Kocam msn de sevgilisine benim için ölse de kurtulsam yazmış.

o saçma sapan yorumu yazan insan bi erkek bence bi kadın böyle bişey yazamaz erkek dayanışmasına girdi sanırım zaten kapsama alanının dışına çıkmış yazık

bide bişey demeden geçemiycem şimdi gördüm konunuzu hayretle okudum diyemiycem o kadar sıklaştıki böyle şeyler o kadar çok şey okudum ki ama sizin gibi güçlü kadınlar gördükçe gurur duyuyorum biri gider biri gelir hayat hep böyledir kader kısmet işte tabiki zorunda zoru ayrılmak sevgiliden ayrılmaya benzemiyor ama her şerde bi hayır vardır herşey sizin için daha güzel olucak eminim bol şanslar

öncelikle çok geçmiş olsun ve sabır diliyorum yaşadığınız hiç hoş bir durum değil en kısa zamanda atlatırsınız inşallah ama sizde o güç var boşanan biri olarak hissedebiliyorum...

yorum yazan bazı bayanlara inanamıyorum herşey sizce paramı demek donuna kadar al elinden geleni yap demek bi kadın olarak sindiremiyorum..eş dediğin geceni gündüzüne kattığın herşeyin iyisini yapmaya çalıştığın erkeğin seni haince arkadan vurması yarı yolda bırakmasının ve bunu çok çirkin bi şekilde yapmasının bedelini ne mal mülk nede donu paklar...yaşamayan bilmez insan onurunun heleki bir kadın gururunun onurunun bedeli yoktur unutmaylım.....

canım hakkında hayırlısı olsun.

eşinin bu tavrı senin bakımsızlığından falan olsa dahi affedilecek gibi değil... Senin bakımsızlığından dertli ise gelip güzelce konuşabilirdi. "Evde beni bu kıyafetlerle karşıla" der giymeni istediği kıyafetleri gider alır gelirdi... bir sürü yolu var. hadi diyelim sen gene umursamadın o zaman da ayrılmak isteseydi. Sen evde kal ben dışarıda istediğim haltı yiyeyim mantığı.... yok yaaa... oldu canım kadın da senin kölendi.

biz kadınlar da özellikle yeni evliyken eşimizin aileci olmasından, ilgisizleşmesinden dolayı dertleniyoruz genelde. Ama oturup konuşmaya, düzeltmeye, kavga ederek bile çözüm aramaya çalışıyoruz. Etrafımızda bizimle ilgilenen erkeklere pas verip "ayy kocam böyle" diye çekiştirmiyoruz elin adamlarına. Eşinin acizliği bu durum senin değil... kimse kimsenin gururunu böyle kırmamalı bunun bir haklı sebebi olamaz.

Dilerim bundan sonra hep huzurlu ol. Seni çok takdir ediyorum boyun eğmediğin için.
Senin alnın ak ve hayatına güçlü devam edeceksin. Emin ol aklı başında her kadın seni takdir ediyordur.

Son düzenleme:
çok onur kırıcı şeyler yaşamışsın..

Hakkında hayırlısı olur inşallah....

Bundan böyle mutlu olmanı dilerim...

evet..
çok etkilendim..bende bu konuyu facede gördüm ve geldim,okuyunca çok kötü hisstim,kendimi bir an sizin yerinize koydomda,Allah ım size bol bol sabır ve güç sıhhat versinki bu durumla başa çıkabilesiniz..
unutmayın sizin gibi binlerce kaddınımız var bu internet çıkalı maalesef böyle şeyler arttı herkesin elinin altında,yapan yapıyor kadın erkek farketmiyor Allah korkusu olmayınca evli bekar herkesi almış bir girdap gidiyor..
sonumuz hayır olsun..
benim eşimde çok takılır nette ama oyun falan oynar ama şüphelenmiyorda değilim hani acabamı diye elinin altında.
neyse canım seni takdir ediyorum bundan sonraki hayatın daha güzel,huzurlu mutlu olursun inşallah çocuklarınla.
seninle gurur duyuyoruz,eminim kaybeden kocan olacaktır inşallah...

Boşanıyorum zaten ...İlk duruşma geçdi..Tedbir nafakası bağlandı..Avukatım fazla uzamaz diyor inş bir an önce kurtulucam..

Senin adına sevindim canım. Hakkında hayırlısı olsun. Çocuklarınla bir ömür mutlu olursun inşallah

sevgili konu sahibesi , kendimi biran senin yerine koydum, birde yazılan yorumları okuyunca gözlerim doldu, elim ayağım buz kesti..
sana çok çok çokk sabırlar diliyorum. belli ki güçlü bir kadınsın, sana yakışanı yapıyorsun... allahım hakkında hayırlısını versin. bu sancılı boşanma sürecini geçirdikten sonra hayat sana çok daha güzel imkanlar sunacaktır her konuda. ne kadar az hasarla atlatırsan yeni hayatına o kadar umut ve hevesle başlayacaksındır. sevgiler.

merak ettiğim siz kaç yaşındasınız ve çocuklarınız kaç yaşında?

ayette bile var.

"Olur ki hoşunuza gitmeyen bir şey, sizin için hayırlıdır ve olur ki, sevdiğiniz şey de sizin için bir şerdir. Allah bilir de siz bilmezsiniz." (Bakara Suresi, 216 - Kuranı Kerim)

Sizin hayır bildiklerinizde şer, şer bildiklerinizde hayır vardır. (hadisi şerif)

Konu facebook ta yok arkadaşlar. Bir ara KK nın facebook sayfasında - ki burası oluyor Kadınlar Kulubu Facebook - bazı konuları paylaşsak buraya yönlendirme yapıp yorum alsak mı diye düşünüp 5 dakika kadar denedik, sonra da vazgeçtik. Konunuz sadece sitemizde yayınlanmakta.

Ha bu arada bir üyemizin uyarısı ile buradan konuları alıp bahsedilen sitede yayınlayan bir sayfadan haberdar olduk. Oraya da gerekli uyarıyı yaptık ve yakalayabildiklerimizi o site aracılığı ile sildirdik

Son düzenleme:

KK Facebook için güzellik, doktor, gebelik sayfalarımızın konularını yayınlamamızda fayda var diye düşünüyorum. Gezindiğim birkaç paylaşım platformunda KK da çok güzel paylaşımların yapıldığının dile getirildiğini okudum.

Duyarlılığınız takdire değerdi doğrusu... Kimse cvp vermez mantığı dışında bizim sitemiz

canım ALLAH temız ve guzel kalbıne daha buyuk ve guzel mutluluklar verecektır.için rahat olsun.mutlulugun alasını sevgının alasını cocuklarında bulacaksın onlar sana en buyuk destek olacaklar bu zor gunlerınde.

yahu bur erkeklere noluyor arayisa giriyorlar, bunu kadin yapsa basini üzerine binerler insan hayretler icerisinde kaliyor kendi helali varken tertemiz baska kadinlarlan fingirdesmeleri cok garip ya. manyaklar yuvayi kendileri kuruyor kendileri bozuyorlar cok pisman olur o ama is isden gecer artik, bosver salla biliyorum demesi kolay ama keyfine bak. unutma sen tertemizsin üzülecek olan o olsun... kendine cok iyi bak kader arkadasim

Seni gerçekten altının ortasından öpmek istiyorum. helal olsun sana !! senin gibi kadınları görünce kadın olduğum için gurur duruyorum... çok asilsin çoook... ilerde oğulların seninle öyle gurur duyacakki... gelinlerine öyle güzel Bi örnek olacaksın ki.. Ben Bile Burdan gurur duydum senle..

sende bişey bulamamış başkasına gitmiş demekki kocanı suçlayacağına kendinde ara derim.uyuşuk olduğunu kendin söylemişsin.bence aldatan erkek yoktur.elinde tutamayan kadın vardır.

destones,

sizin diğer konulara yorumlarınızı da gördüm çok eski konulara duyarsız yorumlarınız var. karşınızdakini kırmak sizde ne gibi tatmin yaratıyorsa artık.

çok elinizde tutamadığınız adam olmuş ki zamanında gayet iyi biliyorsunuz.

eşinin ilgisizliğinden dertlenen bir hanıma da "eşin senden sıkılmış olmalı bukadar çabuk sıkıldığına göre kendine dön bak istersen." demişsiniz. çok sıkmışsınız adamları elinizde tutmayı becerememişsiniz demek ki bu konularda bu kadar uzmansınız. ama sizi de anlıyorum ahh işte dimi 1 tanecik adam da sizi almadı ya ahh alsa ne bilirdiniz kıymetini. dert oldu tabi içinizde siz bitaneyi nikaha oturtamazken millet bulmuş da elinde tutamıyor yazık size.

daha önceki konunuzda belirttiğiniz gibi olur da bir erkekle nişandan öteye geçebilirseniz bu dediklerinizi aynen yaparsınız aldatılsanız da ilgisiz de bırakılsanız suçu hep kendinizdi arayıp adamı tepenize çıkarırsınız kocanız da sizi aldatınca eminim "suç bende kocacığım" dersiniz. sanırım zamanında dediniz ama gene de adamı tutamadınız o da ihtimal tabi bir insan niye bu kadar nefret dolu olur ki?

şu forumda neler yaşamış insanlar var da kalpleri gene de sizinki gibi taşlaşmamış.

Son düzenleme:
destones hanım,

umarım siz elinizde tutabiliyorsunuzdur.

Ha fazlada sıkma uçmasın sonra

canım ya okudum ve çok üzüldüm dediğin gibi cinsel aldatma olsa insan bukadar üzülmez haklısın ama çocukların var sanırım onlar için şans ver biliyorum çok zor ama yuva yıkmakta kolay değil..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…