri.

Eşiniz de yeterince adım atmış, istenmese de, sevilmese de gitmiş, gelmiş, görmüş.
Empati yapalım zor bir durum.

Sakın yuvanızı dağıtmayı dahi düşünmeyin. Lakin eşinize ailenizle görüşmeyi kısıtlayamayacağını söyleyin.
Sonra gidin annenizle konuşun, bir daha asla eşiniz ve evliliğiniz hakkında yorum dahi yapmamasını rica edin.
Ve görüşmeye devam edin. Eşiniz dilerse görüşsün dilemezse görüşmesin ama sizi kısıtlamasın.
Bu dengeyi kurun..

Tarafsız olanlar bir baksın fikir versin istedim. Ben kocamdan vazgeçemem. Ailemi de silip atamam. Bir orta yolu var mı onu görmek istedim. Mesajları okuduğum zaman büyük çoğunluk kendi aileme sahip çıkmam gerektiğini söylüyor. Bu benim için çok önemliydi.
Allah yardımcın olsun gülüm. Hamilesin üzülme öyle herşeye. Takmamaya çalış. Düşün yani de bütün gün hep bu mevzuları düşünme. Çok yıpranırsın, olan sana olur sonuçta. Eşinle de annenlerle de tatlı tatlı konuş bence.
Ve bence bir süreliğine annenlerle mesafeli olsan... Hem onlara sakinleşmeleri için zaman tanımış olursun hem de eşini ezmemiş olursun.
Ben olsam ayda yılda bir görüşürüm, görüştüğümde yalnız olurum, eşimi de yanımda bulundurmazdım.Böylelikle eşimle de sorun olmazdı. Eşin de onaylar bence böyle birşeyi. Bence şimdi sinirden görüşmeyeceksin diyor.....
Sende kendimi gördüm ya.. yoksa hayatta yorum yazmazdım :KK68:

Evet ik tarafta haklı ama birini seç dersen eşin daha ağır basıyor.
İnsan anasını babasını dahi anlamıyor işte bazen. Yuva kurulmuş artık hala neyin kavgasındasın dimi..
Eşin şuanda öfkesine yenik düşüyor ama ne yazık ki haklı canm. Belki de suan seni ondan soğutacaklarını düşünüyor.
Ailenin yaptığı şeyler de az değil be canm eşimi işten çıkardılar diyorsun. Bir tek adamın değil seninde ekmeğinle oynuyorlar aslında.
Ever çok zor ve çok kötü bi durum iki tarafta seni arada bırakıyor.
Ama sadece şunu düşün bence canm.
Sen kendin anne ve babasız kalmak istemiyorken.
Senin evlatların hiç bir söz söyleyip etki edecek durumları yokken neden bu duruma düşsün.
Biraz daha sabır kardeşim...

Allah yardımcın olsun gülüm. Hamilesin üzülme öyle herşeye. Takmamaya çalış. Düşün yani de bütün gün hep bu mevzuları düşünme. Çok yıpranırsın, olan sana olur sonuçta. Eşinle de annenlerle de tatlı tatlı konuş bence.
Ve bence bir süreliğine annenlerle mesafeli olsan... Hem onlara sakinleşmeleri için zaman tanımış olursun hem de eşini ezmemiş olursun.
Ben olsam ayda yılda bir görüşürüm, görüştüğümde yalnız olurum, eşimi de yanımda bulundurmazdım.Böylelikle eşimle de sorun olmazdı. Eşin de onaylar bence böyle birşeyi. Bence şimdi sinirden görüşmeyeceksin diyor.....
Sende kendimi gördüm ya.. yoksa hayatta yorum yazmazdım :KK68:
Ben de öyle yapıyorum zaten de. Bir süreliğine ara verecem artık. Eşimin yumusamasini umuyorum. Tek umudum bu. Ilkinde de neredeyse yapayalnız doğum yaptım aynı şeyleri yaşayacak gibiyim. Ilki kadar koymaz herhalde. Ne düğünümden ne dogumumdan bir şey anlamadım. Lohusalik nedir bilmiyorum. Oysa hem kaynanamlarla hem ailemle aynı şehirdeyim. Öyle zor ki aslında benim burda anlattığım yaşadıklarımın küçük bir kısmı sadece

Evet ik tarafta haklı ama birini seç dersen eşin daha ağır basıyor.
İnsan anasını babasını dahi anlamıyor işte bazen. Yuva kurulmuş artık hala neyin kavgasındasın dimi..
Eşin şuanda öfkesine yenik düşüyor ama ne yazık ki haklı canm. Belki de suan seni ondan soğutacaklarını düşünüyor.
Ailenin yaptığı şeyler de az değil be canm eşimi işten çıkardılar diyorsun. Bir tek adamın değil seninde ekmeğinle oynuyorlar aslında.
Ever çok zor ve çok kötü bi durum iki tarafta seni arada bırakıyor.
Ama sadece şunu düşün bence canm.
Sen kendin anne ve babasız kalmak istemiyorken.
Senin evlatların hiç bir söz söyleyip etki edecek durumları yokken neden bu duruma düşsün.
Biraz daha sabır kardeşim...
Haklısın canım çocuklarım için ne gerekiyorsa onu yapacağım. Zaten bunlar olmasa eşim de normalde mutlu etmeye istediklerimi yapmaya çalışır. Sevgisini ilgisini belli eder. Arada tabi kavgalarımız da oluyor ama o kadarı her evlilikte oluyordur

Haklısın canım çocuklarım için ne gerekiyorsa onu yapacağım. Zaten bunlar olmasa eşim de normalde mutlu etmeye istediklerimi yapmaya çalışır. Sevgisini ilgisini belli eder. Arada tabi kavgalarımız da oluyor ama o kadarı her evlilikte oluyordur
Tabi ki kzuum ya her evlilikte olur bunlar. Al En yakın örnek bak yeri geliyor anne babamızla bile tartışıyoruz..
Bunlar çok normal ve herkesin başına gelebilecek şeyler canm .
Sen sadece sakin ol. Gör bak hersey nasıl iyileşiyor.
Bi şeyler hemen hal olsun diye acele etme canm yani. Zamanla yavaş yavaş :super:

Ben de öyle yapıyorum zaten de. Bir süreliğine ara verecem artık. Eşimin yumusamasini umuyorum. Tek umudum bu. Ilkinde de neredeyse yapayalnız doğum yaptım aynı şeyleri yaşayacak gibiyim. Ilki kadar koymaz herhalde. Ne düğünümden ne dogumumdan bir şey anlamadım. Lohusalik nedir bilmiyorum. Oysa hem kaynanamlarla hem ailemle aynı şehirdeyim. Öyle zor ki aslında benim burda anlattığım yaşadıklarımın küçük bir kısmı sadece
Hadi ya. Canımm benim. Üzüldüm bak şimdi çok. İnşallah eşin tam destektir. İnşallah ondan yana yüzün hep güler.
Çok düşkünsen annene, o zaman çok eksikliğini hissedersin, çok üzülürsün.
Senin için dua edeceğim canım. Bu da bir sınav, unutma!

Hadi ya. Canımm benim. Üzüldüm bak şimdi çok. İnşallah eşin tam destektir. İnşallah ondan yana yüzün hep güler.
Çok düşkünsen annene, o zaman çok eksikliğini hissedersin, çok üzülürsün.
Senin için dua edeceğim canım. Bu da bir sınav, unutma!
Amin canım çok sağol. Inş bundan sonrası iyi olur

Eşim için ailemi silmem, ailem için eşimi silmem her ikiside şanslarına küssünler hadlerini bilsinler. Nokta

İkitarafta haksız sen arada kalıyorsun. Asla ailenin huzurunu kaçırmasına izin verme.kocanda senin ailenle görsmene karısamaz. İstiyorsa o gvrüsmesin sen git ğel ama etkilemelerine izin verme. Madem aile silmek okadar kolay kendide görüsmesn ailesyle

Back
X