canım bence açç bir avukata sor telefonda boşanmak gibi bir niyetin varsa asla bu msn kayıtlarının kaybolmasına göz yumma hemen flash diske yada şifreli bir dosyaya kaydet..bir arkadşım pc yi götür demiş ama nereye götürecek merak ettim??işte avukat daha iyi bilir bu kayıtları nasıl değerlendirip delil haline dönüştürmeli????
kocanıza gelince aklıma gelen en ağır lafları saydırmak isterim!!! adi adam sen çocukların anası herşeyden önce insan hiç değilse çocuklarının hatrına ölmesini istemez karısının...çocuklarını doğursun büyütsün ama karın kendini saldı diye sevgili bul..
merak ettim sen karadenizin neresindensin bu kadar ağır bir töre var gibi anlattın??adam aldatıyor işte alenen..ama yokk ben yuvamı herşekilde toplayıp kurtarma isteğindeyim diyorsan tabiki onu da yap kurtarabilirsen kurtar ama boşanmak istersen de enine boyuna düşün donuna kadar da al bu herifin acıma çocuklar konusunda da acıma derim ilkez birine böyle diyorum çünkü bu adam çocukları haketmiyor asla!!çocuklarının anasının ölmesini isteyen bir insan çocuklarını haketmez !
gzdkpz çocukların kaç yaşında??
çok üzüldüm ama sana bi fikir söylemek istiyorum tabiki kurtarman evliliğini daha iyi olur ama çocuklarım için diye katlanma daha gençsin sanırım AYRIL KENDİNE yeni bi hayat kur benim ananem 45 yaşında ayrıldı ne bi düzeni var ne bi haytı abimşn benim yanımda kalıyor tabiki başımızın üstünde yeri var ama erken ayrılsaydı o da kendine bi hayat kurabilirdi allah herşeyi gönlüne göre versin canım bu erkekleri anlamak çok güç allah onu ıslah etsin işallah
içim kan ağlıyor,elim ayağım birbirine dolaşmış,ne zamandır yazıcam ellerimin titremesinin geçmesini bekledim.
Aldatıldığımı sanıyordum..daha önce de yazmışdım size..uyuşuk bir ev kadını olmuşken bayağı toparladım kendimi son günlerde.eşimin eve geç gelmeleri,bana karşı soğuk tavırları,ayrı yatakda yatması aynen devam etti.ben buna rağmen eşofmanları attım yürüyüşe diyete başladım,makyajlı bakımlı güzel kokular sürerek karşıladım onu ama hoşuna gideceğine daha önce aklın nerdeydi gibisinden konuşmalar ve alaycı tavırlar gösterdi.ama ben kendimi iyi hissetmeye başladım,emlakçılıkla ilgili bir ay süren bir kursa başladım.ufak bir birikimle ofis açmayı düşünüyorum.olaylar bu şekilde gelişirken evde ortak kullandığımız bilgisayarda eşimin son aylarda bir hanımla yapdığı msn konuşmalarını buldum,hepsini okudum.yıkıldım.aslında bekliyordum ama yine de yıkıldım.anladığım kadarıyla aralarında cinsel bir yakınlık yok ama eşim bu kadına çok aşık olmuş.kadın daha resmi evli olduğu için uzak duruyor gibi ama eşim çok ısrarlı sadece hayatımda ol arkadaş olalım ben senin yanında olayım yeter yazmış.uzaktanda olsa seni göreyim bana yeter yazmış.
Inanın cinsel aldatma olsa bu kadar üzülmezdim ama eşim bir başka kadına aşık.bana acıdığını,benim için üzüldüğünü keşke ölse de kurtulsam diye yazmış.
Ağlamakdan gözlerim yerinden çıkacak artık bu nasıl bir acıdır anlatamam.allah kimseye yaşatmasın.
Biz karadenizliyiz boşanmak bizde kabullenilmez oğullarım bu durumda babalarına lanet okur ilerde vurmaya kalkarlar.
Ben artık bu adamın suratını görmek istemiyorum.ama biliyorum yalanlıycak herşeyi.
Yazıların çıktısını almak istiyorum.
Birikmiş biraz param var avukat tutup boşanmak istiyorum.
Ama ben bu durumlara nasıl düştüm nasıl kendime bunu yapdım bunun hesabını nasıl vericem ?umarım derdimi anlatabilmişimdir inanın elim ayağım titriyor.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?