- 23 Ağustos 2012
- 51.872
- En iyi cevaplar
- 1
- 241.627
- 898
- Konu Sahibi Kirmizilisiyahlikadin
-
Kahvaltıda çocuğumuza tokat attı. Bende böyle eğitim olmaz dedim. Baba sözü pirt zirt dedi. Bende sen babandan hiç tokat yememişsin. Keşke bir yeseymisin de gorşeyimsin dedim.karşı çıktım yani. Olay bu.
oooo.Kahvaltıda çocuğumuza tokat attı. Bende böyle eğitim olmaz dedim. Baba sözü pirt zirt dedi. Bende sen babandan hiç tokat yememişsin. Keşke bir yeseymisin de gorşeyimsin dedim.karşı çıktım yani. Olay bu.
Adam nasıl mutlu olsun? Seks yok. Cinsel perhiz doğru değil. Sizden soğumasın eşiniz. Sizde kendinizi soğutmayın.Evet bayanlar. Kocam mutsuzmuş. Bundan 3 gün önceye kadar içimde birikenleri ona söyledim. Dayanamadım ağladım. O da üzüldü halime. Tamam dikkat etcem , senin için daha çok uğraşcam dedi ama... yok. O günden beri kendisi mutsuz. Yüzü hiç gülmedi. Malum durumlar için yanasiyor. Bende istemiyorum. Yüzü gülmeyen adamı napayım. Ben gülümsüyorum. Möl möl gözüme bakıyor. İçimde birşey bırakmadı. Napcam şaşırdım. Konuştum. Neden gülmüyorsun dedim. Mutsuzum dedi. Aç mısın , aciktamisin? Derdimiz yok çok şükür, neden böyle yapıyorsun dedim. Hastayım ben , pirt zirt dedi.
Ne yapsam olur bilemedim. Bilemiyorum.
iyi ama nereye kadar ve sürekli daha fazlasını isteyecek yetmeyecek bir süre sonraIşte . Saydı bir kaç sebep. Hastayım diyor. Sonra bilmiyorum diyor. Onun verdiği cevaplara bakarsak , etrafimda pervane ol. Belki sana gülümserim demek gibi birşey çıkıyor.
Bırakıyorum. Geçen iccem dedi. Tmm dedim. Dün spora gitcem dedi. Tmm dedim. Hiç sesimi çıkarmıyorum. Ama bende anlamadım. Sanki o kadın ben erkek. Malum günü var. Hormonları dengesiz felan dicem. :)
Belki yalnız kalmaya ihtiyacı vardır. Hepimizin ara ara öyle dönemleri olabiliyor. Kendi haline bırakınEvet bayanlar. Kocam mutsuzmuş. Bundan 3 gün önceye kadar içimde birikenleri ona söyledim. Dayanamadım ağladım. O da üzüldü halime. Tamam dikkat etcem , senin için daha çok uğraşcam dedi ama... yok. O günden beri kendisi mutsuz. Yüzü hiç gülmedi. Malum durumlar için yanasiyor. Bende istemiyorum. Yüzü gülmeyen adamı napayım. Ben gülümsüyorum. Möl möl gözüme bakıyor. İçimde birşey bırakmadı. Napcam şaşırdım. Konuştum. Neden gülmüyorsun dedim. Mutsuzum dedi. Aç mısın , aciktamisin? Derdimiz yok çok şükür, neden böyle yapıyorsun dedim. Hastayım ben , pirt zirt dedi.
Erkekler yapar böyle şeyler pfff benimki de aynısı :) yöntemleri çok basit. Şu şekilde düşünüyorlar;Evet bayanlar. Kocam mutsuzmuş. Bundan 3 gün önceye kadar içimde birikenleri ona söyledim. Dayanamadım ağladım. O da üzüldü halime. Tamam dikkat etcem , senin için daha çok uğraşcam dedi ama... yok. O günden beri kendisi mutsuz. Yüzü hiç gülmedi. Malum durumlar için yanasiyor. Bende istemiyorum. Yüzü gülmeyen adamı napayım. Ben gülümsüyorum. Möl möl gözüme bakıyor. İçimde birşey bırakmadı. Napcam şaşırdım. Konuştum. Neden gülmüyorsun dedim. Mutsuzum dedi. Aç mısın , aciktamisin? Derdimiz yok çok şükür, neden böyle yapıyorsun dedim. Hastayım ben , pirt zirt dedi.
Yav amma nazlaniyorlar ha. Mutsuzmus pasam, bize nasilsin askim canim cicim,bir sikayetin var mi,mutlu musun diye soruyorlar sanki de sirinlik yapicaz. Bence avcunu yalasin mutsuz olanAhahahaha.... doğru tavsiye bilmem ama ben de bi iki şirinlik yaparım eşim mutsuzsa sonra sektirsin gitsine vururum
iyi ama nereye kadar ve sürekli daha fazlasını isteyecek yetmeyecek bir süre sonra
Davranamıyorum. Birde haklıymış gibi üste çıkması yok mu. Dedim ki neden konuşamıyoruz. Seninle konuşulmuyor ki diyor : D uleeenn hep sikayet ediyorsun benden. Suratın tursu gibi. Bende ister istemez tersliyorum.Benim eski esimde hep mutsuzdu. Her yeni gune yorgun baslayip, aksam olunca gozleri kapanir uyurdu. Mutsuzdu. Ne icin mutsuzsun dedigimde bilmiyorum derdi. Aralikli zamanlarla bi yila yakin surdu desem yalan olmaz. Takintili bir adamdi. Ailesiyle yasadigimiz sorunlari unutamamisti vs. Ne diller dokerdim ama nafile.
Senin esin bukadar degil gibi.
Digerlerinin dedigi gibi hic ustune dusme. Rolleri degistirmeyin. Hicbirsey yokmus gibi davranin.
Kendisi spora gidiyor . Çocuğumuz olduğu için yavrum uyusun diye ben gidemiyorum. Evde çantam vardı eski. Onu kaplayayim dedim. Çok güzel olucak. Bi geldi eve. BiDı bıdı ediyo. Bende dedim sende spora gitmiceksin. Eve çocuk bakcaksin. Bende işime bakcam o zaman dedim. Senin anlayacağın. Toparlandı da dün akşam dirdira başladı. Önceden hiç ses çıkarmıyorduDaha öncede yazmıştım ; erkeklere sorulan sorular hep ters teper.
" Seviyor musun, iyi misin , neden böylesin v.s soruları onlarda dağa dönüşür ve mutlaka üste çıkıp naz yaparlar.
Ee üç gün öncede belli bir konuşma yaşamışsınız , bunun üzerine de hemen toparlanmasini beklemeyin.
oyyy enerji vampiri desene çok zor ciddenYetmiyor zaten. Aç aç : D herseyin fazlasını istiyor. Herşey mukemmel olsun ama o , evde beyaz atletle otursun.
oyyy enerji vampiri desene çok zor cidden
Eve bir geliyor. Benim enerji düşmeye başlıyor. Bir hosnutsuzluk varki üstünde. Oy oyy ne zormuş pimpirikli adamla evlilik.
Bıraktım zaten. Eve geliyor spora gidiyor. Eve geliyor. Biraz dolanıp yatıyor. Şimdilik böyle idare edelim bakalım.biraz kendi haline mi bıraksan acaba sen çıkıp arkadaşlarınla filan zaman geçirsen
kafasına dank eder mi acaba
sende git kendine uğraş bul bakalım nerde patlayacak eğer yine mutsuzum derse ağzına banyo terliğiyle vurursunBıraktım zaten. Eve geliyor spora gidiyor. Eve geliyor. Biraz dolanıp yatıyor. Şimdilik böyle idare edelim bakalım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?