Kocam msn de sevgilisine benim için ölse de kurtulsam yazmış.

Canımmm hakkında hayırlısı olsun... Inşallah bundan sonraki hayatında herşey çok güzel olur

Teşekkür ederim arkadaşlar...Allah kimsenin başına vermesin ama sonunda ölümde yok .:)

Hayırlı olsun arkadaşım inşallah!
Bundan sonraki hayatınızda hep mutlu ve huzurlu olmanızı diliyorum.
Allahım yolunuzu açık etsin inşallah!

Çok istikrarlı bir kadınsınız öncelikle bunun için kutlarım.
Aldatılma affedilemez bir hatadır.
Bundan kendinizi sıyırmanıza sevindim.
Hayatınızda mutluluklar dilerim

Bana sorarsan yazıların çıktısını al ve sakla hiçbirşey yokmuş gibi hayatına devam etmeye çalış zor bir durum ama kocanınki hevesdir belki umursamamazlığa vur kocanı durum çok kötüye gidersede elinde çıktılar var zaten bnm tasiyem bu kendine iyi bak cnm sakın üzülme. (

canım arkadas bosandı bıle sen gelısmelerı okumadan ılk sayfaya bakıp yorum yazdın sanırım şekerim haber vereyim dedim sanada

Hayırlı olsun arkadaşım inşallah!
Bundan sonraki hayatınızda hep mutlu ve huzurlu olmanızı diliyorum.
Allahım yolunuzu açık etsin inşallah!

Tez zamanda atlatırsınız içinizde yaşadığınız depremleri inşaallah..

kk'da okuduğum en sarsıcı 2 konudan birydi bu.
diğeri de buna benzer bi şeydi.
aşağılama+boynuz+alay bir arada. kafamda canlandırmak bile istemiyorum.

gelinliği giyerken evlilğin bu şekilde biteceği aklınızın ucundan geçmiş miydi?
allah herkesi bi evliliğin bu hale gelmesinden korusun...

Ah hangi gelinin aklından geçer ki böyle bir şey??Daha lisede okurken tanıyıp sevmişdim eşimi..
Neyse ..hayat zor ve önümüze bakmak lazım..
Ben de elimden geleni yapmaya çalışıyorum ama kolay değil..

Kusura bakma canım da o kocanın kendisi ölsün terbiyesizlik ölsün ne demek sinir oldum,ne adamlar var ya.

sevgili arkadaşım yolun açık ömrün huzur dolsun inşallah... dilerim karşına seni çoook sevecek çocuklarına da süper abilik yapacak bir adam da cıkar da sen bile hayret edersin... hep mutlu ol. acını anlıyorum bende yaşıyorum ve bıktım

eşine acıyorum bir kadının hayaliyle bu kadar yürekli bir eşi ve 2 çocuğu bir kenara bırakabilmiş , ilerde onun pişmanlıklarını duydukça keyif duyarsın inşallah.

ayrıca buraya yorum yapan destones miydi nicki her neyse .... ne kadar seviyesizsin sen arkadasım nedir amacın kendinde bir kuyruk acısı varda ondan mı saldırıyorsun bilemedim. böyle hassas dönemlerden geçen insanlara destek olamıyorsak köstek olmaya lüzum yok diye düşünüyorum.
bu adamlar kendi kellerine göbeklerine kokan çoraplarına vs bakmazlar kadını eleştirirler ... ben çok bakımlıyım çok beğenilirim çevremde de ne oldu boşverin bu işleri... Allah karşımıza gözüyle değil yüreğiyle sevecek adamları çıkarsın

şunu merak ediyorum artık boşandınız ve bu adamadan kurtuldunuz daha mutlu musunuz toparlanabildiniz mi???
yeni kurduğunuz hayat daha güzel mi.. dilerim çok mutlu olun sorularımı yanlış anlamayın en doğrusunu yaptınız sadece artık neler hissettiğinizi merak ediyorummm

Yeni kurduğum hayat kesinlikle çok daha güzel..Çocuklarımla kendi evimizdeyiz..Evde huzur var,surat asan geç gelen,küsen,tavır yapan,ilgisiz bir adam yok.Çocuklar da mutlu,rahat ve sakinler,babalarına sık sık gidip kalıyorlar.Haftada bir gece de bana ait,arkadaşlarımla çıkıyorum,kuaföre gidiyorum bazen de evde yalnız kalıp film seyrediyorum.Annemle babam karşı apt da oturuyorlar,bir ihtiyaç olduğunda orda olduklarını bilmek çok güzel..Ayrıca evliyken bana son derece ilgisiz eski eşim boşandıktan sonra ilgili oldu,çocuklarımdan hayatıma ait bir şeyler öğrenmeye çalışıyor,birisi var mı yok mu diye,çok daha nazik ve enteresan olan da çocuklarla çooook ilgili...Derslerinden tutun,banyolarına kadar yaptırıyor,alışveriş yapıyor hatta yemek yapıyormuş onlara,evliyken bir bardak su almazdı:)

oleyyy çok sevindim konuyu takip etmiştim öyle çok sevindimkii senin adına... inşallah kıymetini bile biride oacak hayatında zamanı gelince

Sonuna kadar mutluluğu hakediyodunuz öyle de olmuş, çok sevindim :) Sizin duruşunuza asilliğinize hayran kaldım çok taktir ediyorum.Her türk kadını böyle olmalı kendi ayaklarınız üzerinde durmuşsunuz ayrılmışsınız eşiniz de bunu görmüş o yüzden şimdi ilgili.:)

Çok teşekkürler,inanın değdi..Ben ne kadar kendimi unutmuşum meğer,kendi değerimin farkına vardım.Zor günlerimizde oluyor evde bir erkeğe ihtiyaç oluyor ama hallediyoruz bir şekilde,şimdiye kadar hiç apt toplantısına katılmamışdım mesela ,çatımız akıyor,dün 9 erkeğin arasında bir ben çatı onarımına karar verdik,fiyat alınıyor vs vs...Alışıyoruz ama keyfimiz yerinde çok şükür..

konuyu çok ayrıntılı okumadım ama sizin adınıza çok çok sevindim.sizin boyle güçlü ve hayat dolu olduğunuzu görünce eşiniz çok pişman olacak bence.
belki de çoktan pişman olmuştur.İnanıyorum ki karşınıza size değer veren ve hakeden biri çıkacaktır.
Herşey gönlünüzce olsun

Gozumuz aydın dılerım rabbımdenn cok cookk mutlu olursunn canım benım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…