Kocam msn de sevgilisine benim için ölse de kurtulsam yazmış.

önceki sayfaları okursanız göreceksiniz arkadaş boşanma davası açmış durum şu an yargıya intikal etmiş durumda...

Canım eski bir konu olduğu için tesadüfen gördüm inanılmaz kötü hissettim, çok üzüdüm kusura bakma lütfen ben 25 sayfanın tamamını okuyamadım bu yüzden son durumun nedir, nasılsın diye çok merak ettim ? umarım iyisindir
barıştın mı ayrılma kararı mı aldın neler oldu bilmiyorum ama affına sığınarak söyleyeceğim yoksa inan çatlarım KENDİ ölsün de sen kurtul inşallaah yatsı vakti günaha soktu beni !!! özür dilerim lütfen kusuruma bakma lütfen , ama o kadar fena oldum ki okuyunca elim ayağım boşaldı vallahi tekrar söylüyorum kusura bakma lütfen çok sinirlerim bozuldu

Sağol arkadaşım...Barışmadım..boşanma davası açdım.2 oğlum var onlarla evden çıkdık ev tuttuk.Davamız sürüyor,ilk duruşma oldu ikincisi 21 kasım da..
Zor günler geçiriyoruz tabi ama umutluyum.Çocuklarım da iyiler.Kesinlikle boşanmak istiyorum geri dönüş mümkün değil..

peki o ölsede kurtulsam diyen eşinizin şuanki davranışları nasıl?

pişman olmuş gibi değil,evden ayrıldığımdan beri sadece çocukları bir kez aldığında perdenin arkasından gördüm.Boşanmayı o da istiyor ama nafaka vermiycekmiş bu yüzden dava sürüyor.

Allah yar ve yardımcınız olsun, bugünlerinizi unuttursun inşallah oğullarınız küçük değilse eğer el birliğiyle kısa sürede toparlanırsınız diye ümit ediyorum küçükler mi ?

konunun tamamını okuyamadım ama msn yazışmalarını kaydettiğinizi okudum, kadını tanıyor musunuz? kadının kim olduğunu araştırıp kadının kocasına, anne-babasına haber vermeyi düşündünüz mü acaba?

Kadını tanımıyorum,haber vermeyi düşünmedim,evli olup olmadığını da bilmiyorum..Öyle bir niyetim de yok.Ortada aleni bir ilişki de yok anladığım kadarıyla...
Olsa da ilgilenmiyorum,kaç yıllık kocamın benden böylesine nefret ediyor olması benden bu kadar kurtulmak istemesi benim için önemli,kimle ne yapmış kadın kimmiş evlimi bekarmıymış ondan öç alayım diye bir düşüncem yok..
Kin,nefret,intikam duyguları beni eksiltir bunların yerine çocuklar ve kendim için yeni bir hayat kurmaya çalışıyorum..

hakkınızda hayırlısı olsun, umarım bir an önce dilediğiniz hayatı kurabilirsiniz..

bence cok dogru bır karar vermıssın tebrık ederım canım.gucune hayran kaldım ınsallah her kadın senın kadar cesur ve ıstıkrarlı olur.çok sasırdıgım tek bır konu var nafaka vermıcekmıs oylemı????????? sen rahat ol canım oyle bır alırlar o nafakayı kı .ben ne nafaka vermıcem dıyıp evlerıne hacız getıren adamlar gordum.nafaka senı hakkın en azından cocukların ıcın hakım o kararı verıcek.o adamda odemelerını yapmasa bıle hacız yoluyla toplu tahsıllerı olucak o nafakanın ıcın gonlun ferah olsun.Allah yolunu acık etsın.sende bu ıstıkrar varken...gzel gunlerı hak edıyorsun yolun acık olsun canım sakın sıkma canını

Bu sabah 9.00 da boşandık sonunda..Temyizden de feragat ettik..Çocuklar ve kendim için iiyi sayılabilecek bir nafaka aldım..Hayırlısı olsun diyorum artık..Baana verdiğiniz tüm destekler için çok teşekkür ediyorum arkadaşlar..Sizlerin sayenizde inanın kendimi çok daha iyi hissediyorum.

dilerim bundan sonra iyi bir hayat sizi bekler yolunuz açık olsun

hayırlısı olsun bundan sonra daha güzel günler daha düzgün insanlar görürsünüz inşallah...

Çook geçmiş olsun
hakkınızda en hayırlısı ve sağlıklı karra bu olsa gerek.
Çocuklarınızla yeni yaşamınızda sağlıklı ve mutluluk dolu yıllar

her gecenin bir sabahı var işte...

Rabbim yolunuzu aydınlatsın hep, cocuklarınızın da sizin de yüzünüzü soldurmasın inş.

canım seni cesaretin ve kararlılığın için kutluyorum

hakkında hayırlısı olsun..

Dilerim çok mutlu olursun..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…