Merhaba kızlar, şuan maddi sıkıntımız var biraz, oncesinde esim issiz kaldi bir dönem, o donem borc birikti baya kayinpeder borc verdi bize, duzelince durum esim odeyecek. suan calisiyor, issiz oldugu donemde kayinpederin kirada bir evi var , onun kirasini bize veriyordu, biz evlenirken o evde yine kiraci vardi o yuzden oraya gecmedik, zaten ben pek gonullu degildim. Sonrasinda kiraci cikacak siz gecin dedi kayinpeder fakat ev kucuk ve eski tadilat gerekiyordu ve masraf bizden cikacakti, tasinma masrafi da cabasi , birde esim ise girince kira verirdi altta kalmazdi , bende dusundum ve is durumuda net olmadigi ve sehir disi ihtimali de oldugu icin, istemedim esimle kavga ettik ve tasinmiyorsan gelme dedi annemlerdeydim o sira neyse sonunda kirayi vermeyi kabul ettiler bize. Kiraci 3 aydir kirayi vermiyor ve biz sikinti yasiyoruz, bulduklari cozumde su, bir ev alcaklarmis krediyle biz de oraya tasinacakmisiz, ve kira verecekmisiz babasina. Ev de babasinin tabi. Esim buarada ailesinden hicbir seyi esirgemez maddi manevi. Bende kira verceksem istedigim evde otururum dedim iki gundur kavgaliyiz , bgn face de lise askini arattigini gördüm çok canım sıkıldı. Biraz karışık anlattim ama