Kocam msn de sevgilisine benim için ölse de kurtulsam yazmış.

cnm kusura bakma hızımı alamayıp burda yorum yaptım o sezan kullanıcısıyla ılgılı ya terbıyesıze
allah sana sabr versın bır avukatın numarasını bulup arasan detaylı fıkır alsan zaman gecmeden ya da yakınlarda bır ınternet varsa bılgısayarın kasasını alıp gotursen de bılgılerı kopyalasan kasa cok agır degıldır balkı bı faydası olur

Bilgisayarı tümden götürmesin. Bir bilgisayarcı bulsun tamirci gibi. Sonra ondan rica etsin hard disk alsın ve taktırsın. Yeni hard diske eskiyi birebir kopyalasın, eski yani orjinal hard diski de arkadaşımız alsın yanına. Koca pc'yi götürmeye gerek yok. Hem teknoloji öyle ilerledi ki, adam silse bile geri getirmenin yolu var silinenleri. Benim kocam o işi yapıyor oradan biliyorum.

gzdkpz çocukların kaç yaşında??

bende sordum ama cevap alamadım sanırım, ilerde babalarını vururlar demiş, bi çocuk nasıl yetiştirilirse öyle olur tabii

evlenmek kadar ayrılmakta hak

devam etseniz, affetsen bile bu yazılar hep gözünün önüne gelecek

bakımlı olmanın, iyi ev hanımı olmanın aldatılmaya engel olduğu tezide bi kez daha çürümüş oldu

kendin için bakımlı ol, onun için süslenmek çok küçük düşürücü bu saatten sonra

Son düzenleme:

canım anneanneni tebrik ediyorum ve ayakta alkışlıyorum. 45 yaşında boşanmak her yiğidin harcı üstelik abisiyle kalıyormuş anneannenin ellerinden öpüyor ve kucak dolusu sevgilerimi yolluyorum canım

Bu yazışmaları kaydetmenin ne faydası olur bilemiyorum.
Sonuçta adam ne yaptığını biliyor,konu sahibi de görmüş artık.Neyi kime inkar edecek ?
Boşanmayı düşünüyorsa mahkemede kanıt sayılır mı bilemiyorum.Aldatma kanıtı sunulunca,ekstra bir avantaj sağlıyor mu acaba ? Bilmediğim için soruyorum.

gzdkpz,eşin bu kadını tanıyor mu ? Yoksa sadece internetten mi yazışmışlar ?
Daha önceki konunda,eve geç geliyor,haftasonu evde olmuyor demiştin,o yüzden soruyorum.
Acaba yazışmalardan anlayabildin mi,bunlar görüşüyor mu,telefonlaşıyor mu ?

canım çok üzüldüm önceki konunu da okumuştum hep şüphen vardı biraz kurcalayınca gerçekleri öğrendin Kimsenin yaptığı yanına kalmaz cezasını bulur inş bir an önce boşan kurtul şu adamdan seni sevmiyor ve önceki konunda da bahsetmiştin alay edici konuşmaları var dalga geçiyor seninle bütün bunları tersine çevir mutlaka bir avukat bulmalısın dava aç maddi ve manevi zarar görsün rezil olsun herkese

kızlar ciddi misiniz bu sezan hem evli adamla görüşüp hem de buraya yorum mu yazıyor bu ne terbiyesizliktir böyle insanlar ne cesaretle buralara yazı yazıyorlar kirlenmesin sayfalarımız bu ahlaksızlarla

bilgileri kaydedip garanti altına alın memleketinize gidin ve bütün yazılanları onun ailesine gösterin bakalım neler olacak? o kadını ona yar etmezler.hem siz ayrılırsınız hem de o evli bir kadınla olamaz.e artık töreler ağırsa bırakın çocuklarınız vuracağına onun ailesi ne yapacaklarını düşünsün.evlatlıktan bile reddedebilirler...çapkınlığı hoş görebilirler ama evli kadını istemezler.Namus meselesi olur....
ayrıca sezan kullanıcısının konusunu merak edip profiline girdim.bugün üye olmuş.hatta ilk mesajı bu.eminmisiniz burada öyle bir konu açtığına?kızın 1 mesajı var ve konu açmamış hiç.

Son düzenleme:
Gördüğün o yazışmaları kendi msn ne mail olarak gönder, bulabilirsen kadının msn adresini de al. Boşanma davasında kesin ve çok geçerli bir delil. Bir arkadaşımın böyle bir durumu vardı, avukata va tanıdık bir savcıya sorduk. çok önemli bir delil olduğunu biliyorum. Zaten mahkemeye bunları sununca bilgisayarın incelenmesi isteniyormuş ve bilirkişiler tarafında yapılan inceleme sonucunda bütün ayrıntılar ortaya çıkıyormuş. Aynı şey cep telefonu için de geçerli. Boşanma durumunda cep telefonu görüşmelerini de delil olarak sunabiliyorsun

canım öncelikle çok üzüldüm; ama allah hayırlısını versin...
hiç canını sıkma, o adam bilgisayardan her şeyi silse bile, bilgisayardaki bütün bilgiler (yanlış bilmiyorsam format atılmadığı sürece) geri dönüştürülebilir bilgiler, yani bilirkişiler incelemeye alırsa bilgileri, bütün kayıtları bulabilirler, sen yine uğraşmamak için arkadaşların dediği her şeyi yap, belleğe mi alıyorsun, mailine mi gönderiyorsun, her önlemi al sen. ne biçim cümleler kurmuş, terbiyesiz adam... hiçbir şeyi haketmemiş, ne seni, ne emeklerini... iyi ki kıyıya köşeye biriktirmişsin bir şeyler, şimdi kur kendi hayatını, al nafakanı da, kafan rahat, gül gibi yaşarsın inşallah.

merak etmeyin bişey olmaz hani demiştiniz diğer konunuzda bizde boşanma olamaz diye nasılsa ha bi de sizin için üzülenlere siz bişey yazmasanız da olur demiştiniz

olse de kurtulsam ne demek ya yemin ederim soktayim...sen hala onun yaninda misin? nasil durabiliyorsun? Allah korusun bu lafi kulanandan hersey beklenir...Allah yardimcin olsun canim, sakin onun icin uzulme. Yerinde olsam coktan evi terketmistim..nasil insanlar var bu dunyada

ne olursa olsun benim icin ölsede kurtulsam düsüncesine sahip olan bir adamin yaninda
duramam ona artik es olamamam
siz o benim cocuklarimin babasidir diyebliyosunuz
keske oda en azindan sevmiyor madem cocuklarimin annesidir diyebilseymis
bu kadar bencillik olabilir
pesss

canım o yazışmaları kendine mail at. nerde olsa açar gösterirsin ve silinmezde. bişeyde yapamaz. eşinin söyledikleri gerçekten çok kötü. çok üzüldüm canım. Allah yardımcın olsun. kadında evliymiş hayret bişeyler yaaa inanamıyorum böyle kadınlara.

canım bilgisayarda yazılanları bi şekilde kayıt et daha sonra senin farkettiğini anlayıp silebilir

geçmiş olsun canım ne demek ya ölsede kurtulsak allahım yadelirdim resmen gerçi kesn eşimde benim iiçin öyle düşünüyordu ama ben onu boşuyom asıl onlar ölsede bir kurtulsak

arkadaşların dediği gibi o yazışmaları kayıt et bende ettim ilk davada sunucam hakime

Allah yardimcin olsun ... Sen cikma aksine adami kov deli degilsin ya düzenini bozasin madem o bu hayati seni begenmiyor hayatindan ciksin gitsinde görsün nasilmis arkasinda esi yaninda cocuklari olmayinca ne oluyor....

Simdi arkadaslara birsey sorcam mesela o msnde yazilanlari kendine mail diye yollasa esi derse benim degil fln ? nasil ispatliyabilirki o ciktilarla olmuyor bilgisayarin ip nr si fln lazim degilmisidir? Yani bir günde ayri ayri on mail adressi acabiliyorsun sonucta

Öncelikle çok geçmiş olsun arkadaşım,Rabbim yardımcın olsun. Kendini hiç sorgulama bu konuda, tamam bir dönem kendini bırakmışsındır sonra toparlanmışsın işte.Herkesin hayatında inişli çıkışlı dönemler var.Hep bakımlı ve zinde olacaksın diye bir kaide yok.Evliliğin anlamında da bu yokmu zaten,insan eşini her şekilde sevebilmeli. Sen hiç bakımsız diye eşini boşayan bir kadın gördün mü,bu erkeklere verilmiş saçma bir lükstür.Kendileri göbeklerini yayıp otururlar kadından bakım beklerler.Aldatmaya gelince ;bu insanın mayasında var sanırım.Sen ne yaparsan yap o bunu yapacaktı inan bana. O kadında ne kadar akılsız ki bugün karısına yapan yarın bana da yapar diye düşünmüyor.İkisini de Allah bildiği gibi yapsın.Ama sende canlarını yak. Öyle kolay değil iki çocuk doğurup,sana ömrünü adamış bir kadını bir kalemde harcamak.Başkasına aşıksa dürüst olabilirdi,bu şekilde olunca cezayı hak ediyor.Güçlü dur,her şeyden önce bir avukata danış,kadın hakkında bilgi edin, sonuçta evli olduğunu bile bile eşine yüz veriyor,boşan da gel ne demek. Rezil et herkese,ailene ve eşinin ailesine de durumu bildir. Güçsüz bir kadın gibi üzüntüne yenilip kendini heba etme.Senin canın yanıyor onun ki de yansın.Kursa başlamışsın ne güzel, ayaklarının üzerinde dur.Evlatlarında var ne güzel,yaşar gidersiniz gül gibi.Benim annem dört kızıyla beş parasız boşandı,Allah her zaman doğrunun yardımcısı.Umarım çabucak geçer bu zor günlerin.Bu arada asla evinden çıkma çünkü boşanma davalarında evi terk eden taraf haksız sayılıyor,ablamın boşanmasında yaşamıştık.O gitsin ne hali varsa görsün

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…