- 30 Ocak 2017
- 1.578
- 2.211
- 133
- 40
- Konu Sahibi Vazelin005
-
Teşekkürler.Gönül rahatlığı ile soguyabilirim artık. ..Bence eşinizin bu tavırları üst üste birikincr sizde göze batmaya başlamış. Tahammülsüzlük bir anda olan birşey değil hep onu besleyen davranışlar vardır. Yani sorun sizde değil sizi gıcık eden davranışlarını inatla devam ettiren eşinizde
Valla bi tek bunlar sogumak için geçerli nedenler değil bence. Ayrıca eşiniz sumkuruyorsa demekki o da hasta bi sorun var yani belli ve siz o hastayken böyle davranırsaniz o da siz hastalandığınızda umursamaz evet önemli işleri onemsememesi sorun ama cozulemeyecek bişey değilBu sıralar çok tahammülsüzlük var, özellikle eşim e karşı, gıcık oluyorum, ne yapsa batıyor. Mesela sürekli sumkurmeleri , önceden bu kadar batmiyordu şimdi kızıyorum o da bana kızıyor sen normal değilsin diye,hastayım diyorum, yüzüme bakıp, sormuyor neyin var diye , ona da trip atıyorum, gün içinde mesaj atıyorum ya cevap vermiyor ya da kısa,net cevaplar veriyor ona da sinirleniyorum, önemli bir işimiz var diyelim ki bir yere gidilecek sürekli erteliyor.Sorun ben de mi Allah aşkına birileri beni kendime getirsin yoksa gitgide soğuyorum bu adamdan. ...
Bu sıralar çok tahammülsüzlük var, özellikle eşim e karşı, gıcık oluyorum, ne yapsa batıyor. Mesela sürekli sumkurmeleri , önceden bu kadar batmiyordu şimdi kızıyorum o da bana kızıyor sen normal değilsin diye,hastayım diyorum, yüzüme bakıp, sormuyor neyin var diye , ona da trip atıyorum, gün içinde mesaj atıyorum ya cevap vermiyor ya da kısa,net cevaplar veriyor ona da sinirleniyorum, önemli bir işimiz var diyelim ki bir yere gidilecek sürekli erteliyor.Sorun ben de mi Allah aşkına birileri beni kendime getirsin yoksa gitgide soğuyorum bu adamdan. ...
Bende de olur arada, onu yapma bunu yapma derim eşime yerli yersizBu sıralar çok tahammülsüzlük var, özellikle eşim e karşı, gıcık oluyorum, ne yapsa batıyor. Mesela sürekli sumkurmeleri , önceden bu kadar batmiyordu şimdi kızıyorum o da bana kızıyor sen normal değilsin diye,hastayım diyorum, yüzüme bakıp, sormuyor neyin var diye , ona da trip atıyorum, gün içinde mesaj atıyorum ya cevap vermiyor ya da kısa,net cevaplar veriyor ona da sinirleniyorum, önemli bir işimiz var diyelim ki bir yere gidilecek sürekli erteliyor.Sorun ben de mi Allah aşkına birileri beni kendime getirsin yoksa gitgide soğuyorum bu adamdan. ...
yok hasta falan değil inanın huy edinmiş bunu. ..Valla bi tek bunlar sogumak için geçerli nedenler değil bence. Ayrıca eşiniz sumkuruyorsa demekki o da hasta bi sorun var yani belli ve siz o hastayken böyle davranırsaniz o da siz hastalandığınızda umursamaz evet önemli işleri onemsememesi sorun ama cozulemeyecek bişey değil
Haklısınız ama adım atmak bile gelmiyor içimden artıkSen ona tahammulsuzlesmissin oda sana
Eminim öncesi vardı ikiniz içinde bi adimi siz atın tüm tahammulsuzlugu göz ardı edip bu durumları görmezden gelin sonra onun sebepleri neymis onu sorun belki bi sorun yok siz öyle davramdiginiz icin oda öyle belki de var
Sağlıklı iletisim herseyi çözecektir
Bazen de bunu düşünüyorum acaba sevgim tamamen bitti mi yoksa dönemsel bir şey mi bilmiyorumBence sevgi olmayınca tahammül edemiyorsun.. sadece eşin için değil ben mesela sevmediğim kişiye tahammül edemem, sevmediğim ortamda bulunmaya tahammül edemem.
yok öyle demeyin yinede evlilik buHaklısınız ama adım atmak bile gelmiyor içimden artık
Tabiki kendimi de eleştiriyorum, daha büyük problemler de oluyor ama onları çözemiyorum maalesefBunlar dışında daha büyük sorunlarınız var mı ?
Yoksa sadece bunlar çözülemeyecek sorunlar değil. Öncelikle sürekli birbirinizin eksikliklerini görmek ve karşıdakini eleştirmek yerine kendinizin de mükemmel olmadığınızın farkına varın. İnsan genelde karşıdakine bir gıcık kaptımı artık her şeyi batar.
Hayatınızdaki küçük problemleri çözmeye çalışın onları büyük problemler haline getirmeye değil.
bence donemseldir bazen benimde aileme oluyo sonra üzülüyorum eminim sizde uzuluyosunuzdur üzülüyorsaniz niye böyle oldu boyle yaptim diye sevgiyle ilgili olmadigini düşünürüm benBazen de bunu düşünüyorum acaba sevgim tamamen bitti mi yoksa dönemsel bir şey mi bilmiyorum
Ama hasta değil kii, sürekli yapıyor bunu.Hastayken burnumu temizlememden rahatsız olan kişi sorunludur. Siz nasıl temizliyorsunuz burnunuzu merak ettim? Siz adamı umursamaz ve azarlarsaniz o da sizi savsaklar. Bence bir doktora gidin normal değil
kesinlikle çok üzülüyorum. .bence donemseldir bazen benimde aileme oluyo sonra üzülüyorum
Eminim sizde uzuluyosunuzdur üzülüyorsaniz niye böyle oldu boyle yaptim diye sevgiyle ilgili olmadigini düşünürüm ben
Mesela benim annem guatr hastası sürekli boğazını temizleme hissiyatı oluşuyor zaman zaman çok şiddetli yapıyor yani demek istediğim grip falan degildir fiziksel olarak yorgun değildir ama eşinizin bunu yapmasının bi sebebi var biseyden rahatsız oluyor . Bence toparlamak için bi adım atabilirsiniz bi süre size nasıl davranılmasını istiyorsanız öyle davranın eğer eşinizin davranışlarında değişme olmazsa başka çareler düşünülür. Kaç yıllık evlisiniz de bu kadar uzaklastinizyok hasta falan değil inanın huy edinmiş bunu. ..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?