kocam mı haklı ben mi haklıyım bunaldım artık

Parayı yönetememesiyle ilgili rahatsızlığınızı dile getirdiğinizde çalışmanıza izin vermeyen adamın kalkıp başa kakar gibi ben çalışıyorum ben kazanıyorum diye üste çıkması bence hoş değil. Hayat tarzına bir şey diyemem sigarasını alkolünü içsin fakat yarınlar yokmuşçasına değil. Eşinize gelecek kaygısı aşılamaya çalışın belki o zaman biraz daha idareli davranır.

merhaba arkadaşlar adım burcu 40 yaşındayım. bir tane kocam var ki hergün parasını sigaraya biraya yatırır işin garibi bu kadar sigara ve bira içen adam nasıl turp gibi olur anlamıyorum ama asıl mesele sarhoşluk felan değil hiç sarhoş olduğunu görmedim çünkü sorun şu.
parasını nasıl idare edeceğini bilmiyor köyde bir ev var küçücük 40m2 bir televizyon bile almıyor mutfağın duvarı yok sorunca da ne güzel bir kökümüz oldu diye gururlanıyor. ben daha bir kıyafet alırken kılı kırk yararken gidiyo bütün parasını sigaraya biraya yatırıyor hatta millet soruyor senin kocan çok para kazanmıyor mu işte bütün paralar buna gidiyor. ayrıca buradaki tekelciyle arasıda iyidir geçen telefonunu karıştırırken gördüm 2500 tl ödemiş görünce şok oldum yani

yani buradaki sorun alkolik olması felan değil parasını değerlendiremiyor gereksiz boş boş şeylere para harcıyor sorunca da söylüyor ben çalışıp ben harcıyorum sizi hiç aç bırakmadım açıkta bırakmadım maksuzdan boşanacağım felan değince küplere biniyor kavga ediyoruz yani zaten aile sevgisi görmemiş bana bağlandı zaten evliliğimiz de biraz görücü usulü oldu.

ayrıca onun yüzünden 2008 yılında çok sevdiğim izmirden aydına taşındık işi yüzünden çok sevdiğim mahallemi kardeşlerimi arada bıraktım aydın bana köy gibi geldi hala burada bir arkadaşım yok anca kardeşlerim arıyor. işte ben bu durumları kabullenemiyorum ne yapmalıyım bana bir çıkış yolu gösterin arkadaşlar
Kırmızı ile belirttiğim yerden sonra okumadim ve şunu dedim 👉Kotuye biseycik olmaz..
Gerisini sen tahmin et artik.

Hergün içiyosa sıkıntı olabilir ama sarhoş olup şiddet hakaret vs olmuyosa biyere kadar tolere edilebilir. Arada siz de eşlik edebilirsiniz belki sizle içip sohbet etmek hoşuna gidince azaltabilir bilemedim tabi siz de kullanıyosanız. Aydın İzmir arası 1.5 saat yahu kafanıza estikçe çıkın gidin abartılacak bi yol değil :)

Sorun alkolik olması değil demişsin de , adam alkolik olduğu için sürekli biraya veriyor parasını, yani aslında sorun alkolik olması..

14 senedir hala arkadaş edinemediyseniz sorun net sizde. İzmir-Aydın arası mesafe ne ki ayrıca Edirne’den Kars’a taşınmışsınız gibi yazmışsınız. Yeni evli de değilsiniz, adam bu. Sizi söylediği gibi aç açıkta bırakmıyor, ihtiyaçlarınızı karşılıyorsa kalan parasını kendine istediği şekilde harcayabilir. Aynısı sizin için de geçerli. İstediğiniz hayatı yaşamak istiyorsanız işe girip çalışabilirsiniz. Kendi paranızı da harcarsınız gönlünüzce. Yorulmamak için çalışmazsanız evet bir kıyafet alırken kılı kırk yararsınız

Back
X