- 12 Aralık 2015
- 1.291
- 1.105
- 63
- 37
- Konu Sahibi Kirmizilisiyahlikadin
-
Bırakıyorum. Geçen iccem dedi. Tmm dedim. Dün spora gitcem dedi. Tmm dedim. Hiç sesimi çıkarmıyorum. Ama bende anlamadım. Sanki o kadın ben erkek. Malum günü var. Hormonları dengesiz felan dicem. :)kendi haline bırak bence
baksana neden mutsuz olduğunu da bilmiyor?
hastaysa doktora gitsin.
ne dertleri var bu erkeklerin anlamıyorum
Nedensiz yere mi mutsuz, ilgi beklediği için mi mutsuzEvet bayanlar. Kocam mutsuzmuş. Bundan 3 gün önceye kadar içimde birikenleri ona söyledim. Dayanamadım ağladım. O da üzüldü halime. Tamam dikkat etcem , senin için daha çok uğraşcam dedi ama... yok. O günden beri kendisi mutsuz. Yüzü hiç gülmedi. Malum durumlar için yanasiyor. Bende istemiyorum. Yüzü gülmeyen adamı napayım. Ben gülümsüyorum. Möl möl gözüme bakıyor. İçimde birşey bırakmadı. Napcam şaşırdım. Konuştum. Neden gülmüyorsun dedim. Mutsuzum dedi. Aç mısın , aciktamisin? Derdimiz yok çok şükür, neden böyle yapıyorsun dedim. Hastayım ben , pirt zirt dedi.
Ne yapsam olur bilemedim. Bilemiyorum.
Sarılıyorum. Sabah sarıldım mesela. Oyle bakıyor. Sanki heykel gibi. : D adımlar atıyorum. Ama işte. Mahsun durmuyor ki sefkat göstereyim. Ruhsuz duruyor. Gülümse diyorum mesela. Gülümseyerek. Oyle dudaklarını gülermiş gibi yapıyor. : DValla şunu da söyleyeyim bazen ben eşime trip atıyorum surat asıyorum.. ama yatakta bi yandan da içimdende keşke şımdi gelse sarılsa diye de bekliyorum :) Hiç olmuyor mu size böyle.
Eşiniz de bu durumda bence
Haha desene bana sarılsana aşkım ya böle dururken dikicem seni öyle de cilvelik yap ise yararSarılıyorum. Sabah sarıldım mesela. Oyle bakıyor. Sanki heykel gibi. : D adımlar atıyorum. Ama işte. Mahsun durmuyor ki sefkat göstereyim. Ruhsuz duruyor. Gülümse diyorum mesela. Gülümseyerek. Oyle dudaklarını gülermiş gibi yapıyor. : D
Üzerine gitmeyin bence. Erkekler biraz üzerine gidince hemen üste çıkar. Bir bakmışsın sanki bütün ilişkinin hatalarını sen yapmışsın. Teselli beklerken teselli ederken bulursun kendini.Evet bayanlar. Kocam mutsuzmuş. Bundan 3 gün önceye kadar içimde birikenleri ona söyledim. Dayanamadım ağladım. O da üzüldü halime. Tamam dikkat etcem , senin için daha çok uğraşcam dedi ama... yok. O günden beri kendisi mutsuz. Yüzü hiç gülmedi. Malum durumlar için yanasiyor. Bende istemiyorum. Yüzü gülmeyen adamı napayım. Ben gülümsüyorum. Möl möl gözüme bakıyor. İçimde birşey bırakmadı. Napcam şaşırdım. Konuştum. Neden gülmüyorsun dedim. Mutsuzum dedi. Aç mısın , aciktamisin? Derdimiz yok çok şükür, neden böyle yapıyorsun dedim. Hastayım ben , pirt zirt dedi.
Ne yapsam olur bilemedim. Bilemiyorum.
Sarılıyorum. Sabah sarıldım mesela. Oyle bakıyor. Sanki heykel gibi. : D adımlar atıyorum. Ama işte. Mahsun durmuyor ki sefkat göstereyim. Ruhsuz duruyor. Gülümse diyorum mesela. Gülümseyerek. Oyle dudaklarını gülermiş gibi yapıyor. : D
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?