Kocam mutsuzmuş. ..!

Kirmizilisiyahlikadin

21 Agustos baslangic=64.6 hedef= 55 güncel-61,2
Kayıtlı Üye
12 Aralık 2015
1.291
1.105
63
37
Evet bayanlar. Kocam mutsuzmuş. Bundan 3 gün önceye kadar içimde birikenleri ona söyledim. Dayanamadım ağladım. O da üzüldü halime. Tamam dikkat etcem , senin için daha çok uğraşcam dedi ama... yok. O günden beri kendisi mutsuz. Yüzü hiç gülmedi. Malum durumlar için yanasiyor. Bende istemiyorum. Yüzü gülmeyen adamı napayım. Ben gülümsüyorum. Möl möl gözüme bakıyor. İçimde birşey bırakmadı. Napcam şaşırdım. Konuştum. Neden gülmüyorsun dedim. Mutsuzum dedi. Aç mısın , aciktamisin? Derdimiz yok çok şükür, neden böyle yapıyorsun dedim. Hastayım ben , pirt zirt dedi.

Ne yapsam olur bilemedim. Bilemiyorum.

kendi haline bırak bence
baksana neden mutsuz olduğunu da bilmiyor?
hastaysa doktora gitsin.
ne dertleri var bu erkeklerin anlamıyorum
Bırakıyorum. Geçen iccem dedi. Tmm dedim. Dün spora gitcem dedi. Tmm dedim. Hiç sesimi çıkarmıyorum. Ama bende anlamadım. Sanki o kadın ben erkek. Malum günü var. Hormonları dengesiz felan dicem. :)

Nedensiz yere mi mutsuz, ilgi beklediği için mi mutsuz

Ben sizden ya da sizinle olan evlilikten mutsuz olduğumu düşünmüyorum.

Durduk yere mutsuzluk genelde can sıkıntısından oluyor ya da beyin kimyası kaynaklı depresyondan.

Monotonluktan sıkılmış olabilir, biraz sosyalleşmenizi tavsiye ederim. Cumartesi arkadaşlarınızla dışarı çıkın, rakı balığa ya da canlı müziğe gidin mesela. Beraber tenise yazılabilirsiniz, hem ordaki insanlarla muhabbet edersiniz, hem havanız değişir, hem spor yapmak psikolojiyi iyi etkiliyor.

Bir konuşun, derdini dürüstçe söylemesini isteyin. Sıkılıyor mu, işte mi mutsuz, başka bir derdi mi var nedir bir söylesin siz de rahat edin.

Eski konunuzu da biliyorum eşiniz biraz donuk galiba. Siz de sevgi, şefkat vs bir reaksiyon bekliyorsunuz. Adamın karakteri bu olabilir. Ama bu normal halim dememiş mutsuzum demiş, demek ki onu da sıkan birşeyler var.

Direkt derdin ne diye sormadan önce aranızda bir yakınlık yaratın, şefkatli olun sıcakkanlı davranın. Biliyorum asık suratlı birine karşı bunları içinden gelerek yapmak zor olur ama bazı insanlar bu şekilde iyileşiyor. İkinizden birinin adım atması lazım. Ona yakınlığınızı hissettirdikten sonra tepkilerinde değişme var mı gözlemleyin.

Üstüne düşme.. Ayrıca cinselliği yaşamayacak ne yaptı ?? Ne bileyim gün içinde ortada sorun yok gibi davranıp da cinsellik isteyince triplere giren biri olsa bende gülmezdim. Yazımızdan bunu anladım.

Ben tamamen farklı düşünüyorum.
Bence sizin patlamanızdan sonra eşiniz kendi çapında soyutlanmış olabilir. Sizden ilgi veya şefkat bekliyor olabilir. Sadece bayanlar beklemez ilgi erkeklerde isterler.
Size yaklaştığı zaman terslemeyin derim.
Iyice uzaklaşırsınız.. evet suratı 5 karış olabilir siz bu durumda bir şeyler yapın mesela durduk yere gidin sarılın. Birlikte keyif aldığınız şeyler yapın.
Ortamın havasını siz değiştirin.. Dönem dönem insanlar böyle durumlara düşebiliyor. Üzerine gitmek, terslemek, surat asmak yerine daha içten yaklaşın.
Anladığım kadarıyla eşiniz sizi seviyor ve size değer veriyor :) Bugün bütün negatif düşünceleri bir kenara bırakın akşam onu çok güzel bir şekilde karşılayın. Herşey yoluna girecektir.

Mutsuzum diyen adam spora gidiyorum diyip de orda spora gelen kadınlarla arkadaşlık ettiyse vay haline! Orda mutluysa bilemem orasini

Valla şunu da söyleyeyim bazen ben eşime trip atıyorum surat asıyorum.. ama yatakta bi yandan da içimdende keşke şımdi gelse sarılsa diye de bekliyorum :) Hiç olmuyor mu size böyle.
Eşiniz de bu durumda bence
Sarılıyorum. Sabah sarıldım mesela. Oyle bakıyor. Sanki heykel gibi. : D adımlar atıyorum. Ama işte. Mahsun durmuyor ki sefkat göstereyim. Ruhsuz duruyor. Gülümse diyorum mesela. Gülümseyerek. Oyle dudaklarını gülermiş gibi yapıyor. : D

Haha desene bana sarılsana aşkım ya böle dururken dikicem seni öyle de cilvelik yap ise yarar

Ac acikta degil diye mutsuz olamaz mi bir insan? Hayat ustune gelmistir, siz ustune gitmissinizdir, yorulmuştur, sikilmistir, bunalmıştır mutsuzlasir yani. Cinsel beraberlik de sadece onun talebi olan bir sey olmamalı. Mutsuz oldugu halde sizi ozluyorsa bundan keyif almalisiniz bence. Beraber daha cok zaman geçirin, disari çıkın, film izleyin, sarhos olun, sevisin. Hemen mutsuz oldu diyr doktora gidecek hali yok ama beraber iyilesebilirsiniz.

Üzerine gitmeyin bence. Erkekler biraz üzerine gidince hemen üste çıkar. Bir bakmışsın sanki bütün ilişkinin hatalarını sen yapmışsın. Teselli beklerken teselli ederken bulursun kendini.

Bundan sonra içindekileri birden patlama adama şok etkisi yaratmışsın :)
Her zaman böyle değilse sıkıntı etme olur böyle dönemler.. ama birlikte olmak istedğinde tersleme. Aranıza iyice soğukluk girer. Biraz onun kurallarıyla oyna kendine gelince de yavaş yavaş kendi kıvamına getirirsin. Valla ben şunu bilirim erkek milletine bir şeyi birden söylemeyeceksin istediğini üfleye üfleye farkettirmeden yaptıracaksın. :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…