İçim kan ağlıyor,elim ayağım birbirine dolaşmış,ne zamandır yazıcam ellerimin titremesinin geçmesini bekledim.
Aldatıldığımı sanıyordum..Daha önce de yazmışdım size..Uyuşuk bir ev kadını olmuşken bayağı toparladım kendimi son günlerde.Eşimin eve geç gelmeleri,bana karşı soğuk tavırları,ayrı yatakda yatması aynen devam etti.Ben buna rağmen eşofmanları attım yürüyüşe diyete başladım,makyajlı bakımlı güzel kokular sürerek karşıladım onu ama hoşuna gideceğine daha önce aklın nerdeydi gibisinden konuşmalar ve alaycı tavırlar gösterdi.Ama ben kendimi iyi hissetmeye başladım,emlakçılıkla ilgili bir ay süren bir kursa başladım.Ufak bir birikimle ofis açmayı düşünüyorum.Olaylar bu şekilde gelişirken evde ortak kullandığımız bilgisayarda eşimin son aylarda bir hanımla yapdığı msn konuşmalarını buldum,hepsini okudum.Yıkıldım.Aslında bekliyordum ama yine de yıkıldım.Anladığım kadarıyla aralarında cinsel bir yakınlık yok ama eşim bu kadına çok aşık olmuş.Kadın daha resmi evli olduğu için uzak duruyor gibi ama eşim çok ısrarlı sadece hayatımda ol arkadaş olalım ben senin yanında olayım yeter yazmış.Uzaktanda olsa seni göreyim bana yeter yazmış.
İnanın cinsel aldatma olsa bu kadar üzülmezdim ama eşim bir başka kadına aşık.Bana acıdığını,benim için üzüldüğünü keşke ölse de kurtulsam diye yazmış.
Ağlamakdan gözlerim yerinden çıkacak artık bu nasıl bir acıdır anlatamam.Allah kimseye yaşatmasın.
Biz karadenizliyiz boşanmak bizde kabullenilmez oğullarım bu durumda babalarına lanet okur ilerde vurmaya kalkarlar.
Ben artık bu adamın suratını görmek istemiyorum.Ama biliyorum yalanlıycak herşeyi.
Yazıların çıktısını almak istiyorum.
Birikmiş biraz param var avukat tutup boşanmak istiyorum.
Ama ben bu durumlara nasıl düştüm nasıl kendime bunu yapdım bunun hesabını nasıl vericem ?Umarım derdimi anlatabilmişimdir inanın elim ayağım titriyor.
peki o ölsede kurtulsam diyen eşinizin şuanki davranışları nasıl?
Sağol arkadaşım...Barışmadım..boşanma davası açdım.2 oğlum var onlarla evden çıkdık ev tuttuk.Davamız sürüyor,ilk duruşma oldu ikincisi 21 kasım da..
Zor günler geçiriyoruz tabi ama umutluyum.Çocuklarım da iyiler.Kesinlikle boşanmak istiyorum geri dönüş mümkün değil..
konunun tamamını okuyamadım ama msn yazışmalarını kaydettiğinizi okudum, kadını tanıyor musunuz? kadının kim olduğunu araştırıp kadının kocasına, anne-babasına haber vermeyi düşündünüz mü acaba?
Kadını tanımıyorum,haber vermeyi düşünmedim,evli olup olmadığını da bilmiyorum..Öyle bir niyetim de yok.Ortada aleni bir ilişki de yok anladığım kadarıyla...
Olsa da ilgilenmiyorum,kaç yıllık kocamın benden böylesine nefret ediyor olması benden bu kadar kurtulmak istemesi benim için önemli,kimle ne yapmış kadın kimmiş evlimi bekarmıymış ondan öç alayım diye bir düşüncem yok..
Kin,nefret,intikam duyguları beni eksiltir bunların yerine çocuklar ve kendim için yeni bir hayat kurmaya çalışıyorum..
Kadını tanımıyorum,haber vermeyi düşünmedim,evli olup olmadığını da bilmiyorum..Öyle bir niyetim de yok.Ortada aleni bir ilişki de yok anladığım kadarıyla...
Olsa da ilgilenmiyorum,kaç yıllık kocamın benden böylesine nefret ediyor olması benden bu kadar kurtulmak istemesi benim için önemli,kimle ne yapmış kadın kimmiş evlimi bekarmıymış ondan öç alayım diye bir düşüncem yok..
Kin,nefret,intikam duyguları beni eksiltir bunların yerine çocuklar ve kendim için yeni bir hayat kurmaya çalışıyorum..[/QUOT
Arkadaşım,çok üzüldüm yazdıklarını okuyunca.Allah hakkında hayırlısını nasip etsin.Evlatların yanında anladığım kadarıyla,bu çok güzel işte.Onlardan kıymetli ne var hayatta?Herkes ettiğini bulur.Bugün durum böyle diye hep böyle sürecek değil.Yalan dolan ve yuva yıkarak kuruluan bir ilişkinin onalara hayır dokunmaz,üzülme.Aklı başına gelince anlar ama iş işten geçer.ben gurur duydum çabalarını okuyunca arkadaşım.Elinden geleni fazlasıyla yapmışsın.Herkesin çeşit çeşit sıkıntıları var,lütfen kendini yalnız hissettme.
Bu sabah 9.00 da boşandık sonunda..Temyizden de feragat ettik..Çocuklar ve kendim için iiyi sayılabilecek bir nafaka aldım..Hayırlısı olsun diyorum artık..Baana verdiğiniz tüm destekler için çok teşekkür ediyorum arkadaşlar..Sizlerin sayenizde inanın kendimi çok daha iyi hissediyorum.
hayırlısı olsun bundan sonra daha güzel günler daha düzgün insanlar görürsünüz inşallah...
Bu sabah 9.00 da boşandık sonunda..Temyizden de feragat ettik..Çocuklar ve kendim için iiyi sayılabilecek bir nafaka aldım..Hayırlısı olsun diyorum artık..Baana verdiğiniz tüm destekler için çok teşekkür ediyorum arkadaşlar..Sizlerin sayenizde inanın kendimi çok daha iyi hissediyorum.
bu sabah 9.00 da boşandık sonunda..temyizden de feragat ettik..çocuklar ve kendim için iiyi sayılabilecek bir nafaka aldım..hayırlısı olsun diyorum artık..baana verdiğiniz tüm destekler için çok teşekkür ediyorum arkadaşlar..sizlerin sayenizde inanın kendimi çok daha iyi hissediyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?