- 12 Aralık 2015
- 1.291
- 1.105
- 63
- 37
- Konu Sahibi Kirmizilisiyahlikadin
-
Allah korusun.Mutsuzum diyen adam spora gidiyorum diyip de orda spora gelen kadınlarla arkadaşlık ettiyse vay haline! Orda mutluysa bilemem orasini
Film izliyorduk. Filmde çok seven bir adam vardı. Kadına verdiği değer vs. Anlatiliyordu. Bir anda oldu zaten. Oyle üfleyerek anlatan kadınlara hayranım. Olamadık öyle bir türlü.Bundan sonra içindekileri birden patlama adama şok etkisi yaratmışsın :)
Her zaman böyle değilse sıkıntı etme olur böyle dönemler.. ama birlikte olmak istedğinde tersleme. Aranıza iyice soğukluk girer. Biraz onun kurallarıyla oyna kendine gelince de yavaş yavaş kendi kıvamına getirirsin. Valla ben şunu bilirim erkek milletine bir şeyi birden söylemeyeceksin istediğini üfleye üfleye farkettirmeden yaptıracaksın. :)
Bunların adet döngüsü bizden daha sık geliyor valla!Bırakıyorum. Geçen iccem dedi. Tmm dedim. Dün spora gitcem dedi. Tmm dedim. Hiç sesimi çıkarmıyorum. Ama bende anlamadım. Sanki o kadın ben erkek. Malum günü var. Hormonları dengesiz felan dicem. :)
Bilmiyorum ki. Kilolu biraz. Belki ondan. Eskisi gibi değiliz tabi. Bir çocuğumuz var. Evde ilgi odağı o değil. Eskiden benim bütün ilgim ondaydi. Şimdi cocuga kaydı. Hareketleri çok agresif. Bende tepki veriyorum. Ondan da rahatsız. O ne derse o olcak. Ama öyle bir dünya bizim evde yok.. alışamadı bir türlü ortamimiza , uyum da sağlayamadı. Oyle bir iyi bir kötü dolanıp duruyo evdeEşinizle ne söylediniz ki? Tüm birikenleri? Adamda nesi varmis ki karısını mutlu edemediği için mı mutsuz?
Yok bizim sorun gün içinde var. İşte gün içinde sorunlu olunca , akşamına da böyle şeyleri ben yapamıyorum. Sonuçta kalpten gelen, sevgiyle yapilasi şeyler bunlar diye dusunuyorum.Üstüne düşme.. Ayrıca cinselliği yaşamayacak ne yaptı ?? Ne bileyim gün içinde ortada sorun yok gibi davranıp da cinsellik isteyince triplere giren biri olsa bende gülmezdim. Yazımızdan bunu anladım.
O ne derse o olcak yoksa agresiflesiyo yok yaa. Buna benzer bi olay mi yasadiniz yine?Bilmiyorum ki. Kilolu biraz. Belki ondan. Eskisi gibi değiliz tabi. Bir çocuğumuz var. Evde ilgi odağı o değil. Eskiden benim bütün ilgim ondaydi. Şimdi cocuga kaydı. Hareketleri çok agresif. Bende tepki veriyorum. Ondan da rahatsız. O ne derse o olcak. Ama öyle bir dünya bizim evde yok.. alışamadı bir türlü ortamimiza , uyum da sağlayamadı. Oyle bir iyi bir kötü dolanıp duruyo evde
Ahahahaha.... doğru tavsiye bilmem ama ben de bi iki şirinlik yaparım eşim mutsuzsa sonra sektirsin gitsine vururumMutsuzsa sektirsin gitsin. Esek kadar adami pispislamayin
Işte . Saydı bir kaç sebep. Hastayım diyor. Sonra bilmiyorum diyor. Onun verdiği cevaplara bakarsak , etrafimda pervane ol. Belki sana gülümserim demek gibi birşey çıkıyor.neden mutsuzmuş ki
Yaşadık aslında. Pazar kahvaltımızı çocuğumuza vurarak mahfetti. Eğitim vercem diye iyice işin b.k nü çıkardı. Bende o nedenle ağladım. İçim dayanmıyor . Bu kadar cahilce eğitim vermeye çalışmasına. Laftan da anlamıyor. Gözümden iyice düştü.O ne derse o olcak yoksa agresiflesiyo yok yaa. Buna benzer bi olay mi yasadiniz yine?
Kahvaltıda çocuğumuza tokat attı. Bende böyle eğitim olmaz dedim. Baba sözü pirt zirt dedi. Bende sen babandan hiç tokat yememişsin. Keşke bir yeseymisin de gorşeyimsin dedim.karşı çıktım yani. Olay bu.3 gun once tam olarak ne oldu?
Valla bende aynen bu şekil düşünüyorum duygularıma tercüman olmuşşsun canım :)Ben tamamen farklı düşünüyorum.
Bence sizin patlamanızdan sonra eşiniz kendi çapında soyutlanmış olabilir. Sizden ilgi veya şefkat bekliyor olabilir. Sadece bayanlar beklemez ilgi erkeklerde isterler.
Size yaklaştığı zaman terslemeyin derim.
Iyice uzaklaşırsınız.. evet suratı 5 karış olabilir siz bu durumda bir şeyler yapın mesela durduk yere gidin sarılın. Birlikte keyif aldığınız şeyler yapın.
Ortamın havasını siz değiştirin.. Dönem dönem insanlar böyle durumlara düşebiliyor. Üzerine gitmek, terslemek, surat asmak yerine daha içten yaklaşın.
Anladığım kadarıyla eşiniz sizi seviyor ve size değer veriyor :) Bugün bütün negatif düşünceleri bir kenara bırakın akşam onu çok güzel bir şekilde karşılayın. Herşey yoluna girecektir.
Aynen bu arkadasa katiliyorum ortamin havasini bozmak yerine keyif katmaya calisiyorum esim de bana ayak uyduruyor haliyle.Ben tamamen farklı düşünüyorum.
Bence sizin patlamanızdan sonra eşiniz kendi çapında soyutlanmış olabilir. Sizden ilgi veya şefkat bekliyor olabilir. Sadece bayanlar beklemez ilgi erkeklerde isterler.
Size yaklaştığı zaman terslemeyin derim.
Iyice uzaklaşırsınız.. evet suratı 5 karış olabilir siz bu durumda bir şeyler yapın mesela durduk yere gidin sarılın. Birlikte keyif aldığınız şeyler yapın.
Ortamın havasını siz değiştirin.. Dönem dönem insanlar böyle durumlara düşebiliyor. Üzerine gitmek, terslemek, surat asmak yerine daha içten yaklaşın.
Anladığım kadarıyla eşiniz sizi seviyor ve size değer veriyor :) Bugün bütün negatif düşünceleri bir kenara bırakın akşam onu çok güzel bir şekilde karşılayın. Herşey yoluna girecektir.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?